System Networking

Snellere implementatie en optimale efficiency met een vereenvoudigde fabric infrastructuur

Switches

In de nieuwste generatie datacenters moeten de performance en het nuttig gebruik van de resources worden verbeterd, moet het beheer worden vereenvoudigd en moet de complexiteit van de netwerken worden teruggedrongen. Tegelijkertijd moeten de investeringskosten en de operationele kosten omlaag. Om aan deze eisen tegemoet te komen, levert IBM System Networking oplossingen die het gebruik en beheer eenvoudiger maken, die de architectuur opschalen om de groei van de organisatie bij te houden, die het elektriciteitsverbruik en de kosten terugdringen en die high-performance en virtualization-aware networking bieden.

Ethernet for Flex Systems

High-performance switches voor de expert integrated systems die niet alleen onovertroffen schaalbaarheid en virtualisatiemogelijkheden bieden, maar ook zeer eenvoudig zijn in het beheer.

Ethernet Top-of-Rack

Lage latency, lage kosten, laag energieverbruik: Ethernet Layer 2/3 top-of-rack switches voor nieuwe generatie datacenters
 

Converged Switches

Betrouwbare, voordelige en goed presterende switches die zowel Fibre Channel (FC) als Ethernet ondersteunen
 

Fibre Channel Switches

Flexibele, schaalbare en op open standaarden gebaseerde business-class en enterprise-class oplossingen voor storagenetwerken

Ethernet for BladeCenter

1Gb en 10Gb high-performance, flexibele en eenvoudig te beheren Ethernet switchmodules voor IBM BladeCenter

Neem contact op met Lenovo voor x86 systemen

Neem contact op met IBM voor POWER systemen

Lenovo neemt IBM x86 Systems over

Deze IBM x86 producten zijn nu producten van Lenovo, zowel in de VS als in andere landen. IBM blijft x86 gerelateerde informatie posten op ibm.com, totdat de migratie naar Lenovo is voltooid. Tijdens de transitie dienen verwijzingen naar IBM in verband met gemigreerde producten te worden gelezen als verwijzingen naar Lenovo.

lenovo FOR THOSE WHO DO


  • Flex System Networking oplossingen

    Intelligentie en snelheid aan de randen van uw netwerk