Power enterprise servers

Onze core banking oplossingen verlangen een combinatie van hoge performance en betrouwbaarheid, beschikbaarheid, schaalbaarheid en automatisering. Alleen daarmee kan de bank 24X7 operationeel blijven. IBM Power Systems is de enige die deze cruciale technologie biedt. Onze klanten zijn er erg blij mee en hun CIO's slapen er een stuk beter van. Hartelijk dank, IBM!

Chang Kok Khoon
Product Executive - Regional
Silverlake Holding Sdn Bhd


IBM Power System E870


Processors Vier of acht POWER8 processors
Cores 8 tot 64 (8-core processors)
8 tot 80 (10-core processors)
Kloksnelheid (Min/Max) 4,02 GHz (8-core)
4,19 GHz (10-core)
Systeemgeheugen (Min/Max) Max. 4 TB, op termijn 8 TB1
System Control Unit Eén
Integrated PCIe adapter slots 8 of 16 PCIe Gen3 x16
Max. PCIe Gen3 I/O Drawers
(12 PCIe Gen3 slots per steuk)
4, op termijn 81
Max. DASD/SSD I/O Drawers
(24 SFF bays per stuk)
64
Prestaties (rPerf-bereik)***  
1 Statement of Direction voor 2015
 • - Lees verder

  De IBM Power® E870 server is een high-performance, uiterst veilig enterprise systeem, geoptimaliseerd voor de compute-intensieve performance die vereist is voor grootschalige, bedrijfskritische applicaties voor transacties, database en analytics. Met maximaal 80 IBM POWER8™ processors, een efficiënt modulair design, geïntegreerde IBM PowerVM® virtualisatietechnologie en innovatieve Capacity on Demand is de Power E870 server in staat om consequent hoge serviceniveaus te handhaven voor honderden virtuele workloads. Op één systeem.


IBM Power System E880


Processors Vier, acht, twaalf1 of zestien1 POWER8 processors
Cores 8 tot 1281 (8-core processors)
8 tot 1921 (12-core processors)1
Kloksnelheid (Min/Max) Max. 4,35 GHz
Systeemgeheugen (Min/Max) Max. 8 TB, op termijn 16 TB1
System Control Unit Eén
Integrated PCIe adapter slots 8, 16, 241 of 321 PCIe Gen3 x16
Max. PCIe Gen3 I/O Drawers
(12 PCIe Gen3 slots per steuk)
4, op termijn 161
Prestaties (rPerf-bereik)***  
1 Statement of Direction voor 2015
 • - Lees verder

  De IBM Power® E880 server is een high-performance, uiterst veilig enterprise systeem, geoptimaliseerd voor de compute-intensieve performance die vereist is voor grootschalige, bedrijfskritische applicaties voor transacties, database en analytics. Met maximaal 192 IBM POWER8™ processors, een efficiënt modulair design, geïntegreerde IBM PowerVM® virtualisatietechnologie en innovatieve Capacity on Demand is de Power E880 in staat om consequent hoge serviceniveaus te handhaven voor honderden virtuele workloads. Op één systeem.


IBM PowerLinux 7R4 server

Prijs op aanvraag*

Sockets 4
Processorcores POWER7+
Kloksnelheid (Min/Max) 3,5 GHz
Systeemgeheugen (Min/Max) Max. 1 TB
Interne opslag (Min/Max) Max. 5,4 TB met 900 GB HDD
Prestaties (rPerf-bereik)***  
 • - Lees verder

  De PowerLinux 7R4 is een 4-socket server die 32 cores ondersteunt en die werkt met POWER7+ processors. Door de uitstekende performance, de capaciteit, de energiezuinigheid en de virtualisatiemogelijkheden is dit de ideale server voor data-intensieve workloads. De PowerLinux 7R4 server draait onder Linux van Red Hat of SUSE en werkt met innovatieve technologie waarmee uw bedrijf zich kan onderscheiden van de concurrentie.


IBM Power 750

Sockets 1 tot 4
Processorcores POWER7+
Kloksnelheid (Min/Max) 3,5 GHz / 4,0 GHz
Systeemgeheugen (Max) Max. 1 TB
Interne opslag (Max) Max. 5,4 TB met 900 GB HDD
Prestaties (rPerf-bereik)*** 52,9 / 397,7
 • - Lees verder

  De Power 750 server is een 1- tot 4-socket server die werkt met POWER7+ processormodules en die in totaal maximaal 32 cores ondersteunt. De Power 750 biedt bijzonder veel waar voor zijn geld: uitstekende prestaties, keuze tussen AIX, IBM i en Linux, en de beproefde virtualisatiemogelijkheden van PowerVM. Of u nu op zoek bent naar een betrouwbaar en efficiënt serverconsolidatieplatform of naar een ultrasnelle multi-applicatie- of databaseserver, de Power 750 kan altijd aan uw eisen voldoen. De gebruikte technologie biedt de innovatie waarmee uw bedrijf zich kan onderscheiden van de concurrentie.


IBM Power 760


Sockets 1 tot 4
Processorcores POWER7+
Kloksnelheid (Min/Max) 3,1 / 3,4 GHz
Systeemgeheugen (Max) Max. 2 TB
Opslag in systeemeenheid (Max) Max. 5,4 TB
Prestaties (rPerf-bereik)*** 142,1 / 507,8
 • - Lees verder

  De Power® 760 server is een 1- tot 4-socket server die werkt met POWER7+ processors en die in totaal maximaal 48 cores ondersteunt. De Power 760 biedt bijzonder veel waar voor zijn geld: uitstekende prestaties, keuze tussen AIX®, IBM i en Linux, en de beproefde virtualisatiemogelijkheden van PowerVM®. Of u nu op zoek bent naar een betrouwbaar en efficiënt serverconsolidatieplatform of naar een ultrasnelle transactieseserver, de Power 760 kan altijd aan uw eisen voldoen. De gebruikte technologie biedt de innovatie waarmee uw bedrijf zich kan onderscheiden van de concurrentie.Processorcores Max. 64, POWER7+ @ 3,8 GHz of
Max. 48 POWER7+ @ 4,2 GHz
Kloksnelheid (Min/Max) 3,8 / 4,2 GHz
Systeemgeheugen (Min/Max) 64 GB / 4 TB
Direct Access Storage (DAS) -
Max. geïntegreerd binnen CEC
Max. 24 stations, tot 14,4 TB met 600 GB-stations
Direct Access Storage (DAS) -
Max. voor systeem (exclusief SAN)
Max. 3024 stations, tot 1814,4 TB met 600 GB-stations
Prestaties (rPerf-bereik)*** 147,5 / 729,3
 • - Lees verder

  Opschalen naar 64 cores is met de IBM Power 770 heel eenvoudig. De modulaire SMP-architectuur (uniek voor IBM) maakt het mogelijk om wanneer nodig nog meer krachtige POWER7 verwerkingscapaciteit toe te voegen. De innovatieve RAS-functies en de toonaangevende virtualisatiemogelijkheden maken de 770 uitermate geschikt als midrange applicatie- of databaseserver, of als platform voor serverconsolidatie. En de flexibiliteit om te kiezen tussen de besturingssystemen AIX®, IBM i en Linux® betekent een enorme verbreding van de reeks mogelijke applicaties. Groei, complexiteit en risico's leveren daardoor veel minder hoofdbrekens op.Processorcores Max. 128 POWER7+ @ 3,72 GHz of
Max. 64 POWER7+ @ 4,42 GHz
Kloksnelheid (Min/Max) 3,72 / 4,42 GHz
Systeemgeheugen (Min/Max) 64 GB / 4 TB
Interne opslag (Min/Max) 73,4 GB @ 10/15 krpm, max. 7,2 TB @ 10 krpm of 4,2 TB SSD (binnen CEC)
Prestaties (rPerf-bereik)*** 195,45 / 1380,1
 • - Lees verder

  Opschalen naar 128 cores is met de IBM Power 780 heel eenvoudig. De modulaire SMP-architectuur (uniek voor IBM) maakt het mogelijk om wanneer nodig nog meer krachtige verwerkingscapaciteit van de POWER7+™ toe te voegen. De innovatieve RAS-functies en de toonaangevende virtualisatiemogelijkheden maken de 780 uitermate geschikt als applicatie- of databaseserver, of als platform voor serverconsolidatie. En de flexibiliteit om te kiezen tussen de besturingssystemen AIX, IBM i en Linux betekent een enorme verbreding van de reeks mogelijke applicaties. Groei, complexiteit en risico's leveren daardoor veel minder hoofdbrekens op.Processorcores 6 tot 256 POWER7
Kloksnelheid (Min/Max) 3,72 / 4,25 GHz
Systeemgeheugen (Std/Max) 16 TB
I/O-laden 1 - 32
Prestaties (rPerf-bereik)*** 273,51 / 2978,16
 • - Lees verder

  De IBM Power 795 server maakt gebruik van 64-bits 8-core POWER7 processortechnologie in configuraties met maximaal 256 cores en virtualisatie met PowerVM™. Deze Power server voor grote ondernemingen biedt onovertroffen performance en een enorme schaalbaarheid, plus de betrouwbaarheid, beheersmogelijkheden en beveiligingsfuncties die nodig zijn voor het consolideren van AIX, IBM i en Linux applicaties in de grootste en meest veeleisende datacenteromgevingen.


IBM Power 770

IBM Power 780

IBM Power 795

Hardware

Voor het opdoen van belangrijke inzichten en het nemen van betere beslissingen werken veel bedrijven met het veilige, flexibele en open platform van IBM Power Systems. Power Systems maken gebruik van de eerste processor die specifiek ontworpen is voor big data workloads, en in hun ontwerp combineren ze rekenkracht, geheugenbandbreedte en I/O op een manier die voortbouwt op krachtige bestendigheid, beschikbaarheid en veiligheid.

Besturingssystemen

Power-servers zijn flexibel en bieden de keus uit verschillende besturingssystemen, zodat uw bedrijf de applicaties kan kiezen die het beste aansluiten bij de eisen die eraan worden gesteld. Of u één, twee of alle drie de besturingssystemen gebruikt - in combinatie met PowerVM zorgen ze er allemaal voor dat u maximaal profiteert van Power Systems.

Systeemsoftware

Transformeer uw bedrijf met Systems Software die virtualisatie, high-availability, flexibiliteit, beveiliging en compliance mogelijk maakt op Power Systems™. IBM’s geïntegreerde aanpak, waarbij systemen en systeemsoftware samen worden ontwikkeld, levert bij Power Systems optimale resultaten op.

Oplossingen

Oplossingen van IBM en IBM Business Partner profiteren volop van de grote voordelen van Power Systems om uw bedrijf nieuwe mogelijkheden te bieden en een voorsprong te geven op de concurrentie.

Migreren naar Power

De afgelopen vijf jaar zijn duizenden klanten van Oracle en HP UNIX overgestapt op POWER. Kijk waarom het hen met Power Systems is gelukt om hun performance te verbeteren, de risico's te verminderen en meer zekerheid voor de toekomst op te bouwen.

Voordelen

Veel bedrijven die overstappen op Smarter Computing implementeren een IT-infrastructuur op basis van het IBM Power Systems-platform: ontworpen voor gegevens, afgestemd op zijn taak en beheerd met cloud-technologie. Met Power Systems breng je services sneller op de markt en blijf je de concurrentie vóór. Met Power Systems lever je services met een hogere kwaliteit, zodat je producten en services zich van anderen onderscheiden. En met Power Systems lever je services met een superieure rentabiliteit, zodat operationele kosten veranderen in investeringskansen.

Power Systems - Evenementen bijwonen

Technische handleidingen

Verwante informatie

Verwante producten