Oplossingen gemakkelijk gemaakt

Server oplossingen op basis van IBM System x rack en tower servers maken het gemakkelijk om snel in actie te komen en een voorsprong te nemen

Tegenwoordig moet uw organisatie dag en nacht doorgaan. Als de informatie of de requirements plotseling veranderen, moet u met dezelfde snelheid kunnen reageren. Maar dat is niet gemakkelijk. Om gefundeerde beslissingen te kunnen nemen, moet u nagenoeg onmiddellijk grote hoeveelheden data analyseren. U moet uw beschikbaarheid en de benuttingsgraad van uw resources maximaliseren. Maar tegelijkertijd wilt u uw footprint zo klein mogelijk houden en uw kosten beheersen.

Met gebruiksvriendelijke oplossingen op basis van IBM® System x® servers kunt u deze uitdagingen aangaan. Elke dag.

Kijk welke IBM System x rack en tower servers verkrijgbaar zijn en welke oplossingen ze bieden.

Wat is er nieuw:


Door te kiezen voor het uiterst flexibele, veerkrachtige en schaalbare IBM System x platform hebben we de tools in handen gekregen om een kans te grijpen om onze organisatie te laten groeien, en we hebben het idee dat we goed zijn toegerust om dit succes te gelde te maken.

- Ole Widahl, directeur Products and Solutions, TDC Hosting

1 Bron: Intel Performance vergelijking. Intern testrapport #1310 met behulp van SPECjbb*2013 benchmark. Nieuwe performance gebaseerd op 2S Intel® Xeon® processor E5-2697v2 (8x8 GB DDR3-1866 MHz, 12 core, 30 MB L3, 8,0 GT/s), vergeleken met de performance van de eerdere generatie 2S Intel Xeon processor E5-2690 (16x8 GB DDR3-1600 MHz, GHz, 8 core, 20 MB L3, 8,0 GT/s). Gebruikt werden twee Intel Xeon processoren E5-2697 v2, Turbo Enabled, Hyper-Threading Enabled.

Slimmere resultaten met IBM System x

Met server oplossingen op basis van IBM System x® rack en tower servers is het eenvoudig om sneller in actie te komen en een grotere voorsprong te nemen, dankzij:

 • Toonaangevende partners en oplossingen

  De systeem experts van IBM werken onophoudelijk met IBM software engineers en toonaangevende ISV's aan betrouwbare, schaalbare, high-performance System x server oplossingen voor cloud computing, business analytics, desktop virtualisatie en datamanagement.

 • Indrukwekkende innovatie

  IBM richt zich al meer dan een eeuw op doorlopende innovatie. Octrooien zijn daarvoor een belangrijke barometer en IBM staat nu al twintig jaar op rij aan kop van de Amerikaanse lijst van bedrijven waaraan de meeste octrooien worden verleend. Alleen al in 2012 ontving IBM 6478 octrooien. Een record, en méér dan alle aan Apple, EMC, HP, Intel, Oracle/SUN en Dell verleende octrooien bij elkaar1.

 • Eenvoudige implementatie en beheer

  IBM System x servers werken met gebruikvriendelijke tools om de installatie, het beheer en het onderhoud gemakkelijk te maken. Door de proactieve monitoringfuncties van deze geavanceerde tools profiteren bedrijfskritische workloads van uitstekende beschikbaarheid.

 • Leiderschap, kwaliteit en service

  IBM wordt algemeen erkend als toonaangevend op het gebied van betrouwbaarheid, kwaliteit en klantenondersteuning. We doen er alles aan om de meest uitgebreid geteste oplossingen te leveren. Dit resulteert in een buitengewoon hoge klanttevredenheid bij onze systemen en oplossingen, zoals de beste waardering voor klanttevredenheid in 11 van de afgelopen 14 kwartalen.2

1 IFI Claims Announces Top 50 U.S. Patent Assignees of 2012; 10 januari 2013

2 TBR rapport: Corporate IT Buying Behavior & Customer Satisfaction Study, x-86 based Server, Fourth Quarter 2012. 25 januari 2013

Ontmoet de expert

Jill Caugherty

Worldwide Market Management Offering Manager, IBM System x Rack &Tower Solutions

Jill Caugherty Jill is een resultaatgerichte Strategic Marketing Manager bij IBM, met een unieke combinatie van opleiding en ervaring op zowel technisch als zakelijk gebied.

Neem contact op Jill:

Blijf in contact met IBM System x