Power scale-out servers


IBM Power System S822

IBM Power System S822
Processorcores Eén of twee 6-core of
Eén of twee 8-core of
Een of twee 10-core
POWER8 processors
Kloksnelheden (Min/Max) 3,89 GHz (6-core) of
4,15 GHz (8-core) of
3,42 GHz (10-core)
Systeemgeheugen (Min/Max) Max. 1 TB
Interne storage (Min/Max) Acht SSF (small form factor) Hard Disk Drives (HDD's)/Solid State Disks (SDD's) plus zes 1,8-inch bays voor SSD's indien uitgerust met Dual IOA Higher Function Backplane
 • - Lees verder

  IBM Power System S822 is ontworpen voor middelgrote bedrijven. Deze nieuwe systemen richten zich nadrukkelijk op het optimaliseren van AIX® workloads en leveren nog betere prestaties dan onze vorige generatie systemen. Daarnaast kennen ze een onovertroffen prijs/prestatie-verhouding voor geïntegreerde Linux applicaties. IBM Power Systems™ op basis van 1- en 2-socket servers vormen het ideale fundament voor een private en publieke cloudinfrastructuur. De S822 server met POWER8™ processors staat garant voor een superieure throughput van Intel-based producten voor vergelijkbare workloads en biedt superieure efficiency voor scale-out implementaties. Voor klanten die advanced analytics willen implementeren, is er goed nieuws, want Power biedt nu baanbrekende responstijden voor het sorteren en doorzoeken van ongestructureerde big data sets. Bovendien levert Power voor gebruikelijke business analytics een groter aantal business rapporten per uur dan concurrerende x86 oplossingen. Ook voor Java™ workloads bieden de nieuwe systemen een ongekende performance.


IBM Power System S814

IBM Power System S814
Processorcores Eén 4-core (rack en tower) of
Eén 6-core (rack en tower) of
Eén 8-Core (alleen rack)
POWER8 processors
Kloksnelheden (Min/Max) 3,02 GHz (4-core of 6-core)
3,72 GHz (8-core)
Systeemgeheugen (Min/Max) Max. 64 GB (4-core configuratie)
Max. 1024 GB (6- of 8-core configuratie)
Interne storage (Min/Max) 8 SFF (Small Form Factor) bays voor HDD's/SSD's (alleen 4-core configuratie)
12 SFF bays voor HDD's/SSD's met standaard backplane (6- of 8-core configuratie)
18 SFF bays voor HDD's/SSD's indien uitgerust met Dual IOA Higher Function Backplane (6- of 8-core configuratie)
 • - Lees verder

  De IBM Power System S814 is ontworpen voor middelgrote bedrijven. De S814 richt zich nadrukkelijk op het optimaliseren van IBM AIX en IBM i workloads en levert nog betere prestaties dan onze vorige generatie systemen. Daarnaast kent de S814 een onovertroffen prijs/prestatie-verhouding voor geïntegreerde Linux applicaties. IBM Power Systems op basis van 1- en 2-socket servers vormen het ideale fundament voor een private en publieke cloudinfrastructuur. Voor klanten die advanced analytics implementeren, is er goed nieuws, want IBM Power biedt nu baanbrekende responstijden voor het sorteren en doorzoeken van ongestructureerde big data sets. Bovendien levert IBM Power voor gebruikelijke business analytics een veel groter aantal business rapporten per uur dan concurrerende oplossingen op basis van x86. Ook voor Java workloads biedt de S814 een ongekende performance.


IBM Power System S824

IBM Power System S824
Processorcores Eén of twee 6-core of
Eén of twee 8-core of
Twee 12-core
POWER8 processors
Kloksnelheden (Min/Max) 3,89 GHz (6-core) of
4,08 GHz (8-core) of
3,52 GHz (12-core)
Systeemgeheugen (Min/Max) Max. 2 TB
Interne storage (Min/Max) Max. 18 SFF (Small Form Factor) bays voor HDD's/SSD's plus acht 1,8-inch bays voor SSD's indien uitgerust met Dual IOA Higher Function Backplane
 • - Lees verder

  Power S824 server is ontworpen om data het werk te laten doen. Deze nieuwe systemen richten zich nadrukkelijk op het optimaliseren van AIX workloads en leveren nog betere prestaties dan de onze vorige generatie systemen. Daarnaast kennen ze een onovertroffen prijs/prestatie-verhouding voor geïntegreerde Linux applicaties. IBM Power Systems op basis van 1- en 2-socket servers vormen het ideale fundament voor een private en publieke cloudinfrastructuur. De nieuwe S824 server met POWER8 processors staat garant voor een superieure throughput van Intel-based producten voor vergelijkbare workloads en biedt superieure efficiency voor scale-out implementaties. Voor klanten die advanced analytics willen implementeren, is er goed nieuws, want Power biedt nu baanbrekende responstijden voor het sorteren en doorzoeken van ongestructureerde big data sets. Bovendien levert Power voor gebruikelijke business analytics een groter aantal business rapporten per uur dan concurrerende x86 oplossingen. Ook voor Java workloads bieden de nieuwe systemen een ongekende performance.


Sockets 1
Processorcores 4-, 6- of 8-core POWER7+
Kloksnelheden (Min/Max) 4-core 3,6 GHz of
6-core 4,2 GHz of
8-core 4,2 GHz
Systeemgeheugen (Min/Max) 8 GB / 256 GB
Interne storage (Min/Max) 139 GB / 5,4 TB
 • - Lees verder

  De Power® 710 Express is een 1-socket server die 4-, 6- of 8-core POWER7+™ processormodules ondersteunt in een compacte 2U rackbehuizing. De Power 710 Express server is niet alleen eenvoudig in de aanschaf, de implementatie en het beheer, maar doet het als infrastructuur- of applicatieserver ook uitstekend wat betreft performance, betrouwbaarheid en efficiency. Daarnaast is Light Path Diagnostics ingebouwd en biedt de Power 710 Express-server de keus tussen de besturingssystemen AIX®, IBM i en Linux. De innovatieve mogelijkheden voor workloadoptimalisatie en energiebeheer staan garant voor nog meer performance (en performance per watt), zodat het rendement op investeringen in hardware en software maximaal is.


Sockets 1
Processorcores 4-, 6- of 8-core POWER7+
Kloksnelheden (Min/Max) 4-core, 6-core of 8-core - 3,6 GHz
Systeemgeheugen (Min/Max) 8 GB / 512 GB1
Interne storage (Min/Max) 139 GB / 7,2 TB
 • - Lees verder

  De Power 720 Express is een 1-socket server die 4-, 6- of 8-core POWER7+ processormodules ondersteunt in een flexibele tower of 2U rackbehuizing. De toonaangevende RAS- en diagnosefuncties maken het tot een ideale server voor gedistribueerde applicaties of kleinschalige consolidatie. Met het besturingssysteem IBM i kan de Power 720 Express echter even goed worden ingezet als compleet geïntegreerd bedrijfssysteem. De Power 720 Express biedt kleine en middelgrote bedrijven uitzonderlijk veel waar voor hun geld en voldoet aan de eisen die bedrijfskritische applicaties stellen. Met deze zeer flexibele, beschikbare en beheersvriendelijke server kunt zich volledig concentreren op het runnen van uw bedrijf en daarbij gebruikmaken van de beproefde AIX-, IBM i- en Linux-oplossingen van duizenden ISV's.


IBM Power 710 Express

IBM Power 710 Express

IBM Power 720 Express

IBM Power 720 Express

Ik help je graag verder

Martin Lagerberg

Technische ondersteuning

Power Systems bekijken

Voor het opdoen van belangrijke inzichten en het nemen van betere beslissingen werken veel bedrijven met het veilige, flexibele en open platform van IBM Power Systems. Power Systems maken gebruik van de eerste processor die specifiek ontworpen is voor big data workloads, en in hun ontwerp combineren ze rekenkracht, geheugenbandbreedte en I/O op een manier die voortbouwt op krachtige bestendigheid, beschikbaarheid en veiligheid.

IBM Power Systems zijn flexibel en bieden de keus uit verschillende besturingssystemen, zodat uw bedrijf alles in huis heeft voor de nieuwste generatie applicaties voor big data, analytics en cognitive computing. Deze applicaties zijn bepalend voor de manier waarop organisaties momenteel werken. Of u nu één, twee of alle drie de besturingssystemen gebruikt - in combinatie met PowerVM zorgen ze er allemaal voor dat u maximaal profiteert van Power Systems.

Transformeer uw bedrijf met Systems Software die virtualisatie, high-availability, flexibiliteit, beveiliging en compliance mogelijk maakt op Power Systems™. IBM’s geïntegreerde aanpak, waarbij systemen en systeemsoftware samen worden ontwikkeld, levert bij Power Systems optimale resultaten op.

Als open innovatieplatform zijn Power Systems geoptimaliseerd voor de snelheid van big data en analytics en bieden ze de schaalvoordelen en beveiliging van de cloud.Oplossingen van IBM en IBM Business Partners profiteren volop van de grote voordelen van IBM Power Systems.

De afgelopen vijf jaar zijn duizenden klanten overgestapt op IBM Power Systems, want daar vonden ze de keuzemogelijkheden en flexibiliteit die ze zochten. Kijk wat Power Systems voor hen hebben gedaan om de IT op een volkomen nieuwe manier te ontwikkelen en te leveren, om een ideale omgeving voor big data en analytics te creëren, en om private, publieke en hybride oplossingen in te zetten voor scale-out of scale-up implementaties. Bij dit alles namen de bedrijfsprestaties toe, namen de risico's af en ontstond er een springplank voor verdere groei.

Veel bedrijven die overstappen op Smarter Computing implementeren een IT-infrastructuur op basis van het IBM Power Systems-platform: ontworpen voor gegevens, afgestemd op zijn taak en beheerd met cloud-technologie. Met Power Systems breng je services sneller op de markt en blijf je de concurrentie vóór. Met Power Systems lever je services met een hogere kwaliteit, zodat je producten en services zich van anderen onderscheiden. En met Power Systems lever je services met een superieure rentabiliteit, zodat operationele kosten veranderen in investeringskansen.

Power Systems - Evenementen bijwonen


 • Power Systems aan kop in CRN midrangecategorie

  Leveranciers zetten IBM Power Systems op de eerste plaats in de CRN ARC Awards

Technische handleidingen

Verwante informatie

Verwante producten