Een nieuwe versie van het besturingssysteem IBM i – 7.3

Met de nieuwe versie breidt IBM de functies en mogelijkheden van het besturingssysteem IBM i aanzienlijk uit. IBM i 7.3 betekent niet alleen een verbetering van vrijwel alle componenten van het besturingssysteem, maar ook van de bijbehorende IBM Power Software en IBM Software producten. Bovendien ondersteunt de nieuwe release 7.3 een aantal nieuwe I/O hardwarecomponenten. Om enkele van de nieuwe functies te noemen:

Net als bij de vorige release het geval was, zorgt ook IBM i 7.3 voor een uitbreiding van de traditionele applicatieontwikkelomgeving met nieuwe features en functies, zodat u nog meer opties hebt bij de keuze van de beste oplossing voor uw uitdagingen. De vele uitbreidingen profiteren van de nieuwste technologie en voldoen aan de eisen van de klant en aan de desbetreffende industriestandaarden.

Andere verbeteringen en uitbreidingen

Ervaar Power Systems op een manier die u nooit voor mogelijk hebt gehouden

De IBM Power Systems LC familie van servers is ontworpen voor optimalisatie van cloud- en clusterimplementaties onder Linux. Maak kennis met de enige processor die ontworpen is voor big data in een nieuw design point.

Reageer sneller en neem betere beslissingen met systemen die ontworpen zijn voor data

IBM Power System S812LC

Big data servers van IBM leveren superieure performance en throughput voor Spark en Hadoop workloads onder Linux.

Optimaliseer uw datacenter for cloud, big data en bedrijfskritische applicaties

IBM Power System S822LC voor commercial computing

Voor commercial computing beschikken IBM Power Systems over flexibele implementatieopties voor hybrid cloud, big data en bedrijfskritische applicaties.

Realiseer high performance computing: ideaal voor clusterimplementaties

IBM Power System S822LC voor high-performance computing

Bij high performance computing zorgen IBM Power Systems voor een maximale throughput, een grotere workload density en een reductie van de vloerruimte.

Eerdere annonceringen