IBM Power Systems. Bouw een betere cloud. Maak kennis met Watson on Power Systems in SoftLayer. Lees meer

IBM Power Systems

Bouw een betere cloud

Maak kennis met Watson on Power Systems in SoftLayer

Bouw een betere cloud

Maak kennis met Watson on Power Systems in SoftLayer

IBM Power Systems

Effectieve clouds vragen om een solide fundament

Power Systems maken optimale business performance mogelijk

Effectieve clouds vragen om een solide fundament


Power Systems maken optimale business performance mogelijk

IBM Power Systems

Bekijk de nieuwe annoncering

Maak kennis met de nieuwste generatie applicaties voor big data en analytics

Bekijk de nieuwe annoncering

Maak kennis met de nieuwste generatie applicaties voor big data en analytics

Power Systems — de motor achter snelle inzichten

In een slimmere wereld betekent de opkomst van mobiele apparatuur, big data, analytics en social business dat er een explosieve groei van de rekenintensieve workloads optreedt, zoals transactieverwerking, ERP en andere workloads waarin gegevens centraal staan. Deze applicaties zorgen voor een revolutie binnen de organisaties waarin ze draaien en stimuleren de vraag naar Smarter Computing. Meer dan ooit moeten bedrijven zichzelf onderscheiden, moeten ze sneller inzichten opdoen en moeten ze een uitzonderlijke klantervaring aanbieden via oplossingen die niet alleen efficiënt en veilig werken, maar die bovendien betaalbaar zijn. Al meer dan tien jaar vertrouwen bedrijven erop dat IBM Power Systems™ de toonaangevende prestaties, schaalbaarheid en flexibiliteit door virtualisatie bieden die ze voor hun rekenintensieve workloads nodig hebben. Met Power Systems kunnen bedrijven een voorsprong nemen op de concurrentie omdat hun IT efficiënter werkt. Daardoor leiden nieuwe en groeiende workloads zoals analytics sneller tot inzichten en zijn dergelijke bedrijven in staat hun klanten een buitengewone ervaring te bieden.

In de schijnwerpersWat wij bieden:

AIX.       i for Business.        Linux.        PowerVM.        PowerHA.        PowerSC.        IBM Systems Director.

Meer informatie over Power Systems

Hardware

In combinatie met software en de vereiste vakkennis vormt de Power Systems-hardware het fundament voor het ontwerpen van workload-geoptimaliseerde systemen. Power-servers en -blades zijn modulair en schaalbaar, en zijn van de chip tot en met de softwarestack ontworpen voor het bieden van geheel nieuwe niveaus van business performance.

Besturingssystemen

Power-servers zijn flexibel en bieden de keus uit verschillende besturingssystemen, zodat uw bedrijf de applicaties kan kiezen die het beste aansluiten bij de eisen die eraan worden gesteld. Of u één, twee of alle drie de besturingssystemen gebruikt - in combinatie met PowerVM zorgen ze er allemaal voor dat u maximaal profiteert van Power Systems.

Systeemsoftware

IBM's geïntegreerde benadering -- het gezamenlijk ontwikkelen van systemen en systeemsoftwarestacks -- leidt tot een maximale benuttingsgraad, beschikbaarheid en flexibiliteit waar uw bedrijf maximaal van kan profiteren.

Oplossingen

Oplossingen van IBM en IBM Business Partner profiteren volop van de grote voordelen van Power Systems om uw bedrijf nieuwe mogelijkheden te bieden en een voorsprong te geven op de concurrentie.

Migreren naar Power

De afgelopen vijf jaar zijn duizenden klanten van Oracle en HP UNIX overgestapt op POWER. Kijk waarom het hen met Power Systems is gelukt om hun performance te verbeteren, de risico's te verminderen en meer zekerheid voor de toekomst op te bouwen.

Voordelen

Veel bedrijven die overstappen op Smarter Computing implementeren een IT-infrastructuur op basis van het IBM Power Systems-platform: ontworpen voor gegevens, afgestemd op zijn taak en beheerd met cloud-technologie. Met Power Systems breng je services sneller op de markt en blijf je de concurrentie vóór. Met Power Systems lever je services met een hogere kwaliteit, zodat je producten en services zich van anderen onderscheiden. En met Power Systems lever je services met een superieure rentabiliteit, zodat operationele kosten veranderen in investeringskansen.

Power Systems - Evenementen bijwonen

 • Wat gaat de toekomst brengen voor IT? Video debat

  Is hardware essentieel voor enterprise security? We hebben experts op beide gebieden

 • IT infrastructuur is belangrijk!

  Ontsluit Cloud. Ontketen Data. Bekijk de webcast.

 • Smarter Computing. What's Next. Ready Now.

  Experts van IBM bespreken de nieuwste Smarter Computing-aanbiedingen
  Nu registreren

 • Enterprise2013 | 21-25 oktober

  Cloud | Data | Security
  Bonnet Creek Conference Center, Orlando (Florida)

 • Virtualisatie en cloud in een Power Systems-omgeving

  Webcast met Jean Bozman, analist bij IDC

 • Is uw virtualisatieplatform belangrijk?

  Webcast met Kat Lind, Chief Systems Engineer bij Solitaire Interglobal

Contact met thought leaders

Jeff Scheel

Senior lid van de technische staf van het IBM Linux Technology Center

Jeff Scheel, een senior lid van de technische staf van het IBM Linux Technology Center, is werkzaam als Chief Architect van PowerLinux. Hij stuurt de technische investeringen van IBM in PowerLinux aan en werkt samen met klanten en partners aan de oplossing van problemen met Linux op IBM Power Systems- en PowerLinux-servers.


Jeff's blog: The PowerLinux Community

Jeff levert regelmatig bijdragen voor het PowerLinux-blog op developerWorks — hij geeft antwoord op veelgestelde vragen, houdt de community op de hoogte van zijn reizen en zijn discussies met gebruikers, en vestigt de aandacht op belangrijke (product)technische informatie. Sluit u bij ons aan en kom in contact met andere leden van de PowerLinux-community.

Andere manieren om met Jeff in contact te komenVan harte aanbevolen door Jeff


*Postings op niet-IBM websites zijn onafhankelijk van IBM en geven niet noodzakelijkerwijs de houding, strategie of mening van IBM weer.

Contacten met de community