Ontdek OpenPOWER LC servers

Maak kennis met een nieuwe reeks servers met baanbrekende performance en kostenefficiëntie, ideaal voor de verdere ontwikkeling van cognitive en cloud computing. Deze Linux-based serie is voorzien van een nieuwe chip en werkt met een aantal geheel nieuwe acceleratietechnieken die garant staan voor een merkbaar hoger performanceniveau.

Power Systems

IBM Power Systems zijn gebouwd zijn op basis van open technologie en zijn speciaal ontworpen voor bedrijfskritische applicaties. Het bedrijfsleven heeft momenteel behoefte aan servers die gebouwd zijn voor big data. Die geoptimaliseerd en veilig zijn. En die zich aanpassen aan veranderende workloadvereisten.

Power voor uw organisatie

Power Systems oplossingen

IBM Power Systems vormen een open innovatieplatform voor organisaties van elke omvang. Ze maken oplossingen mogelijk waarmee big data, analytics, cloud en mobile kunnen worden omgezet in concurrentievoordeel. Op manieren die voorheen niet mogelijk waren.

Uitstekend fundament voor cloud

Ontworpen om de belofte van private en hybride cloud in te lossen en om maximaal te profiteren van de superieure efficiency van cloud.

Concurrentievoordeel dankzij sneller inzicht

Ontketen de waarde van data en realiseer sneller inzicht met IBM systemen en oplossingen die optimaal zijn afgestemd op big data en analytics applicaties.

De OpenPOWER Foundation is iets meer dan een jaar oud, maar gaat steeds harder groeien. De nieuwste innovaties van deze organisatie, die gezamenlijk zijn ontwikkeld door de meer dan 100 leden, gebruiken de POWER architectuur voor het stimuleren van de innovatieve kracht, de aanpassingsmogelijkheden en de performance van grootschalige datacenters en andere grote afnemers.

Wat is er nieuw

Gartner's visie op UNIX

Hoe AIX blijft groeien in de UNIX markt

IBM PurePower Systems

Sneller naar inzicht in de cloud

Waarom de infrastructuur zo belangrijk is

Het belang van de infrastructuur bij het bepalen van de juiste omvang van hybrid cloud omgevingen

Het scale-out voordeel van POWER8

Lagere TCA voor applicaties

Meest betrouwbaar in hun klasse

Power Systems staan bovenaan!

Innovaties en verbeterde performance

IBM’s data-gerichte ontwerp van Power Systems en de OpenPOWER Foundation

IBM Storage for Power Systems

Unieke integratie voor IBM Power omgevingen

24 maanden 0% rente

Voor bepaalde POWER8 en POWER7+ servers

Blijf in contact

Bel ons op nummer +31 205145152 | Prioriteitscode: Power

Bezoek ons

Bezoek ons