IBM Flex System V7000 Storage Node

Tab navigation

Belangrijkste kenmerken

Meer dan 70 procent van het IT-budget wordt besteed aan beheer en onderhoud.3 Systeembeheerders moeten aan uitermate hoge eisen voldoen bij het plannen van een IT-infrastructuur. Zij zijn genoodzaakt assets te implementeren om te voldoen aan de huidige eisen en deze te optimaliseren voor een maximaal rendement. Steeds meer organisaties stappen over op virtualisatie van hun IT-omgeving, en beheerders staan voor de moeilijke taak een complexe infrastructuur te beheren en problemen op te lossen als deze zich voordoen. Deze taken worden mogelijk gecompliceerd door meerdere, niet-geïntegreerde tools die beperkte automatisering bieden. En door de explosie aan gegevens die de toch al beperkte middelen (budget, mankracht, energie, storagecapaciteit en vloeroppervlak) onder druk zetten.

Om tegemoet te komen aan de complexe en voortdurend veranderende eisen en wensen, zijn solide compute-, storage-, networking- en softwareresources nodig die eenvoudig te implementeren zijn en zich snel en automatisch aanpassen aan veranderende omstandigheden.

Eigenschap Voordelen
Geïntegreerd beheer met IBM Flex System Manager
Dynamische migratie
IBM Easy Tier
Clustersystemen
Thin provisioning
IBM FlashCopy
IBM Real-time Compression
Metro Mirror en Global Mirror
Host interface SAN-attached 8 gigabits per seconde (Gbps) Fibre Channel (FC), 10 gigabit Ethernet (GbE) FCoE- en iSCSI-hostconnectiviteit
Cache per controller/controllerbehuizing/geclusterd systeem 8 gigabytes (GB)/16 GB/64 GB
Ondersteunde drives 2,5-inch disk-drives:
Maximale aantal ondersteunde drives 240 per controlerbehuizing; 960 per geclusterd systeem
Chassis-ondersteuning IBM Flex System Enterprise Chassis
Beheersoftware IBM Flex System Manager
Geavanceerde functies die zijn inbegrepen in elk systeem Easy Tier, IBM FlashCopy, interne virtualisatie en Thin Provisioning, datamigratie, systeemclustering
Optionele functies Remote mirroring (over FC, FCoE en IP), Real-time Compression, externe virtualisatie

Contact IBM

Ik help je graag verder

Pijpelink Jeroen Hallo, ik ben Jeroen Pijpelink en gespecialiseerd in B2B Server & Storage Solutions. Ik help je graag verder.