Uw open uitnodiging om IBM Systems te verkennen


Is uw infrastructuur klaar voor de toekomst?

Het is een onzekere tijd voor organisaties: de budgetten worden krapper terwijl de eisen die vanuit de markt aan IT worden gesteld, hoger worden. Bent u met uw huidige platform verzekerd van een naadloze overgang naar de toekomst? Hoe gaat u om met oude producten in het datacenter zonder risico's voor uw bedrijf? Beschikt uw leverancier over een overtuigende strategie om aan uw toekomstige eisen te voldoen? Bij wie kunt u terecht voor een datacentermigratie met minimale risico's?

IBM geeft zekerheid in een onzekere wereld.

IBM is al langer dan 100 jaar marktleider op het gebied van innovatie en biedt oplossingen voor de meest urgente IT-problemen van onze klanten. Met dank aan meer dan 8000 uitvinders heeft IBM in 2011 6000 octrooien behaald, een recordbrekend aantal1.

In vergelijking met soortgelijke systemen verlagen onze klanten dankzij onze vooraanstaande oplossingen meer kosten via een betere performance, virtualisatie en energiebeheer 2. IBM-hardware zorgt voor de prijs/prestatieverhouding, operationele besparingen, betrouwbaarheid en schaalbaarheid die de bedrijven tegenwoordig nodig hebben om in te kunnen spelen op de toekomstige marktvraag en om concurrentievoordeel te behouden.

Hebt u zekerheid nodig? Dan hebt u IBM nodig. Wij nodigen u uit om de toekomst van IT te ontdekken.

Video 

Video: Marc Dupaquier (00:01:15)

Gezien de 100 jaar ervaring die IBM heeft op het gebied van innovatie, is de keuze snel gemaakt.


De feiten op een rijtje

De feiten op een rijtje (US)

IBM brengt de onomstotelijke feiten boven tafel

Selecteer het traject van uw voorkeur...


Migratie Vereenvoudiging Continuïteit van gegevens

Uw bedrijf heeft een schaalbare IT-infrastructuur met een hoge performance nodig om snel te kunnen reageren op de veranderende marktvraag. U hebt een infrastructuur nodig die klaar is voor de eisen van vandaag, maar gemaakt is voor de eisen van de toekomst.

Er is geen plaats voor complexiteit in uw IT-infrastructuur. Er is geen tijd om met strategische initiatieven te komen die voor concurrentievoordeel zorgen als al uw waardevolle resources druk bezig zijn met IT-management.

De hoeveelheid gegevens die moet worden opgeslagen rijst de pan uit terwijl de benuttingsgraad van disks keldert. Door de efficiency van de opslag via modernisatie te verbeteren, haalt u het meeste uit uw IT-budget.

Contact IBM

Ik help je graag verder

Pijpelink Jeroen Hallo, ik ben Jeroen Pijpelink en gespecialiseerd in B2B Server & Storage Solutions. Ik help je graag verder.


Denkt u erover om uw datacenter te migreren?

Neem dan deel aan twee aankomende evenementen met Cal Braunstein, analist van de Robert Frances Group, Joe DeBella, CIO bij Arizona Beverage en Dave Carlquist, IBM VP van Competitive Strategy:

  • Tweetchat

    #OpenITChat

  • Virtueel evenement on demand beschikbaar

    Paneldiscussie tussen IT-migratie-experts met Cal, Joe en Dave die het gesprek voortzetten

Een holistisch systeem