IBM Power Systems

Open innovatie om data het werk te laten doen

Sterke krachten hebben grote gevolgen voor de manier van zakendoen. Big data en analytics, cloud en mobile: allemaal bieden ze ongekende mogelijkheden voor het opdoen van inzichten, het stimuleren van de efficiency en het bereiken van de consument. Vandaag presenteert IBM een nieuwe generatie systemen met de open innovatie van de POWER8 processor en architectuur waarmee de behoefte aan bigger data in de cloud kan worden aangepakt — zodat er sneller inzichten ontstaan en het ecosysteem van Linux-based open servers nog verder wordt uitgebreid.

Inzichten 82 keer zo snel beschikbaar dankzij systemen die ontworpen zijn voor big data

Deze eerste generatie systemen is gebouwd om inzichten af te leveren op de plaats waar ze impact hebben. Met hun rekenkracht, geheugenbandbreedte, I/O en Smart Acceleration vormen deze systemen het ideale platform voor analyseapplicaties. Ze sluiten aan bij onze traditie van bestendigheid, beschikbaarheid en beveiliging voor big data en analytics en ze kunnen worden opgeschaald voor de meest veeleisende data requirements.

82x.

IBM BLU Acceleration oplossing

Hardware

Voor het opdoen van belangrijke inzichten en het nemen van betere beslissingen werken veel bedrijven met het veilige, flexibele en open platform van IBM Power Systems. Power Systems maken gebruik van de eerste processor die specifiek ontworpen is voor big data workloads, en in hun ontwerp combineren ze rekenkracht, geheugenbandbreedte en I/O op een manier die voortbouwt op krachtige bestendigheid, beschikbaarheid en veiligheid.

Besturingssystemen

Power-servers zijn flexibel en bieden de keus uit verschillende besturingssystemen, zodat uw bedrijf de applicaties kan kiezen die het beste aansluiten bij de eisen die eraan worden gesteld. Of u één, twee of alle drie de besturingssystemen gebruikt - in combinatie met PowerVM zorgen ze er allemaal voor dat u maximaal profiteert van Power Systems.

Systeemsoftware

Transformeer uw bedrijf met Systems Software die virtualisatie, high-availability, flexibiliteit, beveiliging en compliance mogelijk maakt op Power Systems™. IBM’s geïntegreerde aanpak, waarbij systemen en systeemsoftware samen worden ontwikkeld, levert bij Power Systems optimale resultaten op.

Oplossingen

Oplossingen van IBM en IBM Business Partner profiteren volop van de grote voordelen van Power Systems om uw bedrijf nieuwe mogelijkheden te bieden en een voorsprong te geven op de concurrentie.

Migreren naar Power

De afgelopen vijf jaar zijn duizenden klanten van Oracle en HP UNIX overgestapt op POWER. Kijk waarom het hen met Power Systems is gelukt om hun performance te verbeteren, de risico's te verminderen en meer zekerheid voor de toekomst op te bouwen.

Voordelen

Veel bedrijven die overstappen op Smarter Computing implementeren een IT-infrastructuur op basis van het IBM Power Systems-platform: ontworpen voor gegevens, afgestemd op zijn taak en beheerd met cloud-technologie. Met Power Systems breng je services sneller op de markt en blijf je de concurrentie vóór. Met Power Systems lever je services met een hogere kwaliteit, zodat je producten en services zich van anderen onderscheiden. En met Power Systems lever je services met een superieure rentabiliteit, zodat operationele kosten veranderen in investeringskansen.

Blijf in contact met IBM Power Systems

IBM i

IBM i 7.2 bouwt voort op de value proposition van een werkelijk geïntegreerd besturingssysteem en biedt nieuwe functies, onder meer voor het veiligstellen van bedrijfskritische gegevens en het vereenvoudigen van het systeembeheer.

Power Systems voor grote bedrijven

Met hun hogere benuttingsgraad, betere performance en grotere schaalbaarheid bieden Power Systems uiterst flexibele computing resources. Power is ontworpen voor de meest bedrijfskritische applicaties en biedt de economische voordelen van workload consolidatie met mogelijkheden zoals Power Enterprise Pools, Power Integrated Facility for Linux en Capacity on Demand.


Grotere schaalvoordelen met scale-out data- en cloud-infrastructuren

De 1- en 2-socket servers van Power Systems vormen een ideaal fundament voor Linux-based scaleout data- en cloud-omgevingen. De prijs/prestatie-verhouding en de beveiliging zijn zo indrukwekkend dat u uw meer datagerichte applicaties vol vertrouwen kunt overbrengen naar de cloud.


Een ideaal platform voor scale-out implementaties


Open innovatie die de manier waarop IT wordt gemaakt en gebruikt radicaal verandert

Profiteer van de open technologie van Power Systems en van de innovatie die in de community tot stand is gebracht en via een open ecosysteem wordt geleverd.