Veilig. Efficiënt. Betrouwbaar.

Wereldklasse servers met geïntegreerde kwaliteit

Tegenwoordig moet uw organisatie dag en nacht doorgaan. Als de informatie of de requirements plotseling veranderen, moet u met dezelfde snelheid kunnen reageren. Maar dat is niet gemakkelijk. Om gefundeerde beslissingen te kunnen nemen, moet u nagenoeg onmiddellijk grote hoeveelheden data analyseren. U moet uw beschikbaarheid en de benuttingsgraad van uw resources maximaliseren. Maar tegelijkertijd wilt u uw footprint zo klein mogelijk houden en uw kosten beheersen, en wel op een veilige, betrouwbare en efficiënte manier.

Met wereldklasse System x® servers, ontworpen met kwaliteit geïntegreerd, kunt u deze uitdagingen aangaan. Elke dag.

Kijk welke System x rack- en towerservers verkrijgbaar zijn en welke oplossingen ze bieden.

Wat is er nieuw:


Door te kiezen voor het uiterst flexibele, veerkrachtige en schaalbare IBM System x platform hebben we de tools in handen gekregen om een kans te grijpen om onze organisatie te laten groeien, en we hebben het idee dat we goed zijn toegerust om dit succes te gelde te maken.

- Ole Widahl, directeur Products and Solutions, TDC Hosting

* IBM's uitspraken met betrekking tot plannen, oriëntatie en voornemens kunnen zonder verdere aankondiging en geheel naar eigen inzicht van IBM worden gewijzigd of ingetrokken. Informatie met betrekking tot mogelijke toekomstige producten is bedoeld als indicatie van de algemene richting die we met onze producten nastreven, en mag geen doorslaggevende rol spelen bij het nemen van een aankoopbeslissing. De verstrekte informatie met betrekking tot mogelijke toekomstige producten is geen toezegging, belofte of wettelijke verplichting tot het leveren van welk materiaal, welke code of welke functionaliteit dan ook. Informatie over mogelijke toekomstige producten mag in geen enkel contract worden opgenomen. Het blijft geheel aan ons om te beslissen over de ontwikkeling, uitgifte en timing van de beschreven toekomstige voorzieningen of functionaliteit van onze producten.

Betere resultaten met IBM System x

 • Toonaangevende beveiliging geïntegreerd

  System x servers vormen een veilig fundament voor uw workload. System x Trusted Platform Assurance is een exclusieve, toonaangevende set beveiligingsfuncties en -procedures die uw systeem beschermt tegen lower-layer malware aanvallen. Alle System x servers ondergaan een beveiligd ontwikkelproces en een strenge validatiecyclus met gecontroleerde updates, en alle firmware is op een veilige manier gebouwd, digitaal ondertekend en geverifieerd, zodat er alleen geautoriseerde firmware kan worden uitgevoerd.

 • Toonaangevende betrouwbaarheid geïntegreerd

  Meer uptime met System x servers. Van alle x86 servers die het afgelopen jaar werden onderzocht, scoorden System x servers het hoogst op betrouwbaarheid.1 En ook in het meest recente klanttevredenheidsonderzoek van TBR behaalden ze de eerste plaats.2 Daar komt bij dat alle servers worden ondersteund door de wereldklasse services en support van IBM.

 • Toonaangevende efficiency geïntegreerd

  System x servers draaien meer workload en verlagen de kosten van het datacenter. Ze leveren niet alleen uitstekende prestaties, maar zijn ook uitgerust met innovatieve functies voor temperatuurregeling en energiebeheer. Een slimme manier om energie te besparen. En met de nieuwe M5 diagnosetools kan bovendien flink worden bespaard op tijd en het arbeidsloon.

 • Toonaangevende partners en oplossingen

  Samen met belangrijke ISV's werken de experts van System x aan de ontwikkeling veilige, betrouwbare, schaalbare, high-performance System x server oplossingen voor cloud computing, business analytics, desktop virtualisatie, business continuity en datamanagement.

1 ITIC survey: ITIC Global Server Hardware, Reliability Report, 2014-2015, mei 2014.
2 TBR Report: Corporate IT Buying Behavior & Customer Satisfaction Study of x86-based Servers, Second Quarter 2014, 24 juli 2014.

Contact Lenovo

Lenovo neemt IBM x86 Systems over

Deze IBM x86 producten zijn nu producten van Lenovo, zowel in de VS als in andere landen. IBM blijft x86 gerelateerde informatie posten op ibm.com, totdat de migratie naar Lenovo is voltooid. Tijdens de transitie dienen verwijzingen naar IBM in verband met gemigreerde producten te worden gelezen als verwijzingen naar Lenovo.

lenovo. FOR THOSE WHO DO


 • System x verslaat de concurrentie

  Bekijk de video's en laat de feiten voor zichzelf spreken.

Nieuwe M5 servers: Veilig. Efficiënt. Betrouwbaar.

Video's

Onderzoeksrapporten en whitepapers

Performancebenchmarks

Ontmoet de expert

Jill Caugherty

Worldwide Market Management Offering Manager, IBM System x Rack &Tower Solutions

Jill Caugherty Jill is een resultaatgerichte Strategic Marketing Manager bij IBM, met een unieke combinatie van opleiding en ervaring op zowel technisch als zakelijk gebied.

Neem contact op Jill:

Blijf in contact met IBM System x