IBM BladeCenter HS23E

Toepassing

De IBM BladeCenter HS23E levert de toegevoegde waarde en de veelzijdigheid die u nodig hebt voor het beheer van uw datacenter.

Processor (Max)

 

Geheugen (Min/Max)

 

Interne opslag (Max)

 


IBM BladeCenter HX5 Express (US)

Toepassing

Ideale toepassingen zijn database, virtualisatie, business intelligence, modeling en simulatie, plus andere enterpriseapplicaties.

Processor (Max)

8-core Intel® Xeon® 7500 en 6500 series (max. 2,26 GHz), 6-core Intel Xeon 7500 en 6500 series (max. 2,66 GHz), 4-core Intel Xeon 7500 en 6500 series (max. 1,86 GHz). Maximaal twee processors per enkel-brede HX5; schaalbaar tot vier processors

Geheugen (Min/Max)

16 DDR-3 VLP DIMM-slots, capaciteit maximaal 128 GB, per enkel-brede HX5 (schaalbaar tot max. 640 GB bij snelheden van max. 1067 MHz, via 80 DIMM-slots, met twee MAX5-uitbreidingsblades)

Interne opslag (Max)

Max. twee SSD-stations per enkel-brede HX5

IBM BladeCenter S Chassis (US)

Zakelijk gebruik: Alles-in-één chassis met geïntegreerd high-performance SAN. Ideaal voor kleine kantoren en filialen.

Meer details (US)

Systemen

IBM levert een portefeuille aan systemen en opslag, gecombineerd met de tientallen jaren ervaring met het oplossen van werkelijke problemen bij bedrijven. Met x86-, POWER- en mainframesystemen, met disk-, tape- en netwerkopslagsytemen is IBM als geen ander in staat de juiste combinatie van systemen te bieden.

Opslag

Efficiënte opslag is belangrijker dan ooit. In veel gevallen is de benuttingsgraad van disks slechts 20% — terwijl de hoeveelheid gegevens die u moet opslaan, explosief toeneemt. IBM Storage kan u helpen.

Netwerkfuncties

Het slimmere datacenter met een betere rendabiliteit van de IT kan worden gerealiseerd door servers en opslag te koppelen aan een ultrasnelle, intelligente netwerkstructuur die slimmer, sneller, groener en opener is. En die bovendien eenvoudiger is in het beheer. IBM gaat bij de implementatie van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van platte, geconvergeerde datacenternetwerken op een open manier te werk en baseert zich daarbij op standaarden.

Software

De complete Systems Software-oplossingen van IBM dragen bij aan de centralisatie, stroomlijning en automatisering van uw fysieke en virtuele infrastructuur, zodat u uw workloads kunt optimaliseren en beter in staat bent IT-services te verlenen die zijn afgestemd op uw bedrijfsdoelstellingen. We laten u graag zien op welke manier de geavanceerde functies in de IBM-hardware en -besturingssystemen effectiever kunnen worden gebruikt met behulp van IBM Systems Software, zodat u de volledige meerwaarde van IBM Smarter Computing kunt realiseren.

Geïntegreerde oplossingen

Het is de realiteit dat u een IT-infrastructuur nodig hebt die is ontworpen voor gegevens, die is afgestemd op de taak en die wordt beheerd als een cloud. Zijn uw IT-medewerkers het grootste deel van hun tijd bezig met het beheren van de IT? Dan houden ze weinig tijd over voor het stimuleren van de innovatie. Uw infrastructuur moet in staat zijn u vooruit te helpen in de markt. Hij moet u innovatiever, concurrerender en succesvoller maken.

Systeem-gerelateerde services

IBM verleent een volledige reeks systeem-gerelateerde services. Dat zijn services die u helpen bij het ontwerpen, ontwikkelen, integreren, optimaliseren, valideren en implementeren van complete oplossingen die On Demand Business ondersteunen.