IBM SmartCloud Entry for IBM Flex System

Belangrijkste kenmerken

IBM SmartCloud Entry is krachtige software die het beheer van uw gevirtualiseerde omgeving vereenvoudigt. Gebruikers kunnen een omgeving snel opvragen en gebruiken via een gebruikersvriendelijke webinterface. IT-managers kunnen deze omgeving monitoren en beheren, voor meer efficiëntie en een beter gebruik van het datacenter. IBM SmartCloud Entry werkt met het virtualisatieplatform IBM BladeCenter Foundation for Cloud, naast IBM System x, BladeCenter-servers en IBM Flex System. IBM SmartCloud Entry is verkrijgbaar voor IBM PureFlex System-configuraties voor eenvoudige cloud-ready-implementaties. De release IBM SmartCloud Entry versie 2.4 bevat heterogene serverarchitectuur-ondersteuning vanuit één SmartCloud Entry-gebruikersinterface. Hierdoor wordt de flexibiliteit verbeterd, doordat klanten platforms van System x, BladeCenter, IBM Flex System en Pure Flex kunnen beheren met één geconsolideerd image van SmartCloud Entry-software. IBM wil de IBM SmartCloud Entry-aanbiedingen uitbreiden met ondersteuning van Hyper-V en KVM (toetsenbord, video en muis) gevirtualiseerde workloads om zo meer opties en flexibiliteit voor Cloud-infrastructuren te bieden.1 Het welkomstscherm wordt hieronder weergegeven.

SmartCloud Entry-mogelijkheden

IBM SmartCloud Entry is ontwikkeld voor bedrijven die IT-kosten moeten verlagen, de beschikbaarheid van het datacenter moeten verhogen, en willen reageren op snel veranderende vereisten. IBM maakt het beheer van een gevirtualiseerde omgeving eenvoudiger en de keuze voor toegang tot cloud-automatisering eenvoudiger, voor alle IBM x86-platforms. IBM SmartCloud Entry-software op IBM Flex System maakt van deze ervaring een realiteit met eenvoudige en krachtige oplossingen. Overweeg IBM SmartCloud Entry-software aan iedere server toe te voegen voor meer gemak in uw datacenter, met een oplossing die uniform, uitgebreid en eenvoudig is.


Images maken: vereenvoudig de storage van duizenden images


Implementeer virtuele machines (VM's): Breng de terugverdientijd van nieuwe workloads terug van maanden naar dagen


Exploiteer een private cloud: bespaar kosten door een efficiënte bedrijfsvoering

Neem contact op met Lenovo voor x86 systemen

Lenovo neemt IBM x86 Systems over

Deze IBM x86 producten zijn nu producten van Lenovo, zowel in de Nederland als in andere landen. IBM blijft x86 gerelateerde informatie posten op ibm.com, totdat de migratie naar Lenovo is voltooid. Tijdens de transitie dienen verwijzingen naar IBM in verband met gemigreerde producten te worden gelezen als verwijzingen naar Lenovo.

LENOVO FOR THOSE WHO DO

Contact IBM

Ik help je graag verder

Pijpelink Jeroen

Contacteer me direct met al Uw Server en Storage vragen graag. Vriendelijke groeten, Jeroen Pijpelink