IBM System Networking

Snellere implementatie en optimale efficiency met een vereenvoudigde fabric infrastructuur

IBM System Networking oplossingen
Smarter Networking voor een moderne tijd

“Infrastructuur is belangrijk” -- In een slimmere wereld wordt van enterprise datacenters en systeemnetwerken verwacht dat ze Responsief, Eenvoudig en Adaptief zijn.

Datacenter operators en IT-professionals vragen momenteel om slimmere netwerken, die ontworpen zijn voor cloud, big data en geoptimaliseerde workloads. Daarbij is de infrastructuur van het grootste belang. Voor datacenters en IT operations is het nu meer dan ooit belangrijk dat systeemnetwerken responsief, eenvoudig en adaptief zijn, zodat ze optimaal gebruik kunnen maken van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van Expert Integrated Systems, Software-Defined Networking en Network Virtualization. IBM System Networking oplossingen zijn specifiek ontworpen voor het aansturen van enorme, schaalbare workloads, zoals publieke en private clouds, big data en analytics, financiële dienstverlening en een breed spectrum aan HPC-toepassingen en sterk gevirtualiseerde applicaties.

Responsief -- compatibele, schaalbare en sterk gevirtualiseerde systeemnetwerken

Eenvoudig -- Snelheid en wendbaarheid voor real-time business en big data

Adaptief -- Bestendige, betrouwbare en veilige netwerken voor geoptimaliseerde workloads en cloud

Systemen

IBM levert een portefeuille aan systemen en opslag, gecombineerd met de tientallen jaren ervaring met het oplossen van werkelijke problemen bij bedrijven. Met x86-, POWER- en mainframesystemen, met disk-, tape- en netwerkopslagsytemen is IBM als geen ander in staat de juiste combinatie van systemen te bieden.

Opslag

Efficiënte opslag is belangrijker dan ooit. In veel gevallen is de benuttingsgraad van disks slechts 20% — terwijl de hoeveelheid gegevens die u moet opslaan, explosief toeneemt. IBM Storage kan u helpen.

Netwerkfuncties

Het slimmere datacenter met een betere rendabiliteit van de IT kan worden gerealiseerd door servers en opslag te koppelen aan een ultrasnelle, intelligente netwerkstructuur die slimmer, sneller, groener en opener is. En die bovendien eenvoudiger is in het beheer. IBM gaat bij de implementatie van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van platte, geconvergeerde datacenternetwerken op een open manier te werk en baseert zich daarbij op standaarden.

Software

De complete Systems Software-oplossingen van IBM dragen bij aan de centralisatie, stroomlijning en automatisering van uw fysieke en virtuele infrastructuur, zodat u uw workloads kunt optimaliseren en beter in staat bent IT-services te verlenen die zijn afgestemd op uw bedrijfsdoelstellingen. We laten u graag zien op welke manier de geavanceerde functies in de IBM-hardware en -besturingssystemen effectiever kunnen worden gebruikt met behulp van IBM Systems Software, zodat u de volledige meerwaarde van IBM Smarter Computing kunt realiseren.

Geïntegreerde oplossingen

Het is de realiteit dat u een IT-infrastructuur nodig hebt die is ontworpen voor gegevens, die is afgestemd op de taak en die wordt beheerd als een cloud. Zijn uw IT-medewerkers het grootste deel van hun tijd bezig met het beheren van de IT? Dan houden ze weinig tijd over voor het stimuleren van de innovatie. Uw infrastructuur moet in staat zijn u vooruit te helpen in de markt. Hij moet u innovatiever, concurrerender en succesvoller maken.

Systeem-gerelateerde services

IBM verleent een volledige reeks systeem-gerelateerde services. Dat zijn services die u helpen bij het ontwerpen, ontwikkelen, integreren, optimaliseren, valideren en implementeren van complete oplossingen die On Demand Business ondersteunen.