IBM Flex System V7000 Storage Node

Tab navigation

Belangrijkste kenmerken

Meer dan 70 procent van het IT-budget wordt besteed aan beheer en onderhoud.3 Systeembeheerders moeten aan uitermate hoge eisen voldoen bij het plannen van een IT-infrastructuur. Zij zijn genoodzaakt assets te implementeren om te voldoen aan de huidige eisen en deze te optimaliseren voor een maximaal rendement. Steeds meer organisaties stappen over op virtualisatie van hun IT-omgeving, en beheerders staan voor de moeilijke taak een complexe infrastructuur te beheren en problemen op te lossen als deze zich voordoen. Deze taken worden mogelijk gecompliceerd door meerdere, niet-geïntegreerde tools die beperkte automatisering bieden. En door de explosie aan gegevens die de toch al beperkte middelen (budget, mankracht, energie, storagecapaciteit en vloeroppervlak) onder druk zetten.

Om tegemoet te komen aan de complexe en voortdurend veranderende eisen en wensen, zijn solide compute-, storage-, networking- en softwareresources nodig die eenvoudig te implementeren zijn en zich snel en automatisch aanpassen aan veranderende omstandigheden.

Eigenschap Voordelen
Geïntegreerd beheer met IBM Flex System Manager
Dynamische migratie
IBM Easy Tier
Clustersystemen
Thin provisioning
IBM FlashCopy
IBM Real-time Compression
Metro Mirror en Global Mirror
Host interface SAN-attached 8 gigabits per seconde (Gbps) Fibre Channel (FC), 10 gigabit Ethernet (GbE) FCoE- en iSCSI-hostconnectiviteit
Cache per controller/controllerbehuizing/geclusterd systeem 8 gigabytes (GB)/16 GB/64 GB
Ondersteunde drives 2,5-inch disk-drives:
Maximale aantal ondersteunde drives 240 per controlerbehuizing; 960 per geclusterd systeem
Chassis-ondersteuning IBM Flex System Enterprise Chassis
Beheersoftware IBM Flex System Manager
Geavanceerde functies die zijn inbegrepen in elk systeem Easy Tier, IBM FlashCopy, interne virtualisatie en Thin Provisioning, datamigratie, systeemclustering
Optionele functies Remote mirroring (over FC, FCoE en IP), Real-time Compression, externe virtualisatie

Systemen

IBM levert een portefeuille aan systemen en opslag, gecombineerd met de tientallen jaren ervaring met het oplossen van werkelijke problemen bij bedrijven. Met x86-, POWER- en mainframesystemen, met disk-, tape- en netwerkopslagsytemen is IBM als geen ander in staat de juiste combinatie van systemen te bieden.

Opslag

Efficiënte opslag is belangrijker dan ooit. In veel gevallen is de benuttingsgraad van disks slechts 20% — terwijl de hoeveelheid gegevens die u moet opslaan, explosief toeneemt. IBM Storage kan u helpen.

Netwerkfuncties

Het slimmere datacenter met een betere rendabiliteit van de IT kan worden gerealiseerd door servers en opslag te koppelen aan een ultrasnelle, intelligente netwerkstructuur die slimmer, sneller, groener en opener is. En die bovendien eenvoudiger is in het beheer. IBM gaat bij de implementatie van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van platte, geconvergeerde datacenternetwerken op een open manier te werk en baseert zich daarbij op standaarden.

Software

De complete Systems Software-oplossingen van IBM dragen bij aan de centralisatie, stroomlijning en automatisering van uw fysieke en virtuele infrastructuur, zodat u uw workloads kunt optimaliseren en beter in staat bent IT-services te verlenen die zijn afgestemd op uw bedrijfsdoelstellingen. We laten u graag zien op welke manier de geavanceerde functies in de IBM-hardware en -besturingssystemen effectiever kunnen worden gebruikt met behulp van IBM Systems Software, zodat u de volledige meerwaarde van IBM Smarter Computing kunt realiseren.

Geïntegreerde oplossingen

Het is de realiteit dat u een IT-infrastructuur nodig hebt die is ontworpen voor gegevens, die is afgestemd op de taak en die wordt beheerd als een cloud. Zijn uw IT-medewerkers het grootste deel van hun tijd bezig met het beheren van de IT? Dan houden ze weinig tijd over voor het stimuleren van de innovatie. Uw infrastructuur moet in staat zijn u vooruit te helpen in de markt. Hij moet u innovatiever, concurrerender en succesvoller maken.

Systeem-gerelateerde services

IBM verleent een volledige reeks systeem-gerelateerde services. Dat zijn services die u helpen bij het ontwerpen, ontwikkelen, integreren, optimaliseren, valideren en implementeren van complete oplossingen die On Demand Business ondersteunen.