Cisco Nexus B22 Fabric Extender voor IBM Flex System

Belangrijkste kenmerken

In de uiterst competitieve, krappe economie waar nagenoeg elk bedrijf mee wordt geconfronteerd, heeft men de flexibiliteit nodig om de beste combinatie te kiezen van computing, storage, networking en beheer om de IT-doelstellingen van de organisatie te bereiken. Als de resource-keuzes van het datacenter beperkt zijn, kan IT vaak niet de beste equipment kiezen om aan hun eisen te voldoen In bepaalde omgevingen kan een corporate IT-beleid componenten van een specifiek merk voor alle netwerkconnectiviteit vereisen. De Cisco Nexus B22 Fabric Extender voor IBM Flex System biedt keus voor klanten die afhankelijk zijn van Cisco-connectiviteit voor het Flex System Chassis.

Met de toevoeging van de Cisco Nexus B22 Fabric Extender voor IBM Flex System aan de IBM portefeuille, zijn bedrijven die vertrouwen op een Cisco-only Unified Fabric netwerktopologie nu vrij om te kiezen voor IBM Flex System server- en storageconfiguraties die geschikt zijn voor alle workloads. U kunt kiezen voor de buitengewone keuze en flexibiliteit van IBM Flex System compute-power, storagecapaciteit en netwerkoplossingen in een uiterst modern chassis dat is ontworpen voor de DC-technologieën van het komende decennium.

Producteigenschappen

Biedt een uitbreiding van het Cisco Nexus-systeem naar het IBM Flex System chassis Voegt netwerkverbindingen van alle IBM Flex System nodes bijeen met upstream Cisco Nexus Switch. Brengt nieuwe mogelijkheden voor organisaties met op Cisco gerichte netwerken

Hardware overzicht

Poorten

Technologie

Eigenschap Voordelen
Naadloze interoperabiliteit met Cisco Nexus omgeving
Vereenvoudigde networking en werking
Vereenvoudigd onderhoud van de software
Investeringsbescherming
Omschrijving Biedt een uitbreiding van het Cisco Nexus-systeem naar het IBM Flex System chassis
Interfaces 14 interne 1 Gb/10 Gb Ethernet/FCoE poorten
8 externe small form-factor pluggable (SFP+) 10 Gb poorten
Externe interface-transceiver ondersteund Fabric Extender Transceivers:
10Gbase-SR optic
10Gbase-LR optic
Fabric Extender Fabric interfaces type Fibre
Koper
Koperen breakout-kabels
Top-of-rack switches ondersteund Cisco Nexus 5548
Cisco Nexus 5596
Cisco Nexus 6000
Afmetingen Hoogte: 30 mm
Breedte: 401,6 mm
Diepte: 297 mm
Gewicht 3,2 kg
Voeding 65W maximum
Garantie Neemt de garantie van het chassis (op de volgende werkdag vervanging met telefonische ondersteuning en software-upgrades)
Fabric Extender Transceivers ingesloten 16

Systemen

IBM levert een portefeuille aan systemen en opslag, gecombineerd met de tientallen jaren ervaring met het oplossen van werkelijke problemen bij bedrijven. Met x86-, POWER- en mainframesystemen, met disk-, tape- en netwerkopslagsytemen is IBM als geen ander in staat de juiste combinatie van systemen te bieden.

Opslag

Efficiënte opslag is belangrijker dan ooit. In veel gevallen is de benuttingsgraad van disks slechts 20% — terwijl de hoeveelheid gegevens die u moet opslaan, explosief toeneemt. IBM Storage kan u helpen.

Netwerkfuncties

Het slimmere datacenter met een betere rendabiliteit van de IT kan worden gerealiseerd door servers en opslag te koppelen aan een ultrasnelle, intelligente netwerkstructuur die slimmer, sneller, groener en opener is. En die bovendien eenvoudiger is in het beheer. IBM gaat bij de implementatie van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van platte, geconvergeerde datacenternetwerken op een open manier te werk en baseert zich daarbij op standaarden.

Software

De complete Systems Software-oplossingen van IBM dragen bij aan de centralisatie, stroomlijning en automatisering van uw fysieke en virtuele infrastructuur, zodat u uw workloads kunt optimaliseren en beter in staat bent IT-services te verlenen die zijn afgestemd op uw bedrijfsdoelstellingen. We laten u graag zien op welke manier de geavanceerde functies in de IBM-hardware en -besturingssystemen effectiever kunnen worden gebruikt met behulp van IBM Systems Software, zodat u de volledige meerwaarde van IBM Smarter Computing kunt realiseren.

Geïntegreerde oplossingen

Het is de realiteit dat u een IT-infrastructuur nodig hebt die is ontworpen voor gegevens, die is afgestemd op de taak en die wordt beheerd als een cloud. Zijn uw IT-medewerkers het grootste deel van hun tijd bezig met het beheren van de IT? Dan houden ze weinig tijd over voor het stimuleren van de innovatie. Uw infrastructuur moet in staat zijn u vooruit te helpen in de markt. Hij moet u innovatiever, concurrerender en succesvoller maken.

Systeem-gerelateerde services

IBM verleent een volledige reeks systeem-gerelateerde services. Dat zijn services die u helpen bij het ontwerpen, ontwikkelen, integreren, optimaliseren, valideren en implementeren van complete oplossingen die On Demand Business ondersteunen.