Voordelen van IBM Power Systems

Belangrijkste kenmerken

Sneller nieuwe services verlenen

Middelgrote bedrijven zijn wereldwijd verantwoordelijk voor zo'n 65 procent van het bruto binnenlands product en vormen als zodanig de motor achter een slimmere wereld. Door hun innovatieve kracht weten middelgrote bedrijven steeds weer nieuwe producten en diensten te ontwikkelen waarmee ze hun streven naar groei kunnen waarmaken. IBM werkt over de hele wereld samen met vele duizenden middelgrote bedrijven en helpt hen de concurrentie aan te gaan in een slimmere wereld — met een allesomvattende portefeuille van hardware-, software- en serviceproducten die qua inhoud en prijs perfect aansluiten bij hun specifieke eisen.

Met IBM Power Systems™ Express®-servers en -software kan IBM bedrijven helpen sneller services te leveren en beter in te spelen op nieuw kansen. Daarnaast kan IBM via een fijnmazig netwerk van lokale Business Partners beschikken over zeer veel kennis en ervaring ten aanzien van specifieke bedrijven, complete sectoren en de technologie als geheel. De lokale aanwezigheid van deze Business Partners stelt hen in staat om, ondersteund door IBM, nauw met u samen te werken en u snel en flexibel nieuwe services aan te bieden.

Services van een hogere kwaliteit

IBM Express-aanbiedingen vormen een brede, zeer succesvolle set doelgerichte producten, oplossingen en services die voor middelgrote bedrijven daadwerkelijk verschil kunnen maken.

Met een veelheid aan opties (blades, 2U- en 4U-reksystemen en towers) bieden de zeer betaalbare IBM Power Systems Express-servers de hoge servicekwaliteit en de energiezuinigheid die middelgrote bedrijven verlangen voor hun oplossingen.

Er zijn meer dan 15.000 oplossingen beschikbaar voor IBM Power Systems Express-servers, en voor elk middelgroot bedrijf zijn er applicaties die de groei stimuleren. Bovendien is het met IBM Power Systems Express-servers en Solution Editions-opties heel eenvoudig om populaire applicaties van ISV's aan te schaffen. Applicaties die naadloos kunnen worden ingepast in een bestaande IT-infrastructuur.

Verleen services met superieure rendabiliteit

Om te garanderen dat ze middelgrote bedrijven voldoende meerwaarde bieden, moeten alle IBM Express-aanbiedingen voldoen aan stringente criteria, zoals betaalbaarheid, rendabiliteit en eenvoud van implementatie.

Bovendien kiezen veel middelgrote bedrijven ervoor om voor de financiering een beroep te doen op IBM Global Finance, zodat ze verzekerd zijn van gunstige tarieven, flexibele betalingsopties en interessante regelingen voor terugkoop en verwerking van gebruikte apparatuur.

Oplossingen die op IBM Power Systems Express-servers draaien, worden lokaal ondersteund door experts van IBM en van IBM Business Partner, die op de hoogte zijn van de unieke eisen en de omstandigheden ter plaatse — van het eerste oriënterende gesprek tot de implementatie en de praktische ondersteuning. IBM levert diverse opties om u te helpen bij het opstellen van een strategie voor uw bedrijf en uw infrastructuur, zoals online tools voor zelf-evaluatie en complete assessments, migratie en upgradeservices.

Speciale aanbiedingen en extra informatie

Hardware

In combinatie met software en de vereiste vakkennis vormt de Power Systems-hardware het fundament voor het ontwerpen van workload-geoptimaliseerde systemen. Power-servers en -blades zijn modulair en schaalbaar, en zijn van de chip tot en met de softwarestack ontworpen voor het bieden van geheel nieuwe niveaus van business performance.

Besturingssystemen

Power-servers zijn flexibel en bieden de keus uit verschillende besturingssystemen, zodat uw bedrijf de applicaties kan kiezen die het beste aansluiten bij de eisen die eraan worden gesteld. Of u één, twee of alle drie de besturingssystemen gebruikt - in combinatie met PowerVM zorgen ze er allemaal voor dat u maximaal profiteert van Power Systems.

Systeemsoftware

IBM's geïntegreerde benadering -- het gezamenlijk ontwikkelen van systemen en systeemsoftwarestacks -- leidt tot een maximale benuttingsgraad, beschikbaarheid en flexibiliteit waar uw bedrijf maximaal van kan profiteren.

Oplossingen

Oplossingen van IBM en IBM Business Partner profiteren volop van de grote voordelen van Power Systems om uw bedrijf nieuwe mogelijkheden te bieden en een voorsprong te geven op de concurrentie.

Migreren naar Power

De afgelopen vijf jaar zijn duizenden klanten van Oracle en HP UNIX overgestapt op POWER. Kijk waarom het hen met Power Systems is gelukt om hun performance te verbeteren, de risico's te verminderen en meer zekerheid voor de toekomst op te bouwen.

Voordelen

Veel bedrijven die overstappen op Smarter Computing implementeren een IT-infrastructuur op basis van het IBM Power Systems-platform: ontworpen voor gegevens, afgestemd op zijn taak en beheerd met cloud-technologie. Met Power Systems breng je services sneller op de markt en blijf je de concurrentie vóór. Met Power Systems lever je services met een hogere kwaliteit, zodat je producten en services zich van anderen onderscheiden. En met Power Systems lever je services met een superieure rentabiliteit, zodat operationele kosten veranderen in investeringskansen.