IBM Flex System serverknooppunten met POWER-processors

UNIX-, Linux- en IBM i-oplossingen voor uw bedrijf

Bedrijven die Smarter Computing in de praktijk brengen, implementeren hun IT-infrastructuur op systemen met IBM® POWER®-processors. Ze brengen hun services sneller op de markt en blijven de concurrentie vóór. Ze leveren services met een hogere kwaliteit, zodat ze zich met hun producten en services onderscheiden van anderen. En ze leveren services met een superieure rentabiliteit, zodat operationele kosten veranderen in investeringskansen.

In combinatie met software en domeinkennis vormen systemen met POWER-processors een ideaal fundament voor het ontwerpen van workload-optimized systemen voor AIX-, IBM i- en Linux-applicaties. Ze zijn uitgerust met toonaangevende PowerVM-virtualisatie die een hogere dichtheid van workloads en een grotere doorvoer realiseert en die bovendien de kosten per VM drukt. In tegenstelling tot concurrerende virtualisatieproducten, zoals die van VMware, is dit effect nog sterker naarmate u uw infrastructuur verder opschaalt. Met een mate van betrouwbaarheid, beschikbaarheid, servicegeschiktheid en beveiliging die jaren vooruitloopt op de concurrentie, biedt POWER de veilige bestendigheid en performance die u nodig hebt voor uw bedrijfskritische workloads.

POWER serverknooppunten Toepassing Processor Geheugencapaciteit (Max) Interne opslag (Max)

IBM Flex System p260

Ideaal voor het optimaliseren van een breed spectrum aan algemene en infrastructurele workloads. 64-bits 8 of 16 core POWER7®-processors met AltiVec SIMD en Hardware Decimal Floating-Point versnelling, of
64-bits 8 of
16 core POWER7+
-processors met VSX, Memory Expansion versnelling en Encryption versnelling
16 DIMM's;
max. 512 GB
Max 1,8 TB

IBM Flex System p460

Ontworpen voor veeleisende commerciële workloads die superieure schaalbaarheid en performance verlangen. Zestien of tweeëndertig 64-bits POWER7® cores met AltiVec SIMD en Hardware Decimal Floating-Point versnelling 32 DIMM's;
Max. 1 TB
Max 1,8 TB  

Systemen

IBM levert een portefeuille aan systemen en opslag, gecombineerd met de tientallen jaren ervaring met het oplossen van werkelijke problemen bij bedrijven. Met x86-, POWER- en mainframesystemen, met disk-, tape- en netwerkopslagsytemen is IBM als geen ander in staat de juiste combinatie van systemen te bieden.

Opslag

Efficiënte opslag is belangrijker dan ooit. In veel gevallen is de benuttingsgraad van disks slechts 20% — terwijl de hoeveelheid gegevens die u moet opslaan, explosief toeneemt. IBM Storage kan u helpen.

Netwerkfuncties

Het slimmere datacenter met een betere rendabiliteit van de IT kan worden gerealiseerd door servers en opslag te koppelen aan een ultrasnelle, intelligente netwerkstructuur die slimmer, sneller, groener en opener is. En die bovendien eenvoudiger is in het beheer. IBM gaat bij de implementatie van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van platte, geconvergeerde datacenternetwerken op een open manier te werk en baseert zich daarbij op standaarden.

Software

De complete Systems Software-oplossingen van IBM dragen bij aan de centralisatie, stroomlijning en automatisering van uw fysieke en virtuele infrastructuur, zodat u uw workloads kunt optimaliseren en beter in staat bent IT-services te verlenen die zijn afgestemd op uw bedrijfsdoelstellingen. We laten u graag zien op welke manier de geavanceerde functies in de IBM-hardware en -besturingssystemen effectiever kunnen worden gebruikt met behulp van IBM Systems Software, zodat u de volledige meerwaarde van IBM Smarter Computing kunt realiseren.

Geïntegreerde oplossingen

Het is de realiteit dat u een IT-infrastructuur nodig hebt die is ontworpen voor gegevens, die is afgestemd op de taak en die wordt beheerd als een cloud. Zijn uw IT-medewerkers het grootste deel van hun tijd bezig met het beheren van de IT? Dan houden ze weinig tijd over voor het stimuleren van de innovatie. Uw infrastructuur moet in staat zijn u vooruit te helpen in de markt. Hij moet u innovatiever, concurrerender en succesvoller maken.

Systeem-gerelateerde services

IBM verleent een volledige reeks systeem-gerelateerde services. Dat zijn services die u helpen bij het ontwerpen, ontwikkelen, integreren, optimaliseren, valideren en implementeren van complete oplossingen die On Demand Business ondersteunen.

Speciale aanbiedingen

Meer informatie over IBM Flex System

De elementen die samen IBM PureFlex en PureApplication Systems vormen

Krachtmeting servervirtualisatie

  • Dankzij de nieuwste servertechnologie is de throughput van PowerVM 78% hoger dan die van VMware