IBM PowerLinux 7R4 server


Belangrijkste kenmerken

De manier waarop de wereld werkt is aan het veranderen. Klanten willen onmiddellijk oplossingen en ononderbroken connectiviteit vanaf smart devices. Zij voeren miljarden gesprekken via mondiale sociale netwerken. Bedrijven die goederen en diensten verkopen aan deze consumenten zetten die effectiever in de markt door gebruik te maken van nieuwe informatie en directe communicatie. Internetbedrijven sturen miljoenen gebruikers een astronomische hoeveelheid informatie. Deze slimme bedrijven hebben één ding gemeen: ze gebruiken Linux® en opkomende oplossingen, om zo de juiste diensten op het juiste tijdstip te leveren aan de juiste klanten.

De nieuwe IBM® PowerLinux 7R4 is ontwikkeld om het meeste uit de toonaangevende prestaties van de POWER7+ processor te halen. De combinatie van veiligheid, betrouwbaarheid en energiezuinige virtualisatie maakt het een ideale server voor gegevensintensieve workloads.

Hardware

Voor het opdoen van belangrijke inzichten en het nemen van betere beslissingen werken veel bedrijven met het veilige, flexibele en open platform van IBM Power Systems. Power Systems maken gebruik van de eerste processor die specifiek ontworpen is voor big data workloads, en in hun ontwerp combineren ze rekenkracht, geheugenbandbreedte en I/O op een manier die voortbouwt op krachtige bestendigheid, beschikbaarheid en veiligheid.

Besturingssystemen

Power-servers zijn flexibel en bieden de keus uit verschillende besturingssystemen, zodat uw bedrijf de applicaties kan kiezen die het beste aansluiten bij de eisen die eraan worden gesteld. Of u één, twee of alle drie de besturingssystemen gebruikt - in combinatie met PowerVM zorgen ze er allemaal voor dat u maximaal profiteert van Power Systems.

Systeemsoftware

Transformeer uw bedrijf met Systems Software die virtualisatie, high-availability, flexibiliteit, beveiliging en compliance mogelijk maakt op Power Systems™. IBM’s geïntegreerde aanpak, waarbij systemen en systeemsoftware samen worden ontwikkeld, levert bij Power Systems optimale resultaten op.

Oplossingen

Oplossingen van IBM en IBM Business Partner profiteren volop van de grote voordelen van Power Systems om uw bedrijf nieuwe mogelijkheden te bieden en een voorsprong te geven op de concurrentie.

Migreren naar Power

De afgelopen vijf jaar zijn duizenden klanten van Oracle en HP UNIX overgestapt op POWER. Kijk waarom het hen met Power Systems is gelukt om hun performance te verbeteren, de risico's te verminderen en meer zekerheid voor de toekomst op te bouwen.

Voordelen

Veel bedrijven die overstappen op Smarter Computing implementeren een IT-infrastructuur op basis van het IBM Power Systems-platform: ontworpen voor gegevens, afgestemd op zijn taak en beheerd met cloud-technologie. Met Power Systems breng je services sneller op de markt en blijf je de concurrentie vóór. Met Power Systems lever je services met een hogere kwaliteit, zodat je producten en services zich van anderen onderscheiden. En met Power Systems lever je services met een superieure rentabiliteit, zodat operationele kosten veranderen in investeringskansen.