Power scale-out/Linux servers


IBM Power System S812LC

IBM Power System S812LC
Processorcores Eén 8- of 10-core POWER8 processor
Kloksnelheid (Min/Max) 3,32 GHz (8-core) of
2,92 GHz (10-core)
Systeemgeheugen (Min/Max) Max. 1 TB
Interne storage (Min/Max) Max. 14 LFF (large form factor) (3,5 inch)
 • - Lees verder

  De IBM Power System S812LC met IBM POWER8 processor in een compacte, 2U rack-optimized behuizing is een server met open technologie voor scale-out Linux workloads, geoptimaliseerd voor de infrastructuur. Het is een ideale server voor organisaties waar big data brancheapplicaties en LAMP draaien.


IBM Power System S822LC voor commercial computing

IBM Power System S822LC
Processorcores Twee 8- of 10-core POWER8 processors
Kloksnelheid (Min/Max) 3,32 GHz (8-core) of
2,92 GHz (10-core)
Systeemgeheugen (Min/Max) Max. 1 TB
Interne storage (Min/Max) Max. 2 SFF (2,5 inch)
 • - Lees verder

  IBM Power System S822LC is ontworpen voor het leveren van superieure performance en throughput, speciaal met het oog op hoogwaardige Linux workloads, zoals brancheapplicaties, big data en LAMP. Bovendien kan de Power S822LC worden opgeschaald van één rack naar honderden racks.


IBM Power System S822LC voor high-performance computing

IBM Power System S822LC
Processorcores Twee 8- of 10-core POWER8 processors
Kloksnelheid (Min/Max) 3,32 GHz (8-core) of
2,92 GHz (10-core)
Systeemgeheugen (Min/Max) Max. 1 TB
Interne storage (Min/Max) Max. 2 SFF (2,5 inch)
 • - Lees verder

  De op industriestandaarden gebaseerde IBM Power System S822LC combineert innovatie van de OpenPOWER Foundation met uitstekende performance en throughput voor applicaties, dit laatste dankzij zijn built-for-big-data architectuur.


IBM Power System S812L en S822L

IBM Power System S812L en S822L
Processorcores S812L: een 10- of 12-core
S822L: twee 10- of 12-core
POWER8 processor
S812L: Eén 10- of 12-core POWER8 processor
S822L: Twee 8-, 10- of 12-core POWER8 processors
Kloksnelheid (Min/Max) 4,15 GHz (8-core ),
3,42 GHz (10-core) of
3,02 GHz (12-core)
Systeemgeheugen (Min/Max) 512 GB voor S812L, 1 TB voor S822L
Interne storage (Min/Max) Ondersteunt max. 12 SFF (Small Form Factor) bays voor HHD/SSD met standaard achterplaat, acht SFF bays voor HDD/SSD plus zes 1,8-inch bays voor SSD met dual controller / write cache
(SSD is niet verkrijgbaar voor S812L)
 • - Lees verder

  IBM Power Systems™ verleggen de fysieke en virtuele grenzen van de datacentertechnologie met innovatie die erop gericht is data-gestuurde applicaties sneller en effectiever te laten draaien. Daar vraagt de smarter enterprise van dit moment immers om.

  IBM Power Systems Linux-based 1- en 2-socket servers vormen het ideale fundament voor een private en publieke cloudinfrastructuur. De nieuwe S812L en S822L servers met POWER8™ processors staan garant voor een superieure throughput van x86-based producten voor vergelijkbare workloads en bieden superieure efficiency voor scale-out implementaties. Voor klanten die advanced analytics willen implementeren, is er goed nieuws, want Power biedt nu baanbrekende responstijden voor het sorteren en doorzoeken van ongestructureerde big data sets. Bovendien levert Power voor gebruikelijke business analytics een groter aantal business rapporten per uur dan concurrerende oplossingen op basis van x86. Deze nieuwe systemen bieden volop mogelijkheden voor het ecosysteem van open-source ontwikkeling en ondersteunen een steeds groter aantal Linux distributies (Red Hat, SUSE en Canonical). Nieuw is de ondersteuning van open-source virtualisatietechnologie met de annoncering van PowerKVM.


IBM Power System S824L (met NVIDIA technologie)

IBM Power System S824L
Processorcores (met GPU geïnstalleerd) Twee 10-core of twee 12-core POWER8 processors
Processor (beschikbaar indien geen GPU geïnstalleerd en draaiend op PowerVM) Eén of twee 8-core of
Twee 12-core
POWER8 processors
Kloksnelheid (Min/Max) (met GPU geïnstalleerd) 3,42 GHz (10-core) of
3,02 GHz (12-core)
Kloksnelheid (indien geen GPU geïnstalleerd en draaiend op PowerVM) 4,15 GHz (8-core) of
3,52 GHz (12-core)
Systeemgeheugen (Min/Max) Max. 2 TB
Interne storage (Min/Max) Max. 12 SFF (2,5”)
Interne storage (indien geen GPU geïnstalleerd en draaiend op PowerVM) Max. 18 SFF bays voor HDD/SSD plus acht 1,8-inch bays voor SSD indien uitgerust met dubbele IOA Higher Function achterplaat
 • - Lees verder

  De IBM Power System S824L server is de eerste Power Systems server die specifiek is ontworpen om plaats te bieden aan adapters met een hoger wattage, zoals NVIDIA GPU's. Deze server introduceert een nieuwe technologische klasse waarin de performance en efficiency maximaal worden opgevoerd, niet alleen voor alle soorten technical computing en high performance analytics workloads, maar ook voor Java en big data applicaties.


Ik help je graag verder

Martin Lagerberg

Technische ondersteuning

Power Systems bekijken

Voor het opdoen van belangrijke inzichten en het nemen van betere beslissingen werken veel bedrijven met het veilige, flexibele en open platform van IBM Power Systems. Power Systems maken gebruik van de eerste processor die specifiek ontworpen is voor big data workloads, en in hun ontwerp combineren ze rekenkracht, geheugenbandbreedte en I/O op een manier die voortbouwt op krachtige bestendigheid, beschikbaarheid en veiligheid.

IBM Power Systems zijn flexibel en bieden de keus uit verschillende besturingssystemen, zodat uw bedrijf alles in huis heeft voor de nieuwste generatie applicaties voor big data, analytics en cognitive computing. Deze applicaties zijn bepalend voor de manier waarop organisaties momenteel werken. Of u nu één, twee of alle drie de besturingssystemen gebruikt - in combinatie met PowerVM zorgen ze er allemaal voor dat u maximaal profiteert van Power Systems.

Transformeer uw bedrijf met Systems Software die virtualisatie, high-availability, flexibiliteit, beveiliging en compliance mogelijk maakt op Power Systems™. IBM’s geïntegreerde aanpak, waarbij systemen en systeemsoftware samen worden ontwikkeld, levert bij Power Systems optimale resultaten op.

Als open innovatieplatform zijn Power Systems geoptimaliseerd voor de snelheid van big data en analytics en bieden ze de schaalvoordelen en beveiliging van de cloud.Oplossingen van IBM en IBM Business Partners profiteren volop van de grote voordelen van IBM Power Systems.

De afgelopen vijf jaar zijn duizenden klanten overgestapt op IBM Power Systems, want daar vonden ze de keuzemogelijkheden en flexibiliteit die ze zochten. Kijk wat Power Systems voor hen hebben gedaan om de IT op een volkomen nieuwe manier te ontwikkelen en te leveren, om een ideale omgeving voor big data en analytics te creëren, en om private, publieke en hybride oplossingen in te zetten voor scale-out of scale-up implementaties. Bij dit alles namen de bedrijfsprestaties toe, namen de risico's af en ontstond er een springplank voor verdere groei.

Veel bedrijven die overstappen op Smarter Computing implementeren een IT-infrastructuur op basis van het IBM Power Systems-platform: ontworpen voor gegevens, afgestemd op zijn taak en beheerd met cloud-technologie. Met Power Systems breng je services sneller op de markt en blijf je de concurrentie vóór. Met Power Systems lever je services met een hogere kwaliteit, zodat je producten en services zich van anderen onderscheiden. En met Power Systems lever je services met een superieure rentabiliteit, zodat operationele kosten veranderen in investeringskansen.

Power Systems - Evenementen bijwonen


 • Power Systems aan kop in CRN midrangecategorie

  Leveranciers zetten IBM Power Systems op de eerste plaats in de CRN ARC Awards

Technische handleidingen

Verwante informatie

Verwante producten