Voordelen van IBM Power Systems

Power is het ultieme platform voor compute-intensive workloads

Belangrijkste kenmerken

Gebouwd om op een betrouwbare manier missiekritieke zakelijke eisen te ondersteunen

Bedrijven van nu zijn aan het transformeren en zoeken nieuwe manieren om waarde uit hun IT te halen. Dit stelt nieuwe eisen aan de enterprise IT-infrastructuur. Cloud, big data, analytics, mobiele oplossingen en social business veranderen computing niet alleen, ze veranderen de zakenwereld en zorgen voor een revolutie in de manier waarop IT wordt ontwikkeld en geconsumeerd. Dit nieuwe model geeft organisaties de kans de waarde die ze leveren opnieuw vorm te geven, maar kosten, complexiteit en risico's staan in de weg. Dus hoe kunnen bedrijven gebruik maken van deze kans?

We hebben de oplossing: IBM® Power Systems, het IT-platform met de eerste processor die ontwikkeld is voor big data. De open architectuur levert efficiëntie en een uitmuntende rendabiliteit van de cloud. Vanuit het open server ecosysteem, wordt doorlopend innovatie in het systeem gebracht. De servers van Power Systems bieden de ideale architectuur voor uitmuntende beveiliging en een diepere klantervaring in vergelijking met uw concurrentie. Met een geïntegreerde set met resources die altijd beschikbaar zijn en uitgebreide gegevensbeheermogelijkheden, kunnen Power-servers technologie laten aansluiten op uw zakelijke wensen, nieuwe waarde ontsluiten uit uw gegevens om innovatie mogelijk te maken, en op een veilige en efficiënte manier zakelijke diensten bieden die helpen kosten te verminderen.

Ontwikkeld om te voorzien in de eisen van big data en analytics

Bedrijven verzamelen een schat aan gegevens, en Power Systems beschikt over ingebouwde innovatie die de eisen van deze gegevens ondersteunt. Het systeem kan deze gegevens opslaan, beveiligen, en als allerbelangrijkste, deze gegevens omzetten in bruikbare inzichten. Power Systems zijn ontwikkeld voor big data. Van operationele Business Intelligence (BI) en data warehouses tot voorspellende analyse en cognitieve Watson-oplossingen, de Power servers zijn geoptimaliseerd voor compute-intensieve prestatievereisten van database- en analysetoepassingen en kunnen flexibel opgeschaald worden om aan de vereisten voor groeiende gegevens tegemoet te komen. Het open, gegevenscentrisch design van Power Systems combineert computingkracht, zwaar geheugen, geheugenbandbreedte en brede gegevenspaden voor de verwerking en verplaatsing van gegevens in toepassingen, op een manier die eenvoudiger gebruik en beheer mogelijk maakt.

Om de behoefte aan beveiliging en privacy die gegevensintensieve toepassingen met zich meebrengen die in hoge mate genetwerkt zijn, biedt Power ingebouwde beveiliging waar de concurrentie niet tegenop kan. Real-time gegevenscodering, geavanceerde isolatie van toepassingen en compliance-waarschuwingen en compliance-rapportage zorgen ervoor dat gegevens veilig zijn, compliance normen van het bedrijf en de sector worden nageleefd en kosten worden geminimaliseerd.

Geoptimaliseerd om met vertrouwen cruciale workloads in de cloud te draaien

IBM Power Systems enterprise-servers zijn ontwikkeld voor enterprise private en hybride cloudomgevingen. Via beveiliging van enterprise-klasse, efficiënte virtualisatie voor een toonaangevende compacheid van workloads en dynamische toewijzing en beheer van resources, levert Power Systems consequent uitstekende service levels in honderden virtuele workloads op één systeem.

Power systems is een ideaal platform voor organisaties die de beste flexibiliteit van hun IT eisen en de efficiëntie op een hoger plan willen brengen door het systeembeheer te verminderen. Met oplossingen voor cloudbeheer die zijn gebouwd op open standaarden en OpenStack, een gamma toonaangevende besturingssystemen (OS) en ingebouwde virtualisatie voor een betere beveiliging en efficiëntie, kunnen enterprise servers van IBM Power Systems het beheer van complexe, zware en missiekritieke toepassingen aan.

Biedt nieuwe mogelijkheden voor mobiele toepassingen

Zakelijke kernsystemen als Enterprise Resource Planning (ERP) en Customer Relationship Management (CRM) zijn cruciaal om te kunnen reageren op marktwensen. Ze leveren gegevens aan en beheren deze om de betrouwbaarheid, beschikbaarheid en veiligheid te bieden die bedrijven en hun klanten wensen. Steeds meer zijn deze gegevenssystemen (Systems of Record) verbonden met werknemers en consumenten via mobiele en sociale communicatiesystemen (Systems of Engagement) die zijn bedoeld om de gebruikerservaring te verbeteren en voorsprong te nemen op de concurrentie. In deze steeds complexere omgeving zijn mobiele toepassingen missie-kritisch en kunnen deze niet als geïsoleerde toepassingen met hun eigen gegevens worden uitgevoerd. Bovendien verwachten ze hogere serviceniveaus en hogere prestaties.

Power Systems biedt de open technologie die nodig is voor mobiele toepassingen, én de bedrijfsintegratie, hogere servicekwaliteit, verbeterde rendabiliteit en beveiliging die kenmerkend zijn voor Power Systems enterprise servers. De berekeningssnelheid, gegevensbrandbreedte, lage latency en flexibiliteit die wordt vereist om mobiele gebruikers directe en betrouwbare respons te bieden wanneer ze deze het meest nodig hebben, maakt Power het ideale platform voor mobiele toepassingen. En, voor op Linux gebaseerde toepassingen, biedt Power IFL geïntegreerde operations, betere prestaties en betrouwbaarheid en een veiligere server met betaalbare scale-out mogelijkheden. Power Systems biedt veelzijdigheid van implementatiemodellen, zodat bedrijven hun voordeel kunnen doen van de al opgebouwde vaardigheden en infrastructuur, naast de mogelijkheid om technologie af te stemmen op hun bedrijfsprocessen. Zo krijgen ze het beste uit beide werelden door de combinatie van de voordelen van een gedeelte IT-infrastructuur voor kernsystemen en de betrouwbare en veilige uitbreiding van communicatiesystemen via mobiele toepassingen.

Radicale veranderingen teweegbrengen in de manier waarop IT wordt ontwikkeld en geleverd

POWER architectuur is het kloppend hart van de OpenPower Foundation, een groeiende community die opgebouwd is rondom een open-technologyplatform voor het creëren van nieuwe kansen en het design achter de nieuwe generatie toepassingen en technologie. Door de open standaards biedt Power Systems ontwikkelaars de tools die zijn afgestemd op een platform dat productiviteit en prestaties kan aanzwengelen door het wegnemen van de beperkingen van een standaardarchitectuur. Met een architectuur die open standaarden ondersteunt, zoals Linux en OpenStack – en met innovatie die wordt gestimuleerd door Power Systems Linux Centres, Watson & Power development clouds en de OpenPOWER Foundation – levert Power Systems best-of-breed next-generation toepassingen en diensten en een doorlopende inbreng van innovatie.

Geoptimaliseerd voor de rigoureuze eisen aan zakelijke computing

IBM begrijpt dat er verschillende eisen aan toepassingen en bedrijfsprocessen worden gesteld en dat één oplossing voor alles niet bestaat. IBM biedt een complete reeks Power Systems-servers die allemaal toonaangevende gegevensmogelijkheden, beveiliging, prestaties en schaalbaarheid bieden om ervoor te zorgen dat technologie op het bedrijf wordt afgestemd in plaats van andersom. Een geheel geïntegreerde aanpak van design, ontwikkeling en testprocedures van alle Power-servers waarborgt de flexibiliteit die van zakelijke IT wordt verwacht.

Alle servermodules van Power Systems beschikken over de betrouwbaarheids-, beschikbaarheids- en servicekenmerken (RAS) waarmee geplande en ongeplande downtime wordt voorkomen. Met Enterprise Pools, CoD en Active Memory Mirroring for Hypervisor – zorgen zakelijke Power Systems-servers ervoor dat bedrijven hun belangrijkste toepassingen beschikbaar kunnen houden, zelfs als ze capaciteit toevoegen om aan nieuwe en toenemende bedrijfseisen te voldoen.

IBM biedt een complete reeks IBM Power Systems softwaretechnologie waarmee bedrijven het beste uit Power Systems-servers kunnen halen. Specifiek ontworpen en ontwikkeld voor Power Systems, omvat het aanbod van IBM de virtualisatiesoftware IBM PowerVM, PowerKVM de keuze bij uitstek voor open virtualisatie voor Power Systems, IBM PowerHA-software voor High Availability (HA), PowerSC-software voor beveiliging en compliance, PowerVP voor intelligent prestatiebeheer en PowerVC voor virtualisatiebeheer op basis van OpenStack. IBM’s geïntegreerde aanpak van de ontwikkeling van systemen en software zorgt voor een hoog systeemgebruik, flexibiliteit, sterke beveiliging en een simpeler beheer. Daarnaast biedt IBM Power Systems duizenden populaire industrietoepassingen van onafhankelijke softwareleveranciers die worden uitgevoerd op AIX, IBM i en industriestandaard Linux-besturingssystemen.

Ik help je graag verder

Martin Lagerberg

Technische ondersteuning

Power Systems bekijken

Voor het opdoen van belangrijke inzichten en het nemen van betere beslissingen werken veel bedrijven met het veilige, flexibele en open platform van IBM Power Systems. Power Systems maken gebruik van de eerste processor die specifiek ontworpen is voor big data workloads, en in hun ontwerp combineren ze rekenkracht, geheugenbandbreedte en I/O op een manier die voortbouwt op krachtige bestendigheid, beschikbaarheid en veiligheid.

IBM Power Systems zijn flexibel en bieden de keus uit verschillende besturingssystemen, zodat uw bedrijf alles in huis heeft voor de nieuwste generatie applicaties voor big data, analytics en cognitive computing. Deze applicaties zijn bepalend voor de manier waarop organisaties momenteel werken. Of u nu één, twee of alle drie de besturingssystemen gebruikt - in combinatie met PowerVM zorgen ze er allemaal voor dat u maximaal profiteert van Power Systems.

Transformeer uw bedrijf met Systems Software die virtualisatie, high-availability, flexibiliteit, beveiliging en compliance mogelijk maakt op Power Systems™. IBM’s geïntegreerde aanpak, waarbij systemen en systeemsoftware samen worden ontwikkeld, levert bij Power Systems optimale resultaten op.

Als open innovatieplatform zijn Power Systems geoptimaliseerd voor de snelheid van big data en analytics en bieden ze de schaalvoordelen en beveiliging van de cloud.Oplossingen van IBM en IBM Business Partners profiteren volop van de grote voordelen van IBM Power Systems.

De afgelopen vijf jaar zijn duizenden klanten overgestapt op IBM Power Systems, want daar vonden ze de keuzemogelijkheden en flexibiliteit die ze zochten. Kijk wat Power Systems voor hen hebben gedaan om de IT op een volkomen nieuwe manier te ontwikkelen en te leveren, om een ideale omgeving voor big data en analytics te creëren, en om private, publieke en hybride oplossingen in te zetten voor scale-out of scale-up implementaties. Bij dit alles namen de bedrijfsprestaties toe, namen de risico's af en ontstond er een springplank voor verdere groei.

Veel bedrijven die overstappen op Smarter Computing implementeren een IT-infrastructuur op basis van het IBM Power Systems-platform: ontworpen voor gegevens, afgestemd op zijn taak en beheerd met cloud-technologie. Met Power Systems breng je services sneller op de markt en blijf je de concurrentie vóór. Met Power Systems lever je services met een hogere kwaliteit, zodat je producten en services zich van anderen onderscheiden. En met Power Systems lever je services met een superieure rentabiliteit, zodat operationele kosten veranderen in investeringskansen.