X opnieuw gedefinieerd.
Systemen geoptimaliseerd
voor uw workloads

Slimmere systemen voor een slimmere wereld

IBM x86-systemen met maximaal geheugen voor superieure databaseperformance

Bijna elk bedrijf draait op gegevens. Elke dag opnieuw verzamelt u er weer meer. En elke dag hoopt u dat die gegevens u meer inzicht bieden. Om maximaal van uw gegevens te profiteren, hebt u een dynamische en schaalbare infrastructuur nodig. Een infrastructuur waarmee u snel kunt reageren op een veranderende bedrijfssituatie. IBM System x®- en BladeCenter®-systemen zijn ontworpen op performance en betrouwbaarheid. Ze zijn uitermate flexibel en efficiënt en zeer eenvoudig te implementeren en te beheren.


Meer performance & snellere implementatie met nieuwe database-optimized systemen.

Workload-optimized IBM System x- en BladeCenter-systemen voor databases zijn vooraf geconfigureerd en vooraf volledig getest. Ze zijn optimaal geschikt voor betere performance van uw meest veeleisende transactionele database-workloads. Deze serverconfiguraties bieden de juiste balans tussen verwerkingscapaciteit, geheugen en I/O, en zijn vooraf getest in combinatie met de beste databasesoftware die op de markt is. Ze dragen bij aan een verlaging van uw kosten zonder dat u op welke manier dan ook concessies hoeft te doen aan de productiviteit. En in tegenstelling tot de concurrentie biedt IBM u de mogelijkheid om een vooraf geïntegreerd systeem te bestellen dat eenvoudig te implementeren is. Een dergelijk systeem bevat bij levering namelijk al alle componenten die nodig zijn om uw bedrijfskritische workloads binnen enkele minuten aan het werk te krijgen.

x3950 X5 Workload Optimized System for Database

7143-D1x

7143-D2x

x3690 X5 Workload Optimized System for Database

7147-D1x

7147-D2x

HX5 Workload Optimized System for Database

7873-G4x

7873-G2x

Ik help je graag verder

Pijpelink Jeroen Hallo, ik ben Jeroen Pijpelink en gespecialiseerd in B2B Server & Storage Solutions. Ik help je graag verder.


PRIMEUR: 1 miljoen IOPS op een bladeserver!

BladeCenter HX5 maakt het mogelijk meer dan een miljoen 4K willekeurige IOPS te leveren.

IBM DB2 pureScale op System x-servers

Ontdek hoge beschikbaarheid en uitzonderlijke schaalbaarheid voor uw applicaties voor online transactieverwerking.