IBM Flex System Networking

Over IBM Flex System Fabric

IBM kan u helpen kosten te besparen, de complexiteit te verminderen en de risico's te verkleinen, met IBM Flex System Fabric – een portfolio van high-performance netwerkproducten waarmee u de connectiviteit van uw LAN- en SAN infrastructuur sterk kunt vereenvoudigen. De portfolio omvat onder meer ondersteuning voor Ethernet, Fibre Channel over Ethernet (FCoE) en zelfs Fibre Channel protocollen. Flex System Fabric biedt tevens aan uitzonderlijke convergentie van NAS, iSCSI en zelfs FCoE, waarbij de Fibre Channel zowel rechtstreeks kan worden uitgebroken in chassis als upstream in het netwerk. De portfolio is gebaseerd op standaarden en draagt op een eenvoudige manier zorg voor de interoperabiliteit met uw bestaande netwerkomgeving, of die nu van Cisco, Brocade, Juniper of een andere leverancier is. Lees de brochure (PDF, 1,00MB).

 

IBM Flex System Interconnect Fabric

De Flex System Interconnect Fabric is ontwikkeld om aan klantwensen te voldoen door een eenvoudig Ethernet fabriccluster aan te bieden dat implementaties versnelt, beheer vereenvoudigt, dynamische schaalbaarheid ondersteunt, en betrouwbaarheid, beschikbaarheid en beveiliging in middelgrote tot grote Point of Delivery (POD)-implementaties verhoogt.

IBM Flex System Fabric Producten:

IBM Flex System Fabric SI4093 System Interconnect Module

Deze interconnectmodule is bedoeld voor klanten die het systeembeheer van netwerkswitches minder complex willen maken. Bij levering is de module al geconfigureerd in end-host modus, zodat de implementatie en het beheer heel eenvoudig verlopen terwijl de performance van connectiviteit binnen het chassis gehandhaafd blijft.


IBM Flex System Fabric EN4093R 10Gb Scalable Switch

Deze switch is ontworpen voor Ethernet netwerken voor connectiviteit met LAN of NAS/iSCSI storage en is nagenoeg de laagste latentie van alle oplossingen die momenteel op de markt zijn. En omdat het FCoE protocol wordt ondersteund, kunt u geconvergeerde packets verzenden van chassis naar Top-of-Rack. Deze switch kan ook worden geconfigureerd in “easy connect” modus, waardoor hij transparant wordt voor upstream netwerkbeheerders, en biedt bovendien de flexibiliteit om in de toekomst te worden geherconfigureerd naar Layer 2 of Layer 3 modus, zonder extra kosten. Voor klanten die op zoek zijn naar Software Defined Networking biedt IBM met de EN4093R mogelijkheden voor industriestandaard OpenFlow.


IBM Flex System Fabric CN4093 10Gb Converged Scalable Switch

Deze switch biedt uitzonderlijke flexibiliteit en is ideaal voor:

1 Gebaseerd op de IBM Flex System Fabric 10Gb Scalable Switch met het FCoE protocol in vergelijking met HP Flex 10 en 8Gb SAN switches en adapters. Voor de oplossing van IBM zijn er twee EN4093 switchmodules nodig. Voor die van HP zijn dat twee Flex 10 switchmodules + twee 8Gb SAN switchmodules + veertien 8Gb HBA. Prijzen volgens openbare bronnen op hp.com en ibm.com, per juli 2013.

2Gebaseerd op 2 X de catalogusprijzen van de basis SI4093 plus upgrade 1 en 2 list price = $53.194. Dit is 41,8% minder duur dan 6 X de HP Virtual Connect Flex-10/10D = $75.450. Specificaties van SI4093 64x10Gb ports (640Gb) t.o.v. specificaties van HP 26x10Gb ports (260Gb) => 2,46x meer bandbreedte. - HP Link - http://h30094.www3.hp.com/product/sku/10440121

Systemen

IBM levert een portefeuille aan systemen en opslag, gecombineerd met de tientallen jaren ervaring met het oplossen van werkelijke problemen bij bedrijven. Met x86-, POWER- en mainframesystemen, met disk-, tape- en netwerkopslagsytemen is IBM als geen ander in staat de juiste combinatie van systemen te bieden.

Opslag

Efficiënte opslag is belangrijker dan ooit. In veel gevallen is de benuttingsgraad van disks slechts 20% — terwijl de hoeveelheid gegevens die u moet opslaan, explosief toeneemt. IBM Storage kan u helpen.

Netwerkfuncties

Het slimmere datacenter met een betere rendabiliteit van de IT kan worden gerealiseerd door servers en opslag te koppelen aan een ultrasnelle, intelligente netwerkstructuur die slimmer, sneller, groener en opener is. En die bovendien eenvoudiger is in het beheer. IBM gaat bij de implementatie van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van platte, geconvergeerde datacenternetwerken op een open manier te werk en baseert zich daarbij op standaarden.

Software

De complete Systems Software-oplossingen van IBM dragen bij aan de centralisatie, stroomlijning en automatisering van uw fysieke en virtuele infrastructuur, zodat u uw workloads kunt optimaliseren en beter in staat bent IT-services te verlenen die zijn afgestemd op uw bedrijfsdoelstellingen. We laten u graag zien op welke manier de geavanceerde functies in de IBM-hardware en -besturingssystemen effectiever kunnen worden gebruikt met behulp van IBM Systems Software, zodat u de volledige meerwaarde van IBM Smarter Computing kunt realiseren.

Geïntegreerde oplossingen

Het is de realiteit dat u een IT-infrastructuur nodig hebt die is ontworpen voor gegevens, die is afgestemd op de taak en die wordt beheerd als een cloud. Zijn uw IT-medewerkers het grootste deel van hun tijd bezig met het beheren van de IT? Dan houden ze weinig tijd over voor het stimuleren van de innovatie. Uw infrastructuur moet in staat zijn u vooruit te helpen in de markt. Hij moet u innovatiever, concurrerender en succesvoller maken.

Systeem-gerelateerde services

IBM verleent een volledige reeks systeem-gerelateerde services. Dat zijn services die u helpen bij het ontwerpen, ontwikkelen, integreren, optimaliseren, valideren en implementeren van complete oplossingen die On Demand Business ondersteunen.

Tolly Interoperability Report

Speciale aanbiedingen

Meer informatie over IBM PureFlex System