Power enterprise servers


IBM Power System E850

IBM Power System E850
Sockets Twee tot vier
Processors POWER8
Cores 16 tot 32
20 tot 40
24 tot 48
Kloksnelheid (Min/Max) 3,72 GHz (8-core) of
3,35 GHz (10-core) of
3,02 GHz (12-core)
Systeemgeheugen (Min/Max) Max. 4 TB
Integrated PCIe adapter slots 4 tot 8 PCIe Gen3 x16 (2 per socket) +
3 PCIe Gen3 x8
Interne storage 8 SFF bays (2,5 inch) voor Hard Disk Drives (HDD's) / Solid State Disks (SSD's)
4 SSD bays (1,8 inch)
Max. PCIe Gen3 I/O Drawers
(12 PCIe Gen3 slots per stuk)
4
 • - Lees verder

  De Power E850 is een efficiënt 4-socket systeem: een ideale mix van performance, schaalbaarheid en betrouwbaarheid in een compact 4U design waarin innovatieve Capacity on Demand is verwerkt.


IBM Power System E870

IBM Power System E870
Sockets Vier of acht
Processors POWER8
Cores 8 tot 64 (8-core)
8 tot 80 (10-core)
Kloksnelheid (Min/Max) 4,02 GHz (8-core)
4,19 GHz (10-core)
Systeemgeheugen (Min/Max) Max. 16 TB
System Control Unit Eén
Integrated PCIe adapter slots 8 of 16 PCIe Gen3 x16
Max. PCIe Gen3 I/O Drawers
(12 PCIe Gen3 slots per stuk)
8
Max. DASD/SSD I/O Drawers
(24 SFF bays per stuk)
64
 • - Lees verder

  De IBM Power® E870 server is een high-performance, uiterst veilig enterprise systeem, geoptimaliseerd voor de compute-intensieve performance die vereist is voor grootschalige, bedrijfskritische applicaties voor transacties, database en analytics. Met maximaal 80 IBM POWER8™ processors, een efficiënt modulair design, geïntegreerde IBM PowerVM® virtualisatietechnologie en innovatieve Capacity on Demand is de Power E870 server in staat om consequent hoge serviceniveaus te handhaven voor honderden virtuele workloads. Op één systeem.


IBM Power System E880

IBM Power System E880
Processors Vier, acht, twaalf of zestien POWER8 processors
Cores 8 tot 128 (8-core processors)
8 tot 160 (10-core processors)
8 tot 192 (12-core processors)
Kloksnelheid (Min/Max) 4,02 GHz of 4,19 GHz of 4,35 Ghz
Systeemgeheugen (Min/Max) Max. 32 TB
System Control Unit Eén
Integrated PCIe adapter slots 8, 16, 24 of 32 PCIe Gen3 x16
Max. PCIe Gen3 I/O Drawers
(12 PCIe Gen3 slots per stuk)
Max. 16
 • - Lees verder

  De IBM Power® E880 server is een high-performance, uiterst veilig enterprise systeem, geoptimaliseerd voor de compute-intensieve performance die vereist is voor grootschalige, bedrijfskritische applicaties voor transacties, database en analytics. Met maximaal 192 IBM POWER8™ processors, een efficiënt modulair design, geïntegreerde IBM PowerVM® virtualisatietechnologie en innovatieve Capacity on Demand is de Power E880 in staat om consequent hoge serviceniveaus te handhaven voor honderden virtuele workloads. Op één systeem.


Ik help je graag verder

Martin Lagerberg

Technische ondersteuning

Power Systems bekijken

Voor het opdoen van belangrijke inzichten en het nemen van betere beslissingen werken veel bedrijven met het veilige, flexibele en open platform van IBM Power Systems. Power Systems maken gebruik van de eerste processor die specifiek ontworpen is voor big data workloads, en in hun ontwerp combineren ze rekenkracht, geheugenbandbreedte en I/O op een manier die voortbouwt op krachtige bestendigheid, beschikbaarheid en veiligheid.

IBM Power Systems zijn flexibel en bieden de keus uit verschillende besturingssystemen, zodat uw bedrijf alles in huis heeft voor de nieuwste generatie applicaties voor big data, analytics en cognitive computing. Deze applicaties zijn bepalend voor de manier waarop organisaties momenteel werken. Of u nu één, twee of alle drie de besturingssystemen gebruikt - in combinatie met PowerVM zorgen ze er allemaal voor dat u maximaal profiteert van Power Systems.

Transformeer uw bedrijf met Systems Software die virtualisatie, high-availability, flexibiliteit, beveiliging en compliance mogelijk maakt op Power Systems™. IBM’s geïntegreerde aanpak, waarbij systemen en systeemsoftware samen worden ontwikkeld, levert bij Power Systems optimale resultaten op.

Als open innovatieplatform zijn Power Systems geoptimaliseerd voor de snelheid van big data en analytics en bieden ze de schaalvoordelen en beveiliging van de cloud.Oplossingen van IBM en IBM Business Partners profiteren volop van de grote voordelen van IBM Power Systems.

De afgelopen vijf jaar zijn duizenden klanten overgestapt op IBM Power Systems, want daar vonden ze de keuzemogelijkheden en flexibiliteit die ze zochten. Kijk wat Power Systems voor hen hebben gedaan om de IT op een volkomen nieuwe manier te ontwikkelen en te leveren, om een ideale omgeving voor big data en analytics te creëren, en om private, publieke en hybride oplossingen in te zetten voor scale-out of scale-up implementaties. Bij dit alles namen de bedrijfsprestaties toe, namen de risico's af en ontstond er een springplank voor verdere groei.

Veel bedrijven die overstappen op Smarter Computing implementeren een IT-infrastructuur op basis van het IBM Power Systems-platform: ontworpen voor gegevens, afgestemd op zijn taak en beheerd met cloud-technologie. Met Power Systems breng je services sneller op de markt en blijf je de concurrentie vóór. Met Power Systems lever je services met een hogere kwaliteit, zodat je producten en services zich van anderen onderscheiden. En met Power Systems lever je services met een superieure rentabiliteit, zodat operationele kosten veranderen in investeringskansen.

Power Systems - Evenementen bijwonen


 • Power Systems aan kop in CRN midrangecategorie

  Leveranciers zetten IBM Power Systems op de eerste plaats in de CRN ARC Awards

Technische handleidingen

Verwante informatie

Verwante producten