Power scale-out/Linux servers


IBM Power System S812L en S822L

Processorcores S812L: een 10- of 12-core
S822L: twee 10- of 12-core
POWER8 processor
Kloksnelheid (Min/Max) 3,42 GHz (10-core) of
3,02 GHz (12-core)
Systeemgeheugen (Min/Max) 512 GB voor S812L, 1 TB voor S822L
Interne opslag (Min/Max) Ondersteunt max. 12 SFF bays voor HDD/SSD bij gebruik van standaard achterplaat
8 SFF bays voor HDD/SSD plus 6 1,8-inch bays voor SSD bij gebruik van dubbele controller / write cache
 • - Lees verder

  IBM Power Systems™ verleggen de fysieke en virtuele grenzen van de datacentertechnologie met innovatie die erop gericht is data-gestuurde applicaties sneller en effectiever te laten draaien. Daar vraagt de smarter enterprise van dit moment immers om.

  IBM Power Systems Linux-based 1- en 2-socket servers vormen het ideale fundament voor een private en publieke cloudinfrastructuur. De nieuwe S812L en S822L servers met POWER8™ processors staan garant voor een superieure throughput van x86-based producten voor vergelijkbare workloads en bieden superieure efficiency voor scale-out implementaties. Voor klanten die advanced analytics willen implementeren, is er goed nieuws, want Power biedt nu baanbrekende responstijden voor het sorteren en doorzoeken van ongestructureerde big data sets. Bovendien levert Power voor gebruikelijke business analytics een veel groter aantal business rapporten per uur dan concurrerende oplossingen op basis van x86. Deze nieuwe systemen bieden volop mogelijkheden voor het ecosysteem van open-source ontwikkeling en ondersteunen een steeds groter aantal Linux distributies (Red Hat, SUSE en Canonical). Nieuw is de ondersteuning van open-source virtualisatietechnologie met de annoncering van PowerKVM.


IBM Power System S824L (met NVIDIA technologie)

Processorcores Twee 10-core of twee 12-core POWER8 processors
Kloksnelheid (Min/Max) 3,42 GHz (10-core) of
3,02 GHz (12-core)
Systeemgeheugen (Min/Max) Max. 1 TB
Interne opslag (Min/Max) Max. 12 SFF (2,5”)
Prestaties (rPerf-bereik)***  
 • - Lees verder

  De IBM Power System S824L server is de eerste Power Systems server die specifiek is ontworpen om plaats te bieden aan adapters met een hoger wattage, zoals NVIDIA GPU's. Deze server introduceert een nieuwe technologische klasse waarin de performance en efficiency maximaal worden opgevoerd, niet alleen voor alle soorten technical computing en high performance analytics workloads, maar ook voor Java en big data applicaties.


IBM PowerLinux 7R1 server

Sockets 1
Processorcores 4-, 6- of 8-core POWER7+
Kloksnelheid (Min/Max) 4-core 3,6 GHz of
6-core 4,2 GHz of
8-core 4,2 GHz
Systeemgeheugen (Min/Max) 32 GB / 256 GB
Interne opslag (Min/Max) 293 GB / 5,4 TB
Prestaties (rPerf-bereik)***  
 • - Lees verder

  The IBM PowerLinux™ 7R1 is een 1-socket server die 4-, 6- of 8-core POWER7+™ processormodules ondersteunt en die specifiek is ontworpen als economisch fundament voor zowel traditionele als opkomende scale-out workloads. Workload-optimized oplossingen van IBM PowerLinux, elk afgestemd op een specifieke taak, zijn betaalbaar voor bedrijven van elke omvang. De IBM PowerLinux 7R1 server is uitgerust met Light Path Diagnostics en biedt innovatieve mogelijkheden voor workloadoptimalisatie en energiebeheer. Dit staat garant voor nog meer performance (en performance per watt), zodat het rendement op investeringen in hardware en software maximaal is.


IBM PowerLinux 7R2 server

Sockets 2
Processorcores 16-core POWER7+
Kloksnelheid (Min/Max) 16-core 3,6 GHz (2 x 8-core) of
16-core 4,2 GHz (2 × 8-core)
Systeemgeheugen (Min/Max) 32 GB / 512 GB
Interne opslag (Min/Max) 293 GB / 5,4 TB
Prestaties (rPerf-bereik)***  
 • - Lees verder

  The IBM PowerLinux 7R2 is een 2-socket server die 16-core POWER7+ processormodules ondersteunt en die specifiek is ontworpen als economisch fundament voor zowel traditionele als opkomende scale-out workloads. Workload-optimized oplossingen van IBM PowerLinux, elk afgestemd op een specifieke taak, zijn betaalbaar voor bedrijven van elke omvang. De IBM PowerLinux 7R2 server is uitgerust met Light Path Diagnostics en biedt innovatieve mogelijkheden voor workloadoptimalisatie en energiebeheer. Dit staat garant voor nog meer performance (en performance per watt), zodat het rendement op investeringen in hardware en software maximaal is.


IBM PowerLinux 7R4 server

Prijs op aanvraag*

Sockets 4
Processorcores POWER7+
Kloksnelheid (Min/Max) 3,5 GHz
Systeemgeheugen (Min/Max) Max. 1 TB
Interne opslag (Min/Max) Max. 5,4 TB met 900 GB HDD
Prestaties (rPerf-bereik)***  
 • - Lees verder

  De PowerLinux 7R4 is een 4-socket server die 32 cores ondersteunt en die werkt met POWER7+ processors. Door de uitstekende performance, de capaciteit, de energiezuinigheid en de virtualisatiemogelijkheden is dit de ideale server voor data-intensieve workloads. De PowerLinux 7R4 server draait onder Linux van Red Hat of SUSE en werkt met innovatieve technologie waarmee uw bedrijf zich kan onderscheiden van de concurrentie.

Hardware

Voor het opdoen van belangrijke inzichten en het nemen van betere beslissingen werken veel bedrijven met het veilige, flexibele en open platform van IBM Power Systems. Power Systems maken gebruik van de eerste processor die specifiek ontworpen is voor big data workloads, en in hun ontwerp combineren ze rekenkracht, geheugenbandbreedte en I/O op een manier die voortbouwt op krachtige bestendigheid, beschikbaarheid en veiligheid.

Besturingssystemen

Power-servers zijn flexibel en bieden de keus uit verschillende besturingssystemen, zodat uw bedrijf de applicaties kan kiezen die het beste aansluiten bij de eisen die eraan worden gesteld. Of u één, twee of alle drie de besturingssystemen gebruikt - in combinatie met PowerVM zorgen ze er allemaal voor dat u maximaal profiteert van Power Systems.

Systeemsoftware

Transformeer uw bedrijf met Systems Software die virtualisatie, high-availability, flexibiliteit, beveiliging en compliance mogelijk maakt op Power Systems™. IBM’s geïntegreerde aanpak, waarbij systemen en systeemsoftware samen worden ontwikkeld, levert bij Power Systems optimale resultaten op.

Oplossingen

Oplossingen van IBM en IBM Business Partner profiteren volop van de grote voordelen van Power Systems om uw bedrijf nieuwe mogelijkheden te bieden en een voorsprong te geven op de concurrentie.

Migreren naar Power

De afgelopen vijf jaar zijn duizenden klanten van Oracle en HP UNIX overgestapt op POWER. Kijk waarom het hen met Power Systems is gelukt om hun performance te verbeteren, de risico's te verminderen en meer zekerheid voor de toekomst op te bouwen.

Voordelen

Veel bedrijven die overstappen op Smarter Computing implementeren een IT-infrastructuur op basis van het IBM Power Systems-platform: ontworpen voor gegevens, afgestemd op zijn taak en beheerd met cloud-technologie. Met Power Systems breng je services sneller op de markt en blijf je de concurrentie vóór. Met Power Systems lever je services met een hogere kwaliteit, zodat je producten en services zich van anderen onderscheiden. En met Power Systems lever je services met een superieure rentabiliteit, zodat operationele kosten veranderen in investeringskansen.


Power Systems - Evenementen bijwonen

Technische handleidingen

Verwante informatie

Verwante producten