X opnieuw gedefinieerd:

Een intelligente benadering
van computergebruik

Slimmere systemen voor een slimmere wereld
Maximaal geheugen. Minimale kosten. Eenvoudige
implementatie.

Maak kennis met de IBM eX5 enterprisesystemen

Laat uw bedrijf slimmer werken.

Workloads nemen toe, de hoeveelheid gegevens explodeert en geheugen-intensieve applicatie blijken heel wat meer nodig te hebben dan alleen brute rekenkracht: voor maximale performance hebben ze behoefte aan meer geheugen. De Enterprise X-Architecture koppelt het geheugen los van de processor en maakt het daardoor mogelijk om System x- en BladeCenter-systemen veel sneller te laten werken en om de kosten voor licenties drastisch terug te dringen. Hierdoor kunnen bedrijven naar behoefte geheugen toevoegen, zonder dat er extra servers nodig zijn.

IBM eX5 enterprisesystemen bieden enorm veel waar voor hun geld en stellen uw investering in hoogwaardige virtualisatie, databases en transactieverwerking veilig.Roland Hagan, wereldwijd vicepresident IBM System x Servers, bespreekt eX5, de nieuwe sprong voorwaarts op het gebied van x86-serverarchitectuur en -ontwerp.

Voordelen van IBM eX5-systemen

Intel Xeon Powerful. Intelligent. Learn more. IBM eX5 enterprisesystemen zijn uitgerust met Intel® Xeon®-processors uit de 7500- en 6500-serie en helpen uw bedrijf op verschillende fronten:

  • - Maximaal geheugen
  • - Minimale kosten
  • - Eenvoudige implementatie

Daar komt bij dat alle voordelen van de eX5-portfolio heel eenvoudig aan te schaffen en te beheren zijn en dat maximale beschikbaarheid mogelijk is met OnForever™.

Innovaties van IBM eX5-systemen

MAX5 – Ongeëvenaarde geheugenuitbreiding met het externe MAX5 geheugenchassis. Daarmee wordt het servergeheugen losgekoppeld van de systeemprocessors, zodat u uw serverperformance kunt maximaliseren
eXFlash – Aanzienlijk snellere I/O, met een grotere geheugendichtheid en een betere betrouwbaarheid
FlexNode – De mogelijkheid om uw server per project opnieuw in te zetten. Dit garandeert een optimaal nuttig gebruik van uw assets en een superieur workload management
Schaalbaarheid– IBM’s innovatieve ‘pay-as-you-grow’ mogelijkheid krijgt een nieuwe dimensie nu alle eX5-servers kunnen meegroeien
Workload-geoptimaliseerde systemen – Modellen die zijn afgestemd op specifieke workloads, zodat de time-to-value korter wordt, mede dankzij de branchekennis van IBM

Ik help je graag verder

Pijpelink Jeroen Hallo, ik ben Jeroen Pijpelink en gespecialiseerd in B2B Server & Storage Solutions. Ik help je graag verder.


System Storage

Storage-oplossingen waarmee bedrijven het snel toenemende volume aan gegevens efficiënt kunnen opvangen.

System x & BladeCenter

Innovatieve, op workloads toegespitste systemen volgens industriële standaarden.

Power-systemen

System z mainframes

Het nieuwe IBM zEnterprise System... 's werelds snelste en meest schaalbare enterprise system biedt een geheel nieuwe dimensie in computergebruik.