Flex System Networking

Over IBM Flex System Fabric

IBM kan u helpen kosten te besparen, de complexiteit te verminderen en de risico's te verkleinen, met IBM Flex System Fabric – een portfolio van high-performance netwerkproducten waarmee u de connectiviteit van uw LAN- en SAN infrastructuur sterk kunt vereenvoudigen. De portfolio omvat onder meer ondersteuning voor Ethernet, Fibre Channel over Ethernet (FCoE) en zelfs Fibre Channel protocollen. Flex System Fabric biedt tevens aan uitzonderlijke convergentie van NAS, iSCSI en zelfs FCoE, waarbij de Fibre Channel zowel rechtstreeks kan worden uitgebroken in chassis als upstream in het netwerk. De portfolio is gebaseerd op standaarden en draagt op een eenvoudige manier zorg voor de interoperabiliteit met uw bestaande netwerkomgeving, of die nu van Cisco, Brocade, Juniper of een andere leverancier is.

 

Flex System™ Interconnect Fabric

De Flex System™ Interconnect Fabric is ontwikkeld om aan klantwensen te voldoen door een eenvoudig Ethernet fabriccluster aan te bieden dat implementaties versnelt, beheer vereenvoudigt, dynamische schaalbaarheid ondersteunt, en betrouwbaarheid, beschikbaarheid en beveiliging in middelgrote tot grote Point of Delivery (POD)-implementaties verhoogt.

IBM Flex System Fabric Producten:

IBM Flex System Fabric SI4093 System Interconnect Module

Deze interconnectmodule is bedoeld voor klanten die het systeembeheer van netwerkswitches minder complex willen maken. Bij levering is de module al geconfigureerd in end-host modus, zodat de implementatie en het beheer heel eenvoudig verlopen terwijl de performance van connectiviteit binnen het chassis gehandhaafd blijft.


IBM Flex System Fabric EN4093R 10Gb Scalable Switch

Deze switch is ontworpen voor Ethernet netwerken voor connectiviteit met LAN of NAS/iSCSI storage en is nagenoeg de laagste latentie van alle oplossingen die momenteel op de markt zijn. En omdat het FCoE protocol wordt ondersteund, kunt u geconvergeerde packets verzenden van chassis naar Top-of-Rack. Deze switch kan ook worden geconfigureerd in “easy connect” modus, waardoor hij transparant wordt voor upstream netwerkbeheerders, en biedt bovendien de flexibiliteit om in de toekomst te worden geherconfigureerd naar Layer 2 of Layer 3 modus, zonder extra kosten. Voor klanten die op zoek zijn naar Software Defined Networking biedt IBM met de EN4093R mogelijkheden voor industriestandaard OpenFlow.


IBM Flex System Fabric CN4093 10Gb Converged Scalable Switch

Deze switch biedt uitzonderlijke flexibiliteit en is ideaal voor:

1 Gebaseerd op de IBM Flex System Fabric 10Gb Scalable Switch met het FCoE protocol in vergelijking met HP Flex 10 en 8Gb SAN switches en adapters. Voor de oplossing van IBM zijn er twee EN4093 switchmodules nodig. Voor die van HP zijn dat twee Flex 10 switchmodules + twee 8Gb SAN switchmodules + veertien 8Gb HBA. Prijzen volgens openbare bronnen op hp.com en ibm.com, per juli 2013.

2Gebaseerd op 2 X de catalogusprijzen van de basis SI4093 plus upgrade 1 en 2 list price = $53.194. Dit is 41,8% minder duur dan 6 X de HP Virtual Connect Flex-10/10D = $75.450. Specificaties van SI4093 64x10Gb ports (640Gb) t.o.v. specificaties van HP 26x10Gb ports (260Gb) => 2,46x meer bandbreedte. - HP Link - http://h30094.www3.hp.com/product/sku/10440121

Neem contact op met Lenovo voor x86 systemen

Lenovo neemt IBM x86 Systems over

Deze IBM x86 producten zijn nu producten van Lenovo, zowel in de Nederland als in andere landen. IBM blijft x86 gerelateerde informatie posten op ibm.com, totdat de migratie naar Lenovo is voltooid. Tijdens de transitie dienen verwijzingen naar IBM in verband met gemigreerde producten te worden gelezen als verwijzingen naar Lenovo.

LENOVO FOR THOSE WHO DO

Contact IBM

Ik help je graag verder

Pijpelink Jeroen

Contacteer me direct met al Uw Server en Storage vragen graag. Vriendelijke groeten, Jeroen Pijpelink


Speciale aanbiedingen

Meer informatie over PureFlex System