IBM Power Systems - Introducing a new generation of systems built for bigger data and cloud. See the announcement.

IBM Power Systems

Open innovatie om data het werk te laten doen

Power Systems zijn ontworpen voor big data met innovaties die zorgen voor een optimale performance van analyseprogramma's. Ze bieden niet alleen superieure cloud efficiency, maar ook mogelijkheden voor op- en uitschaling, met beveiliging ingebouwd in het fundament. Als open server platform dat zich in het hart van de OpenPOWER Foundation bevindt, veroorzaken Power Systems een ware revolutie in de ontwikkeling en oplevering van nieuwe technologie.

Wat wij bieden:


AIX        i for Business        Linux        PowerVM        PowerHA        PowerSC        IBM Systems Director

Succesverhalen van klanten


Bezoek ons op de volgende events

 • Power Systems - Videowebcast | 28 april

  Open innovatie om data het werk te laten doen

 • Impact2014 | 27 april - 1 mei

  Zet uw bedrijf in beweging. Verander in een mobile enterprise.

 • Common | 4-7 mei

  Annual Meeting and Exposition 2014 – de grootste bijeenkomst van de gebruikerscommunity van Power Systems

 • Edge2014 | 19-23 mei

  Het belangrijkste evenement voor innovatie van de infrastructuur

 • Power Systems Technical University | 20-24 oktober

  De infrastructuur voor Smarter Computing realiseren

 • Linux Optimization Webcast

  Vergroot de meerwaarde van enterprise Linux workloads

 • Power Systems Training

  Vergroot uw skills met aanbiedingen voor AIX, IBM i en Linux


Wat zeggen onze klanten

"Voor productiecontrole hebben we volledige betrouwbaarheid nodig… Power Systems servers hebben het tot op heden uitzonderlijk goed gedaan" - Xavier Michallet, Soitec

"De combinatie van SAP for Banking Solutions op IBM Power Systems technologie en DB2 biedt ons alle flexibiliteit en bestendigheid die we bij CMBC nodig hebben." - Chun Guang Yuan, CMBC

Hardware

Voor het opdoen van belangrijke inzichten en het nemen van betere beslissingen werken veel bedrijven met het veilige, flexibele en open platform van IBM Power Systems. Power Systems maken gebruik van de eerste processor die specifiek ontworpen is voor big data workloads, en in hun ontwerp combineren ze rekenkracht, geheugenbandbreedte en I/O op een manier die voortbouwt op krachtige bestendigheid, beschikbaarheid en veiligheid.

Besturingssystemen

Power-servers zijn flexibel en bieden de keus uit verschillende besturingssystemen, zodat uw bedrijf de applicaties kan kiezen die het beste aansluiten bij de eisen die eraan worden gesteld. Of u één, twee of alle drie de besturingssystemen gebruikt - in combinatie met PowerVM zorgen ze er allemaal voor dat u maximaal profiteert van Power Systems.

Systeemsoftware

Transformeer uw bedrijf met Systems Software die virtualisatie, high-availability, flexibiliteit, beveiliging en compliance mogelijk maakt op Power Systems™. IBM’s geïntegreerde aanpak, waarbij systemen en systeemsoftware samen worden ontwikkeld, levert bij Power Systems optimale resultaten op.

Oplossingen

Oplossingen van IBM en IBM Business Partner profiteren volop van de grote voordelen van Power Systems om uw bedrijf nieuwe mogelijkheden te bieden en een voorsprong te geven op de concurrentie.

Migreren naar Power

De afgelopen vijf jaar zijn duizenden klanten van Oracle en HP UNIX overgestapt op POWER. Kijk waarom het hen met Power Systems is gelukt om hun performance te verbeteren, de risico's te verminderen en meer zekerheid voor de toekomst op te bouwen.

Voordelen

Veel bedrijven die overstappen op Smarter Computing implementeren een IT-infrastructuur op basis van het IBM Power Systems-platform: ontworpen voor gegevens, afgestemd op zijn taak en beheerd met cloud-technologie. Met Power Systems breng je services sneller op de markt en blijf je de concurrentie vóór. Met Power Systems lever je services met een hogere kwaliteit, zodat je producten en services zich van anderen onderscheiden. En met Power Systems lever je services met een superieure rentabiliteit, zodat operationele kosten veranderen in investeringskansen.

Blijf in contact met IBM Power Systems


Wat hoge IBM'ers zeggen

Doug Balog, general manager Power Systems, bespreekt cloud en data

Contact met thought leaders

Elisabeth Stahl

Chief Technical Strategist, Performance Marketing

Elisabeth Stahl

Elisabeth Stahl is Chief Technical Strategist, Performance Marketing voor de IBM Systems and Technology-groep en werkt meer dan 25 jaar op het gebeid van systeemperformance.


Elisabeth's blog - benchmarkingblog

Deze blog richt zich op een open uitwisseling van ideeën met betrekking tot systeemperformance en benchmarks.U kunt haar ook vinden op het IBM developerWorks blog - Benchmarking and systems performance


Andere manieren om met Elisabeth in contact te komen


Van harte aanbevolen door Elisabeth


*Postings op niet-IBM websites zijn onafhankelijk van IBM en geven niet noodzakelijkerwijs de houding, strategie of mening van IBM weer.

Steve Will

Chief Architect: IBM i Operating System

Steve Will

Steve is de Chief Architect voor IBM i, een besturingssysteem voor Power Systems dat wordt gebruikt door duizenden bedrijven overal ter wereld. Hij is een veelgevraagd spreker op evenementen van klanten, verzamelt vereisten van klantadviesgroepen en werkt met professionals binnen en buiten IBM aan nieuwe technologie.


Steve's blog: You and i

In dit blog worden onderwerpen besproken die te maken hebben met IBM i, waaronder onze strategie, voordelen van de architectuur, annonceringen en nieuws. In het blog kan de grote en gepassioneerde IBM i klantencommunity reageren op en praten over wat wij te zeggen hebben - waardoor het echt over u en i gaat.

Andere manieren om met Steve in contact te komen


Van harte aanbevolen door Steve


*Postings op niet-IBM websites zijn onafhankelijk van IBM en geven niet noodzakelijkerwijs de houding, strategie of mening van IBM weer.

Jeff Scheel

Senior Technical Staff Member in het Linux Technology Centre van IBM

Jeff Scheel

Jeff Scheel, een senior lid van de technische staf van het IBM Linux Technology Centre, is werkzaam als Chief Architect van PowerLinux. Hij stuurt de technische investeringen van IBM in PowerLinux aan en werkt samen met klanten en partners aan de oplossing van problemen met Linux op IBM Power Systems- en PowerLinux-servers.


Jeff's blog: The PowerLinux Community

Jeff levert regelmatig bijdragen voor het PowerLinux-blog op developerWorks — hij geeft antwoord op veelgestelde vragen, houdt de community op de hoogte van zijn reizen en zijn discussies met gebruikers, en vestigt de aandacht op belangrijke (product)technische informatie. Sluit u bij ons aan en kom in contact met andere leden van de PowerLinux-community.

Andere manieren om met Jeff in contact te komenVan harte aanbevolen door Jeff


*Postings op niet-IBM websites zijn onafhankelijk van IBM en geven niet noodzakelijkerwijs de houding, strategie of mening van IBM weer.

Populaire IT informatiebronnen

Meer oplossingen voor de IT-infrastructuur