IBM Power 795 server

Belangrijkste kenmerken

Elke grote onderneming vertrouwt op belangrijke informatie. Deze informatie is afkomstig van financiële gegevens, klantgegevens en enterprise resourcegegevens die worden gehaald uit meerdere branches. Inzichten uit deze ondernemingsbrede belangrijke informatie voeden zowel de core businessprocessen en nieuwe diensten die de klantervaring in de grote onderneming herdefiniëren. Om het beheer van deze kritieke informatie en processen te transformeren, vertrouwen organisaties op enterprise-systemen in de kern van een enterprise IT-infrastructuur. Deze bedrijfssystemen worden gedefinieerd door hun vermogen betrouwbare informatie te leveren binnen de gehele onderneming, hetgeen zorgt voor continue transactiebeschikbaarheid en real-time bedrijfsanalyses. Deze bieden de hoogste veiligheidsniveaus waardoor de integriteit van kritieke informatie wordt gewaarborgd terwijl risico's worden verminderd en wordt voldaan aan verplichte compliance-mandaten. Ze leveren het uiterste inzake infrastructuurefficiëntie op enterprise-schaal, met flexibele leveringsmodellen en dynamisch resource-beheer dat het gebruik kan verhogen terwijl de operationele kosten gereduceerd worden.

De IBM Power 795-server is een van deze enterprisesystemen. De Power 795 is geschikt voor bedrijven die ondersteuning nodig hebben voor grote transactieverwerkings- en databasetoepassingen in een uiterst gevirtualiseerde systeeminfrastructuur, om zo de consolidatie van werkprocessen, veerkracht en efficiëntie naar een hoger plan te tillen. Deze server is de krachtigste in de IBM Power Systems-familie, en levert zowel uitzonderlijke prestaties als enorme schaalbaarheid en bandbreedte voor de ondersteuning van een scala aan complexe, missiekritieke toepassingen.

Eigenschap Voordelen
Uitzonderlijke POWER7-prestaties
Uitmuntende schaalbaarheid en capaciteit
Essentiële betrouwbaarheid voor uw bedrijf
PowerVM-virtualisatie van enterpriseklasse
Flexibiliteit met CoD
EnergyScale innovatie
Brede ondersteuning voor zakelijke applicaties
Processorkernen (maximum) 192 POWER7 3,72 GHz processoren
256 POWER7 4,00 GHz processoren
128 POWER7 4,25 GHz processoren (TurboCore)
Processor books Maximaal acht
Sockets Tot 32
Level 2 (L2)-cache 256 kilobytes (KB) L2 cache per kern
Level 3 (L3)-cache 4 megabyte (MB) L3 cache per core (enhanced dynamic random access memory (eDRAM)) of
8 MB L3 cache per core (eDRAM)
Random Access geheugen (RAM) 32 DIMMs per processor book
Tot 16 TB aan 1066 MHz DDR1066
PCIe I/O drawers 24": 1 – 32
Interne station-bays 26 SAS SFF bays in elke 24 in. PCIe I/O-drawer
Tot maximaal 832 per systeem in 24 in. drawers
Tot 2.220 bays in 19 in. drawers
Adaptersleuven 20 PCIe in elke 24 in. I/O-drawer
maximaal 640 per systeem
I/O-poorten 4 GX++ adapterpoorten per processor book, 32 per systeem
Poorten hardware managementconsole Twee paar via redundante Ethernet-hubs
POWER Hypervisor LPAR, Dynamic LPAR, Virtual local area network (LAN)
PowerVM Standard Edition (optioneel) Micro-Partitioning met tot 20 micro-partitions per processor (1.000 maximum); Multiple Shared Processor Pools; VIOS; Shared Dedicated Capacity; PowerVM Lx86
PowerVM Enterprise Edition* (optioneel) PowerVM Standard Edition en Live Partition Mobility (LPM) en Active Memory Sharing (AMS)
RAS functies Processor Instruction Retry
Alternate Processor Recovery
Selective dynamic firmware updates
IBM Chipkill ECC, bit-steering memory
ECC L2 cache, L3 cache
Redundante serviceprocessoren met automatic failover
Redundante systeemklokken met dynamic failover
Hot-swappable disk bays
Hot-plug/blind-swap PCI slots
Hot-add I/O drawers
Hot-pluggable power supplies en koelventilatoren
Dynamic Processor Deallocation
Dynamic deallocation van logische partities en PCI-bus slots
Extended error handling op PCI slots
Redundante power supplies en koelventilatoren
Reservebatterij en redundante reservebatterij (optioneel)
CoD functies (optioneel) Processor CUoD (in incrementen van één processor)
Memory CUoD (in incrementen van 1 GB)
Elastic Processor CoD
Elastic Memory CoD
Proef CoD
Utility CoD
Power Enterprise Pools
Besturingssysteem AIX, IBM i en Linux for Power
HA PowerHA-productlijn
Energievereisten 200 V tot 240 V; 380 V tot 415 V; 480 V AC; 550 V DC
Systeemafmetingen Eén frame (slimline-afdekkingen): 201,4 cm x 77,5 cm x 148,6 cm; gewicht: 1157,2 kg
Eén frame (akoestische afdekkingen): 201,4 cm x 77,5 cm x 180,6 cm; gewicht: 1.168,9 kg
Garantie (beperkt) 24x7, dezelfde werkdag responsietijd gedurende een jaar; on-site (verschilt per land). Er zijn service-upgrades en onderhoudsgaranties beschikbaar.

Voor het opdoen van belangrijke inzichten en het nemen van betere beslissingen werken veel bedrijven met het veilige, flexibele en open platform van IBM Power Systems. Power Systems maken gebruik van de eerste processor die specifiek ontworpen is voor big data workloads, en in hun ontwerp combineren ze rekenkracht, geheugenbandbreedte en I/O op een manier die voortbouwt op krachtige bestendigheid, beschikbaarheid en veiligheid.

IBM Power Systems zijn flexibel en bieden de keus uit verschillende besturingssystemen, zodat uw bedrijf alles in huis heeft voor de nieuwste generatie applicaties voor big data, analytics en cognitive computing. Deze applicaties zijn bepalend voor de manier waarop organisaties momenteel werken. Of u nu één, twee of alle drie de besturingssystemen gebruikt - in combinatie met PowerVM zorgen ze er allemaal voor dat u maximaal profiteert van Power Systems.

Transformeer uw bedrijf met Systems Software die virtualisatie, high-availability, flexibiliteit, beveiliging en compliance mogelijk maakt op Power Systems™. IBM’s geïntegreerde aanpak, waarbij systemen en systeemsoftware samen worden ontwikkeld, levert bij Power Systems optimale resultaten op.

Als open innovatieplatform zijn Power Systems geoptimaliseerd voor de snelheid van big data en analytics en bieden ze de schaalvoordelen en beveiliging van de cloud.Oplossingen van IBM en IBM Business Partners profiteren volop van de grote voordelen van IBM Power Systems.

De afgelopen vijf jaar zijn duizenden klanten overgestapt op IBM Power Systems, want daar vonden ze de keuzemogelijkheden en flexibiliteit die ze zochten. Kijk wat Power Systems voor hen hebben gedaan om de IT op een volkomen nieuwe manier te ontwikkelen en te leveren, om een ideale omgeving voor big data en analytics te creëren, en om private, publieke en hybride oplossingen in te zetten voor scale-out of scale-up implementaties. Bij dit alles namen de bedrijfsprestaties toe, namen de risico's af en ontstond er een springplank voor verdere groei.

Veel bedrijven die overstappen op Smarter Computing implementeren een IT-infrastructuur op basis van het IBM Power Systems-platform: ontworpen voor gegevens, afgestemd op zijn taak en beheerd met cloud-technologie. Met Power Systems breng je services sneller op de markt en blijf je de concurrentie vóór. Met Power Systems lever je services met een hogere kwaliteit, zodat je producten en services zich van anderen onderscheiden. En met Power Systems lever je services met een superieure rentabiliteit, zodat operationele kosten veranderen in investeringskansen.