Power-servers

Kies de juiste oplossing uit een complete reeks servers met de IBM POWER6®-technologie van Power Systems. Verhoog de gebruiksgraad van afzonderlijke systemen doordat het met virtualisatietechnologie van IBM PowerVM™ mogelijk wordt om UNIX®-, IBM i- en Linux®-applicaties samen uit te voeren op één enkele server.

IBM Power Blade Express-servers

Het innovatieve, open ontwerp van IBM BladeCenter® vormt een zeer serieus alternatief voor de almaar verder uitdijende serverrekken en de steeds warmer wordende serverruimtes. Dus weg met uw kabels en waag de sprong. Migreer naar de blade-oplossing die minder energie gebruikt en die meer keus en controle biedt.

IBM Power 595

De IBM Power 595-server werkt met 64-bits dual-core POWER6-processortechnologie in 8- tot 64-core configuraties met PowerVM™-virtualisatie. Hij biedt de toonaangevende performance, flexibiliteit, schaalbaarheid, beheersmogelijkheden en beveiligingsfuncties die nodig zijn voor de consolidatie van bedrijfskritische AIX-, IBM i- en Linux-applicaties op een enkel systeem. Dit leidt tot besparingen op het gebied van hardware, software, energie en ruimte.

Processorcores

8 tot 64 POWER6

Kloksnelheid (Min/Max)

4,2 / 5,0 GHz

Systeemgeheugen (Std/Max)

16 GB / 4 TB

I/O-laden (Std/Max)

1 - 32

Prestaties (rPerf-bereik)***

75,58 / 553,01

Eerdere modellen zoeken

Contact IBM

Ik help je graag verder

Pijpelink Jeroen Hallo, ik ben Jeroen Pijpelink en gespecialiseerd in B2B Server & Storage Solutions. Ik help je graag verder.


Power Systems bekijken

Hardware

Voor het opdoen van belangrijke inzichten en het nemen van betere beslissingen werken veel bedrijven met het veilige, flexibele en open platform van IBM Power Systems. Power Systems maken gebruik van de eerste processor die specifiek ontworpen is voor big data workloads, en in hun ontwerp combineren ze rekenkracht, geheugenbandbreedte en I/O op een manier die voortbouwt op krachtige bestendigheid, beschikbaarheid en veiligheid.

Besturingssystemen

Power-servers zijn flexibel en bieden de keus uit verschillende besturingssystemen, zodat uw bedrijf de applicaties kan kiezen die het beste aansluiten bij de eisen die eraan worden gesteld. Of u één, twee of alle drie de besturingssystemen gebruikt - in combinatie met PowerVM zorgen ze er allemaal voor dat u maximaal profiteert van Power Systems.

Systeemsoftware

Transformeer uw bedrijf met Systems Software die virtualisatie, high-availability, flexibiliteit, beveiliging en compliance mogelijk maakt op Power Systems™. IBM’s geïntegreerde aanpak, waarbij systemen en systeemsoftware samen worden ontwikkeld, levert bij Power Systems optimale resultaten op.

Oplossingen

Oplossingen van IBM en IBM Business Partner profiteren volop van de grote voordelen van Power Systems om uw bedrijf nieuwe mogelijkheden te bieden en een voorsprong te geven op de concurrentie.

Migreren naar Power

De afgelopen vijf jaar zijn duizenden klanten van Oracle en HP UNIX overgestapt op POWER. Kijk waarom het hen met Power Systems is gelukt om hun performance te verbeteren, de risico's te verminderen en meer zekerheid voor de toekomst op te bouwen.

Voordelen

Veel bedrijven die overstappen op Smarter Computing implementeren een IT-infrastructuur op basis van het IBM Power Systems-platform: ontworpen voor gegevens, afgestemd op zijn taak en beheerd met cloud-technologie. Met Power Systems breng je services sneller op de markt en blijf je de concurrentie vóór. Met Power Systems lever je services met een hogere kwaliteit, zodat je producten en services zich van anderen onderscheiden. En met Power Systems lever je services met een superieure rentabiliteit, zodat operationele kosten veranderen in investeringskansen.

Laat ons weten wat u vindt

  • Uw mening is belangrijk en we willen graag iets van u horen. Schrijf vandaag nog een review!

Meer informatie over hardware