IBM Power Systems zijn gebouwd zijn op basis van open technologie en zijn speciaal ontworpen voor bedrijfskritische applicaties. Het bedrijfsleven heeft momenteel behoefte aan servers die gebouwd zijn voor big data. Die geoptimaliseerd en veilig zijn. En die zich aanpassen aan veranderende workloadvereisten.

Ontwerp uw eigen server

Bent u klaar voor de implementatie van een modern dataplatform dat nieuwe apps en next gen analytics ondersteunt? Wij helpen u graag om een oplossing te configureren.

Bewaak de infrastructuur van uw Power Systems met behulp van Cloud Management Console

Er komen steeds meer implementaties van private en hybrid cloud, waardoor ondernemingen nieuwe beheerfuncties voor deze omgevingen nodig hebben. Tools die geconsolideerde informatie en analyses geven, kunnen van groot belang zijn voor een soepele werking van infrastructuur. De IBM Cloud Management Console for Power Systems levert een geconsolideerd beeld van het Power Systems cloud landschap, middels een service die in IBM Cloud gehost wordt.

Ontdek IBM’s
OpenPOWERLC servers

Maak kennis met een nieuwe reeks servers met baanbrekende performance en kostenefficiëntie, ideaal voor de verdere ontwikkeling van cognitive en cloud computing. Deze Linux-based serie is voorzien van een nieuwe chip en werkt met een aantal geheel nieuwe acceleratietechnieken die garant staan voor een merkbaar hoger performanceniveau.

Power Systems HPC servers

Power Systems kunnen worden geconfigureerd tot uiterst schaalbare Linux® clusters en bieden extreme performance voor veeleisende workloads.

Wordt u geconfronteerd met een stijgende vraag naar IT terwijl de budgetten omlaag gaan?

Het wordt tijd voor een upgrade naar IBM POWER8. Bespaar tot 50% aan exploitatiekosten met POWER8.

SAP HANA on IBM Power Systems

POWER8 levert flexibiliteit, resiliency en performance voor SAP HANA – deze combinatie zorgt voor snellere transacties, beter gegevensbeheer, en meer openheid en innovatie.

Power Systems oplossingen

Big data en analytics

Concurrentievoordeel dankzij sneller inzicht.

Ontketen de waarde van data en realiseer sneller inzicht met IBM systemen en oplossingen die optimaal zijn afgestemd op big data en analytics applicaties.

Modern dataplatform

De meest gebruikte oplossingen voor big data draaien beter op POWER servers dan onder x86.

Moderne oplossingen voor gegevensbeheer – zoals MongoDB, EDB Postgres, Neo4j, Redis en Kinetica on IBM Power Systems – verbreken de status quo met een superieure prijs/performance ten opzichte van x86 concurrenten. Lees hoe het werkt.

Cloud

De juiste oplossingen voor uw journey naar de hybrid cloud.

Een uitmuntende performance met flexibiliteit, open source innovatie en eenvoudige beheertools.

Verkennen

Meest betrouwbaar in hun klasse

Power Systems staan bovenaan!

IBM PurePower Systems

Sneller naar inzicht in de cloud

IBM Storage for Power Systems

Unieke integratie voor IBM Power omgevingen

Een nieuw soort servers voor digitale transformatie

Dump uw commodity servers