Power Systems

Power analyseert data om nieuwe omzetkansen te creëren

IBM Power Systems zijn ontworpen voor de waitless wereld. Het zijn servers die gebouwd zijn op basis van open technologie en die speciaal ontworpen zijn voor bedrijfskritische applicaties. De waitless wereld verlangt van servers dat ze gebouwd zijn voor big data. Dat ze geoptimaliseerd en veilig zijn. En dat ze zich aanpassen aan veranderende omstandigheden. Servers die superieure efficiency voor de cloud combineren met veilige en open keuzeopties. Servers die profiteren van de innovaties van een groeiend ecosysteem, met toenemende keuze in applicaties en versterkte optimalisatie.

IBM i verbeteringen en uitbreidingen

Een goed begrip van uw data levert u cruciale informatie over uw bedrijf op

Power Systems oplossingen

“Nu!” is het mantra van onze Waitless World. Dus bieden IBM Power Systems een open innovatieplatform voor organisaties van elke omvang. Oplossingen waarmee big data en analytics, cloud en mobile kunnen worden omgezet in een concurrentievoordeel. Op manieren die voorheen onmogelijk waren: zonder te wachten!

Uitstekend fundament voor cloud

Ontworpen om de belofte van private en hybride cloud in te lossen en om maximaal te profiteren van de superieure efficiency van cloud.

Concurrentievoordeel dankzij sneller inzicht

Ontketen de waarde van data en realiseer sneller inzicht met IBM systemen en oplossingen die optimaal zijn afgestemd op big data en analytics applicaties.

De OpenPOWER Foundation is iets meer dan een jaar oud, maar gaat steeds harder groeien. De nieuwste innovaties van deze organisatie, die gezamenlijk zijn ontwikkeld door de meer dan 100 leden, gebruiken de POWER architectuur voor het stimuleren van de innovatieve kracht, de aanpassingsmogelijkheden en de performance van grootschalige datacenters en andere grote afnemers.

Wat is er nieuw

Gartner's visie op UNIX

Hoe AIX blijft groeien in de UNIX markt

Expanding POWER

Een ideale processor voor Linux

Waarom de infrastructuur zo belangrijk is

Het belang van de infrastructuur bij het bepalen van de juiste omvang van hybrid cloud omgevingen

Het scale-out voordeel van POWER8

Lagere TCA voor applicaties

Geavanceerde virtualisatie

Een klantgerichte vergelijking van systemen, waaronder IBM PowerVM

Innovaties en verbeterde performance

IBM’s data-gerichte ontwerp van Power Systems en de OpenPOWER Foundation

IBM Storage for Power Systems

Unieke integratie voor IBM Power omgevingen

24 maanden 0% rente

Voor bepaalde POWER8 en POWER7+ servers

Blijf in contact

Kom in contact met IBM- en branche-experts, collega's en talloze anderen die informatie uitwisselen over hun ervaringen met Power Systems, AIX, IBM i en Linux. De Power Systems Community biedt tal van mogelijkheden om in contact te komen met mensen die, net als u, technisch advies zoeken, problemen opgelost willen krijgen of antwoord zoeken op prangende vragen.

Bezoek ons op de volgende eventsContact met thought leadersJeff Scheel

Senior lid van de technische staf van het IBM Linux Technology Centre

Jeff Scheel, een senior lid van de technische staf van het IBM Linux Technology Centre, is werkzaam als Chief Architect van PowerLinux. Hij stuurt de technische investeringen van IBM in PowerLinux aan en werkt samen met klanten en partners aan de oplossing van problemen met Linux op IBM Power Systems en PowerLinux servers.


Jeff's Blog: The PowerLinux Community

Jeff levert regelmatig bijdragen voor het PowerLinux blog op developerWorks — hij geeft antwoord op veelgestelde vragen, houdt de community op de hoogte van zijn reizen en zijn discussies met gebruikers, en vestigt de aandacht op belangrijke (product)technische informatie. Sluit u bij ons aan en kom in contact met andere leden van de PowerLinux community.


Andere manieren om met Jeff in contact te komen


Van harte aanbevolen door Jeff


* Postings op niet-IBM-sites staan geheel los van IBM en vormen niet noodzakelijkerwijs een afspiegeling van de standpunten, de mening of de strategie van IBM.

Elisabeth Stahl

Chief Technical Strategist, Performance Marketing

Elisabeth Stahl is Chief Technical Strategist, Performance Marketing voor de IBM Systems and Technology Group en is al meer dan 25 jaar werkzaam op het terrein van systems performance.


Elisabeth's blog - benchmarkingblog

Deze blog is bedoeld voor de open uitwisseling van ideeën op het gebied van systems performance en benchmarking. U kunt Elisabeth ook vinden op de IBM developerWorks blog - Benchmarking and systems performance


Andere manieren om met Elisabeth in contact te komen:


Van harte aanbevolen door Elisabeth


* Postings op niet-IBM-sites staan geheel los van IBM en vormen niet noodzakelijkerwijs een afspiegeling van de standpunten, de mening of de strategie van IBM.

Steve Will

Chief Architect: IBM i Operating System

Steve is de Chief Architect voor IBM i, een besturingssysteem voor Power Systems dat wordt gebruikt door duizenden bedrijven overal ter wereld. Hij is een veelgevraagd spreker op evenementen van klanten, verzamelt vereisten van klantadviesgroepen en werkt met professionals binnen en buiten IBM aan nieuwe technologie.


Steve's blog: You and i

In dit blog worden onderwerpen besproken die te maken hebben met IBM i, waaronder onze strategie, voordelen van de architectuur, annonceringen en nieuws. In het blog kan de grote en gepassioneerde IBM i klantencommunity reageren op en praten over wat wij te zeggen hebben - waardoor het echt over u en i gaat.


Andere manieren om met Steve in contact te komen


Van harte aanbevolen door Steve


* Postings op niet-IBM-sites staan geheel los van IBM en vormen niet noodzakelijkerwijs een afspiegeling van de standpunten, de mening of de strategie van IBM.