IBM Power Systems

Open innovatie om data in de hele organisatie aan het werk te zetten

IBM Power Systems zijn ontworpen voor de waitless wereld. Het zijn servers die gebouwd zijn op basis van open technologie en die speciaal ontworpen zijn voor bedrijfskritische applicaties. De waitless wereld verlangt van servers dat ze gebouwd zijn voor big data. Dat ze geoptimaliseerd en veilig zijn. En dat ze zich aanpassen aan veranderende omstandigheden. Servers die superieure efficiency voor de cloud combineren met veilige en open keuzeopties. Servers die profiteren van de innovaties van een groeiend ecosysteem, met toenemende keuze in applicaties en versterkte optimalisatie.


Wat wij bieden


Power Systems oplossingen


Power voor uw organisatie

Aanbevolen video's

Power analyseert data om nieuwe omzetkansen te creëren


Vergelijk Power

8x de capaciteit om data te verwerken, plus open integratie


Bezoek ons op de volgende events

 • Common | 5-7 oktober

  Fort Lauderdale, Florida

  Najaarsconferentie en expo 2015 – Diepgaande informatie over een breed spectrum aan IBM i onderwerpen

 • Systems Technical University | 5-9 oktober

  Orlando, Florida
  Bedoeld voor technische en professionele ontwikkeling

 • Insight2015 | 25-29 oktober

  Mandalay Bay | Las Vegas
  Conferentie over big data en analytics

 • Technical University | 26-30 oktober

  Cannes, Frankrijk
  IBM Power Systems & IBM System Storage - de juiste IT-infrastructuur

 • OpenStack Summit |
  27-30 oktober

  Tokio

  Het OpenStack event dat u niet mag missen

 • SuperComputing 2015 | 15-20 november

  Austin, Texas

  Internationale conferentie voor high-performance computing

 • Connect 2016 | 31 januari - 3 februari

  Orlando, Florida
  De belangrijkste conferentie over Social Business en Digital Experience

 • Power Systems Training

  Vergroot uw skills met aanbiedingen voor AIX, IBM i en Linux

 • IBM Technical events

  Skills op het gebied van infrastructuur zijn belangrijkDe performance is uitstekend en zelfs beter
dan we ons konden voorstellen...
We wisten dat hij snel was, maar niet zó snel!

- Jimi Inge, Product Manager, Tieto

We zagen een substantiële verbetering van
de throughput bij gebruik van Linux on Power Systems…
Het was geen moeilijke beslissing om de overstap te maken.

- Michael Douds, manager Technologies and Web Services, Bon Ton.

Recente performancetests [van SugarCRM en Linux on POWER8]
gaven meer dan een verdubbeling te zien ten opzichte van vergelijkbare platforms...

- Clint Oram, medeoprichter en CTO, SugarCRM

Power is heel bijzonder, juju is fantastisch,de combinatie
is echt heel goed.

- Mark Shuttleworth, oprichter van Canonical

Ik help je graag verder

Atya Arain

Technische ondersteuning

Power Systems bekijken

Voor het opdoen van belangrijke inzichten en het nemen van betere beslissingen werken veel bedrijven met het veilige, flexibele en open platform van IBM Power Systems. Power Systems maken gebruik van de eerste processor die specifiek ontworpen is voor big data workloads, en in hun ontwerp combineren ze rekenkracht, geheugenbandbreedte en I/O op een manier die voortbouwt op krachtige bestendigheid, beschikbaarheid en veiligheid.

IBM Power Systems zijn flexibel en bieden de keus uit verschillende besturingssystemen, zodat uw bedrijf alles in huis heeft voor de nieuwste generatie applicaties voor big data, analytics en cognitive computing. Deze applicaties zijn bepalend voor de manier waarop organisaties momenteel werken. Of u nu één, twee of alle drie de besturingssystemen gebruikt - in combinatie met PowerVM zorgen ze er allemaal voor dat u maximaal profiteert van Power Systems.

Transformeer uw bedrijf met Systems Software die virtualisatie, high-availability, flexibiliteit, beveiliging en compliance mogelijk maakt op Power Systems™. IBM’s geïntegreerde aanpak, waarbij systemen en systeemsoftware samen worden ontwikkeld, levert bij Power Systems optimale resultaten op.

Als open innovatieplatform zijn Power Systems geoptimaliseerd voor de snelheid van big data en analytics en bieden ze de schaalvoordelen en beveiliging van de cloud.Oplossingen van IBM en IBM Business Partners profiteren volop van de grote voordelen van IBM Power Systems.

De afgelopen vijf jaar zijn duizenden klanten overgestapt op IBM Power Systems, want daar vonden ze de keuzemogelijkheden en flexibiliteit die ze zochten. Kijk wat Power Systems voor hen hebben gedaan om de IT op een volkomen nieuwe manier te ontwikkelen en te leveren, om een ideale omgeving voor big data en analytics te creëren, en om private, publieke en hybride oplossingen in te zetten voor scale-out of scale-up implementaties. Bij dit alles namen de bedrijfsprestaties toe, namen de risico's af en ontstond er een springplank voor verdere groei.

Veel bedrijven die overstappen op Smarter Computing implementeren een IT-infrastructuur op basis van het IBM Power Systems-platform: ontworpen voor gegevens, afgestemd op zijn taak en beheerd met cloud-technologie. Met Power Systems breng je services sneller op de markt en blijf je de concurrentie vóór. Met Power Systems lever je services met een hogere kwaliteit, zodat je producten en services zich van anderen onderscheiden. En met Power Systems lever je services met een superieure rentabiliteit, zodat operationele kosten veranderen in investeringskansen.

Blijf in contact met IBM Power Systems

Contact met thought leaders

Elisabeth Stahl

Chief Technical Strategist, Performance Marketing

Elisabeth Stahl

Elisabeth Stahl is Chief Technical Strategist, Performance Marketing voor de IBM Systems and Technology-groep en werkt meer dan 25 jaar op het gebeid van systeemperformance.


Elisabeth's blog - benchmarkingblog

Deze blog richt zich op een open uitwisseling van ideeën met betrekking tot systeemperformance en benchmarks.U kunt haar ook vinden op het IBM developerWorks blog - Benchmarking and systems performance


Andere manieren om met Elisabeth in contact te komen


Van harte aanbevolen door Elisabeth


*Postings op niet-IBM websites zijn onafhankelijk van IBM en geven niet noodzakelijkerwijs de houding, strategie of mening van IBM weer.

Steve Will

Chief Architect: IBM i Operating System

Steve Will

Steve is de Chief Architect voor IBM i, een besturingssysteem voor Power Systems dat wordt gebruikt door duizenden bedrijven overal ter wereld. Hij is een veelgevraagd spreker op evenementen van klanten, verzamelt vereisten van klantadviesgroepen en werkt met professionals binnen en buiten IBM aan nieuwe technologie.


Steve's blog: You and i

In dit blog worden onderwerpen besproken die te maken hebben met IBM i, waaronder onze strategie, voordelen van de architectuur, annonceringen en nieuws. In het blog kan de grote en gepassioneerde IBM i klantencommunity reageren op en praten over wat wij te zeggen hebben - waardoor het echt over u en i gaat.

Andere manieren om met Steve in contact te komen


Van harte aanbevolen door Steve


*Postings op niet-IBM websites zijn onafhankelijk van IBM en geven niet noodzakelijkerwijs de houding, strategie of mening van IBM weer.

Jeff Scheel

Senior Technical Staff Member in het Linux Technology Centre van IBM

Jeff Scheel

Jeff Scheel, een senior lid van de technische staf van het IBM Linux Technology Centre, is werkzaam als Chief Architect van PowerLinux. Hij stuurt de technische investeringen van IBM in PowerLinux aan en werkt samen met klanten en partners aan de oplossing van problemen met Linux op IBM Power Systems en PowerLinux servers.


Jeff's blog: The PowerLinux Community

Jeff levert regelmatig bijdragen voor het PowerLinux blog op developerWorks — hij geeft antwoord op veelgestelde vragen, houdt de community op de hoogte van zijn reizen en zijn discussies met gebruikers, en vestigt de aandacht op belangrijke (product)technische informatie. Sluit u bij ons aan en kom in contact met andere leden van de PowerLinux community.

Andere manieren om met Jeff in contact te komenVan harte aanbevolen door Jeff


*Postings op niet-IBM websites zijn onafhankelijk van IBM en geven niet noodzakelijkerwijs de houding, strategie of mening van IBM weer.

Populaire IT informatiebronnen