IBM Power Systems

Open innovatie om data in de hele organisatie het werk te laten doen


Doug Balog

Met gepaste trots kondigen we de verdere groei van ons POWER8 portfolio aan. Deze nieuwe Power Systems zijn ontworpen om sneller inzichten te bieden op basis van big data en om de implementatie van hybrid cloud te versnellen — zodat onze klanten beter zijn uitgerust voor cloud, analytics and mobile workloads. Ook complexe, bedrijfskritische applicaties worden met de grootste betrouwbaarheid afgehandeld.
Lees verder in mijn blog.

– Doug Balog, general manager, IBM Power Systems


Ontworpen voor big data

Big Data vraagt om Big Memory. Power Systems gebouwd met POWER8, de eerste processor die ontworpen is voor big data, en innovaties van OpenPOWER Foundation bieden organisaties sneller inzicht op basis van big data, zodat ze een gepersonaliseerde, aantrekkelijke user experience kunnen aanbieden.

Nieuw! IBM Power Scale-out Systems

Maak sneller toegang tot data mogelijk en consolideer een groter aantal applicaties in een kleinere footprint met max. 2 TB geïnstalleerd geheugen. Java-applicaties draaien sneller op de nieuwe IBM Power System S824L (US).

Nieuw! IBM Data Engine for Analytics – Power Systems Edition (US)

Analyse van ongestructureerde big data met een geïntegreerde oplossing die minder infrastructuur verlangt.

Nieuw! IBM Power Enterprise Systems

IBM Power System E870 (US) en E880 enterprise servers (US) vergroten de bestendigheid en voldoen aan de eis van bigger data om complexe applicaties en databases op een veilige en betrouwbare manier te consolideren.

BLU Acceleration Solution – Power Systems Edition (US)

Analyseer gestructureerde data met in-memory databasetechnologie voor analytics met de snelheid waarmee u denkt.

Contact IBM

Ik help je graag verder

Pijpelink Jeroen Hallo, ik ben Jeroen Pijpelink en gespecialiseerd in B2B Server & Storage Solutions. Ik help je graag verder.


Power Systems bekijken

Hardware

Voor het opdoen van belangrijke inzichten en het nemen van betere beslissingen werken veel bedrijven met het veilige, flexibele en open platform van IBM Power Systems. Power Systems maken gebruik van de eerste processor die specifiek ontworpen is voor big data workloads, en in hun ontwerp combineren ze rekenkracht, geheugenbandbreedte en I/O op een manier die voortbouwt op krachtige bestendigheid, beschikbaarheid en veiligheid.

Besturingssystemen

Power-servers zijn flexibel en bieden de keus uit verschillende besturingssystemen, zodat uw bedrijf de applicaties kan kiezen die het beste aansluiten bij de eisen die eraan worden gesteld. Of u één, twee of alle drie de besturingssystemen gebruikt - in combinatie met PowerVM zorgen ze er allemaal voor dat u maximaal profiteert van Power Systems.

Systeemsoftware

Transformeer uw bedrijf met Systems Software die virtualisatie, high-availability, flexibiliteit, beveiliging en compliance mogelijk maakt op Power Systems™. IBM’s geïntegreerde aanpak, waarbij systemen en systeemsoftware samen worden ontwikkeld, levert bij Power Systems optimale resultaten op.

Oplossingen

Oplossingen van IBM en IBM Business Partner profiteren volop van de grote voordelen van Power Systems om uw bedrijf nieuwe mogelijkheden te bieden en een voorsprong te geven op de concurrentie.

Migreren naar Power

De afgelopen vijf jaar zijn duizenden klanten van Oracle en HP UNIX overgestapt op POWER. Kijk waarom het hen met Power Systems is gelukt om hun performance te verbeteren, de risico's te verminderen en meer zekerheid voor de toekomst op te bouwen.

Voordelen

Veel bedrijven die overstappen op Smarter Computing implementeren een IT-infrastructuur op basis van het IBM Power Systems-platform: ontworpen voor gegevens, afgestemd op zijn taak en beheerd met cloud-technologie. Met Power Systems breng je services sneller op de markt en blijf je de concurrentie vóór. Met Power Systems lever je services met een hogere kwaliteit, zodat je producten en services zich van anderen onderscheiden. En met Power Systems lever je services met een superieure rentabiliteit, zodat operationele kosten veranderen in investeringskansen.

Blijf in contact met IBM Power Systems


Enterprise2014


Open innovatieplatform

De OpenPOWER Foundation levert doorlopend innovaties en nieuwe mogelijkheden die beschikbaar worden gesteld via een open server ecosysteem op basis van POWER8. Een open en samenwerkingsgerichte community garandeert dat onze klanten altijd de best mogelijke services en applicaties ontvangen.

Nieuw! IBM Power System S824L (US)

Java applicaties draaien sneller op een scale-out systeem met NVIDIA’s GPU, de eerste oplossing die de OpenPOWER Foundation heeft voortgebracht.

PowerKVM (US) en PowerVC (US)
Beheer een breder spectrum aan systemen, storage, netwerkdevices en Linux versies moet versterkte ondersteuning van OpenStack integratie.

Linux on Power Systems
Eenvoudige ontwikkeling, bouw en migratie van applicaties en services in x86 omgevingen met slechts weinig endian ondersteuning.


Superieure cloud efficiency

De nieuwe flexibele, cloud-based private, public en hybrid producten met Power Systems werken met open standaarden en technologie, en bieden een interessante prijs/prestatie-verhouding.

Power Enterprise Pools

Vang de pieken en dalen in de workload op met dynamische resource sharing tussen POWER8 en POWER7+ systemen. Dit wordt mogelijk gemaakt door Mobile Capacity on Demand en geavanceerde virtualisatie.

Cloud Manager with OpenStack (US)

Overzichtelijk cloudbeheer voor heterogene systemen — nu met verbeterde ondersteuning voor private, public en hybrid clouds.

  • Waarom virtualisatie belangrijk is

    Hoe vergroot je de waarde van je IT platform?