X opnieuw gedefinieerd.
Systemen geoptimaliseerd
voor uw workloads

Slimmere systemen voor een slimmere wereld

Systemen geoptimaliseerd voor uw workloads

Werk slimmer en minder complex tegen lagere kosten

Elke dag die voorbij gaat, vraagt uw bedrijf weer meer van uw IT-systemen:

Tegelijkertijd moet u de operationele kosten en het budget voor aanschaf stevig in de hand houden.

De knelpunten van vandaag kunt u niet oplossen met de IT-infrastructuur van gisteren.

De System x®- en BladeCenter®-systemen van IBM zijn voorzien van een keur aan innovaties en bieden technologie die gericht is op de kansen van vandaag en morgen. IBM System x- en BladeCenter-systemen zijn ontworpen voor uiteenlopende workloads, zoals virtualisatie, high performance computing, ERP en core business-applicaties. Ze helpen uw bedrijf slimmer te werken en tegelijkertijd de complexiteit en de kosten terug te dringen.

De nieuwe workload-optimized systemen voor onze eX5-portfolio zijn specifiek bedoeld voor database- en analyseapplicaties.

Virtualisatie

U haalt maximaal rendement op uw investering in virtualisatie met systemen en oplossingen die flexibel te configureren zijn en die zijn uitgerust met uitgebreid geheugen, ultrasnelle I/O en toonaangevende RAS-functies - een combinatie die alles in zich heeft om de operationele kosten te reduceren, het beheer te vereenvoudigen en uw virtuele infrastructuur altijd op gang te houden.

Database

U hebt voortdurend onmiddellijk toegang tot informatie met systemen en oplossingen die geoptimaliseerd zijn voor het beheren van gegevens - van de kleinste afdelingen tot kolossale datawarehouses op enterprise-schaal. Hierdoor ontstaan er betrouwbare en rendabele oplossingen voor een dynamische, schaalbare infrastructuur waarmee u snel kunt reageren op veranderende zakelijke vereisten.

ERP/analytics

Wilt u de performance van uw ERP-applicaties verbeteren? Moet de analyse sneller en wendbaarder worden? Hoe het ook zij, IBM System x-systemen en -oplossingen bieden altijd de performance die u nodig hebt om informatie te veranderen in inzicht.

Technical computing

Van gespecialiseerde HPC-clusters tot GPU-computing: IBM System x- en BladeCenter-systemen en -oplossingen bieden extreme prestaties zónder de bijbehorende extreme kosten.

Contact Lenovo

Lenovo neemt IBM x86 Systems over

Deze IBM x86 producten zijn nu producten van Lenovo, zowel in de VS als in andere landen. IBM blijft x86 gerelateerde informatie posten op ibm.com, totdat de migratie naar Lenovo is voltooid. Tijdens de transitie dienen verwijzingen naar IBM in verband met gemigreerde producten te worden gelezen als verwijzingen naar Lenovo.

lenovo. FOR THOSE WHO DO

IBM eX5: Breaking virtualization barriers!

Gabriel Consulting bespreekt de innovaties van IBM eX5 en de manier waarop IBM, Intel en VMware samenwerken om u maximaal rendement te laten halen op uw investering in x86-technologie.