Cisco Nexus B22 Fabric Extender voor IBM Flex System

Belangrijkste kenmerken

In de uiterst competitieve, krappe economie waar nagenoeg elk bedrijf mee wordt geconfronteerd, heeft men de flexibiliteit nodig om de beste combinatie te kiezen van computing, storage, networking en beheer om de IT-doelstellingen van de organisatie te bereiken. Als de resource-keuzes van het datacenter beperkt zijn, kan IT vaak niet de beste equipment kiezen om aan hun eisen te voldoen In bepaalde omgevingen kan een corporate IT-beleid componenten van een specifiek merk voor alle netwerkconnectiviteit vereisen. De Cisco Nexus B22 Fabric Extender voor IBM Flex System biedt keus voor klanten die afhankelijk zijn van Cisco-connectiviteit voor het Flex System Chassis.

Met de toevoeging van de Cisco Nexus B22 Fabric Extender voor IBM Flex System aan de IBM portefeuille, zijn bedrijven die vertrouwen op een Cisco-only Unified Fabric netwerktopologie nu vrij om te kiezen voor IBM Flex System server- en storageconfiguraties die geschikt zijn voor alle workloads. U kunt kiezen voor de buitengewone keuze en flexibiliteit van IBM Flex System compute-power, storagecapaciteit en netwerkoplossingen in een uiterst modern chassis dat is ontworpen voor de DC-technologieën van het komende decennium.

Producteigenschappen

Biedt een uitbreiding van het Cisco Nexus-systeem naar het IBM Flex System chassis Voegt netwerkverbindingen van alle IBM Flex System nodes bijeen met upstream Cisco Nexus Switch. Brengt nieuwe mogelijkheden voor organisaties met op Cisco gerichte netwerken

Hardware overzicht

Poorten

Technologie

Eigenschap Voordelen
Naadloze interoperabiliteit met Cisco Nexus omgeving
Vereenvoudigde networking en werking
Vereenvoudigd onderhoud van de software
Investeringsbescherming
Omschrijving Biedt een uitbreiding van het Cisco Nexus-systeem naar het IBM Flex System chassis
Interfaces 14 interne 1 Gb/10 Gb Ethernet/FCoE poorten
8 externe small form-factor pluggable (SFP+) 10 Gb poorten
Externe interface-transceiver ondersteund Fabric Extender Transceivers:
10Gbase-SR optic
10Gbase-LR optic
Fabric Extender Fabric interfaces type Fibre
Koper
Koperen breakout-kabels
Top-of-rack switches ondersteund Cisco Nexus 5548
Cisco Nexus 5596
Cisco Nexus 6000
Afmetingen Hoogte: 30 mm
Breedte: 401,6 mm
Diepte: 297 mm
Gewicht 3,2 kg
Voeding 65W maximum
Garantie Neemt de garantie van het chassis (op de volgende werkdag vervanging met telefonische ondersteuning en software-upgrades)
Fabric Extender Transceivers ingesloten 16

Neem contact op met Lenovo voor x86 systemen

Lenovo neemt IBM x86 Systems over

Deze IBM x86 producten zijn nu producten van Lenovo, zowel in de Nederland als in andere landen. IBM blijft x86 gerelateerde informatie posten op ibm.com, totdat de migratie naar Lenovo is voltooid. Tijdens de transitie dienen verwijzingen naar IBM in verband met gemigreerde producten te worden gelezen als verwijzingen naar Lenovo.

LENOVO FOR THOSE WHO DO

Contact IBM

Ik help je graag verder

Pijpelink Jeroen

Contacteer me direct met al Uw Server en Storage vragen graag. Vriendelijke groeten, Jeroen Pijpelink