IBM Power Blade-servers

De IBM BladeCenter PS703 en PS704 Express zijn de meest vooraanstaande blades voor 64-bits applicaties. Ze zijn gebouwd op het beproefde fundament van de IBM BladeCenter®-productgroep: een garantie voor gebruiksvriendelijke, geïntegreerde platforms met een hoge mate van flexibiliteit, energiezuinigheid en schaalbaarheid, en uitstekende functies voor systeembeheer. Minder complexiteit, een grotere efficiency, automatisering van processen, een lager energieverbruik en eenvoudige opschaling: dát zijn de benchmarks die er in een slimmere wereld werkelijk toe doen. De nieuwe PS-blades met POWER7®-processors zorgen automatisch voor een optimalisatie van de performance en capaciteit op systeem- of VM-niveau en profiteren van de nieuwe POWER7-processor met zijn innovatieve technologie voor het maximaliseren van de performance en het optimaliseren van het energieverbruik. Ze behoren tot de meest flexibele en rendabele oplossingen voor UNIX®-, IBM i- en Linux-implementaties die momenteel op de markt zijn. De PS-blades bieden verder de mogelijkheid om samen met andere IBM BladeCenter bladeservers in hetzelfde chassis te worden geïnstalleerd en hebben de korte terugverdientijd die voor veel bedrijven noodzakelijk is.

Belangrijkste kenmerken

Vereenvoudigen. Bezuinigen. De productiviteit opvoeren. Duurzaam werken. Voor de IT zijn het allemaal prioriteiten, en allemaal dwingen ze organisaties ertoe hun serverstrategie in heroverweging te nemen en ontvankelijker te worden voor nieuwe vormen van IT-gebruik. Blades vormen de oplossing van de nieuwe generatie. Ze bieden aan alle kanten voordelen. Dus weg met uw kabels en waag de sprong. Migreer naar de blade-oplossing die minder energie gebruikt en die meer keus en controle biedt. Het enige dat eronder lijdt, is de complexiteit. IBM BladeCenter is de juiste keuze. Open. Eenvoudig. Groen.

IBM i Edition Express for BladeCenter S

Ondersteuning van uiteenlopende BladeCenter Chassis-opties

Voor AIX-, IBM i- en Linux-omgevingen:

Voor AIX- en Linux-omgevingen:


Contact IBM

Ik help je graag verder

Pijpelink Jeroen Hallo, ik ben Jeroen Pijpelink en gespecialiseerd in B2B Server & Storage Solutions. Ik help je graag verder.


Power Systems bekijken

Hardware

Voor het opdoen van belangrijke inzichten en het nemen van betere beslissingen werken veel bedrijven met het veilige, flexibele en open platform van IBM Power Systems. Power Systems maken gebruik van de eerste processor die specifiek ontworpen is voor big data workloads, en in hun ontwerp combineren ze rekenkracht, geheugenbandbreedte en I/O op een manier die voortbouwt op krachtige bestendigheid, beschikbaarheid en veiligheid.

Besturingssystemen

Power-servers zijn flexibel en bieden de keus uit verschillende besturingssystemen, zodat uw bedrijf de applicaties kan kiezen die het beste aansluiten bij de eisen die eraan worden gesteld. Of u één, twee of alle drie de besturingssystemen gebruikt - in combinatie met PowerVM zorgen ze er allemaal voor dat u maximaal profiteert van Power Systems.

Systeemsoftware

Transformeer uw bedrijf met Systems Software die virtualisatie, high-availability, flexibiliteit, beveiliging en compliance mogelijk maakt op Power Systems™. IBM’s geïntegreerde aanpak, waarbij systemen en systeemsoftware samen worden ontwikkeld, levert bij Power Systems optimale resultaten op.

Oplossingen

Oplossingen van IBM en IBM Business Partner profiteren volop van de grote voordelen van Power Systems om uw bedrijf nieuwe mogelijkheden te bieden en een voorsprong te geven op de concurrentie.

Migreren naar Power

De afgelopen vijf jaar zijn duizenden klanten van Oracle en HP UNIX overgestapt op POWER. Kijk waarom het hen met Power Systems is gelukt om hun performance te verbeteren, de risico's te verminderen en meer zekerheid voor de toekomst op te bouwen.

Voordelen

Veel bedrijven die overstappen op Smarter Computing implementeren een IT-infrastructuur op basis van het IBM Power Systems-platform: ontworpen voor gegevens, afgestemd op zijn taak en beheerd met cloud-technologie. Met Power Systems breng je services sneller op de markt en blijf je de concurrentie vóór. Met Power Systems lever je services met een hogere kwaliteit, zodat je producten en services zich van anderen onderscheiden. En met Power Systems lever je services met een superieure rentabiliteit, zodat operationele kosten veranderen in investeringskansen.