IBM PureFlex Solution for IBM i

Tab navigation

Belangrijkste kenmerken

Kleine en middelgrote bedrijven (MKB) moeten zich kunnen focussen op het runnen van het bedrijf, niet op de IT. U hebt betaalbare systemen nodig waarop u kunt vertrouwen om uw business draaiende te houden; systemen die uw toepassingen ondersteunen, uw gegevens beschermen en uw klanten van dienst zijn.

De IBM PureFlex Solution for IBM i kan u helpen in deze behoefte te voorzien. In plaats van het onderhouden van meerdere rack- of towersystemen, kunt u uw IT organiseren in één enkele behuizing bestaande uit een mix van servertechnologieën en workloads, waaronder op POWER en x86 gebaseerde compute nodes. Met het IBM PureFlex System blijft IBM koploper op het gebied van integratie- en optimalisatietechnologieën die zijn ontwikkeld voor een eenvoudiger beheer van de complexiteit. Deze technologieën leveren een volledig geconsolideerde infrastructuur inclusief computing, storage en networking.

Eigenschap Voordelen
Uitmuntende prestaties en efficiëntie met IBM POWER7+ processoren
Flexibele input/output (I/O) opties
Geavanceerde beheermogelijkheden
Geïntegreerde oplossingen worden voorgeconfigureerd geleverd
IBM PureFlex System Rack Optioneel 42U, 25U of geen rack
IBM Flex System Chassis Ja
IBM Flex System Compute Nodes p260 en x240 minimaal een vereist

extra optionele nodes: p260, p270, p460, x220, x222, x240, x440
Geïntegreerde 10 gigabit (GB) of 1Gb Networking Switch Selecteerbare optie met redundantie
Geïntegreerde 16 Gb Fibre Channel (FC) Switch Selecteerbare optie met redundantie
IBM Flex System management node Ja
IBM Flex System Manager Standard Edition Flex System Manager opwaardeerbaar tot Advanced
Power supplies (std/max) 2/6
80 mm ventilatoren (std/max.) 4/8
Geïntegreerd Chassis Management (CMM) 2
IBM Storwize V7000 Disk System of Flex System V7000 Vereist met een selecteerbare optie

Systemen

IBM levert een portefeuille aan systemen en opslag, gecombineerd met de tientallen jaren ervaring met het oplossen van werkelijke problemen bij bedrijven. Met x86-, POWER- en mainframesystemen, met disk-, tape- en netwerkopslagsytemen is IBM als geen ander in staat de juiste combinatie van systemen te bieden.

Opslag

Efficiënte opslag is belangrijker dan ooit. In veel gevallen is de benuttingsgraad van disks slechts 20% — terwijl de hoeveelheid gegevens die u moet opslaan, explosief toeneemt. IBM Storage kan u helpen.

Netwerkfuncties

Het slimmere datacenter met een betere rendabiliteit van de IT kan worden gerealiseerd door servers en opslag te koppelen aan een ultrasnelle, intelligente netwerkstructuur die slimmer, sneller, groener en opener is. En die bovendien eenvoudiger is in het beheer. IBM gaat bij de implementatie van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van platte, geconvergeerde datacenternetwerken op een open manier te werk en baseert zich daarbij op standaarden.

Software

De complete Systems Software-oplossingen van IBM dragen bij aan de centralisatie, stroomlijning en automatisering van uw fysieke en virtuele infrastructuur, zodat u uw workloads kunt optimaliseren en beter in staat bent IT-services te verlenen die zijn afgestemd op uw bedrijfsdoelstellingen. We laten u graag zien op welke manier de geavanceerde functies in de IBM-hardware en -besturingssystemen effectiever kunnen worden gebruikt met behulp van IBM Systems Software, zodat u de volledige meerwaarde van IBM Smarter Computing kunt realiseren.

Geïntegreerde oplossingen

Het is de realiteit dat u een IT-infrastructuur nodig hebt die is ontworpen voor gegevens, die is afgestemd op de taak en die wordt beheerd als een cloud. Zijn uw IT-medewerkers het grootste deel van hun tijd bezig met het beheren van de IT? Dan houden ze weinig tijd over voor het stimuleren van de innovatie. Uw infrastructuur moet in staat zijn u vooruit te helpen in de markt. Hij moet u innovatiever, concurrerender en succesvoller maken.

Systeem-gerelateerde services

IBM verleent een volledige reeks systeem-gerelateerde services. Dat zijn services die u helpen bij het ontwerpen, ontwikkelen, integreren, optimaliseren, valideren en implementeren van complete oplossingen die On Demand Business ondersteunen.