System Networking

Snellere implementatie en optimale efficiency met een vereenvoudigde fabric infrastructuur

IBM System Networking oplossingen
Smarter Networking voor een moderne tijd

“Infrastructuur is belangrijk” -- In een slimmere wereld wordt van enterprise datacenters en systeemnetwerken verwacht dat ze Responsief, Eenvoudig en Adaptief zijn.

Datacenter operators en IT-professionals vragen momenteel om slimmere netwerken, die ontworpen zijn voor cloud, big data en geoptimaliseerde workloads. Daarbij is de infrastructuur van het grootste belang. Voor datacenters en IT operations is het nu meer dan ooit belangrijk dat systeemnetwerken responsief, eenvoudig en adaptief zijn, zodat ze optimaal gebruik kunnen maken van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van Expert Integrated Systems, Software-Defined Networking en Network Virtualization. IBM System Networking oplossingen zijn specifiek ontworpen voor het aansturen van enorme, schaalbare workloads, zoals publieke en private clouds, big data en analytics, financiële dienstverlening en een breed spectrum aan HPC-toepassingen en sterk gevirtualiseerde applicaties.

Responsief -- compatibele, schaalbare en sterk gevirtualiseerde systeemnetwerken

Eenvoudig -- Snelheid en wendbaarheid voor real-time business en big data

Adaptief -- Bestendige, betrouwbare en veilige netwerken voor geoptimaliseerde workloads en cloud

Neem contact op met Lenovo voor x86 systemen

Lenovo neemt IBM x86 Systems over

Deze IBM x86 producten zijn nu producten van Lenovo, zowel in de Nederland als in andere landen. IBM blijft x86 gerelateerde informatie posten op ibm.com, totdat de migratie naar Lenovo is voltooid. Tijdens de transitie dienen verwijzingen naar IBM in verband met gemigreerde producten te worden gelezen als verwijzingen naar Lenovo.

lenovo for THOSE WHO DO