Intel Inside XEON. Cloud en virtualisatie kunnen u een heel eind op weg helpen bij het verhogen van de productiviteit en de serviceniveaus in uw IT-omgeving. Het vinden, implementeren en beheren van de desbetreffende oplossingen kan echter uiterst complex zijn. Bedrijven die groeien hebben behoefte aan bewezen en uitvoerig geteste oplossingen, met een configuratie en prijs die aansluit bij hun eisen.

IBM System x® M4 Express® servers met de nieuwste Intel® Xeon® processoren, leveren ideale performance, geheugencapaciteit en netwerkfuncties om gevirtualiseerde workloads af te handelen. Deze servers zijn geïntegreerd met vooraf geteste IBM virtualisatie- en cloudoplossingen en maken de implementatie een stuk eenvoudiger en sneller.

Uit IBM’s recente uitgave van de x86-virtualized TPC-C benchmark (de eerste ooit), gecombineerd met IBM’s laagste prijs-per-transactie1, blijkt duidelijk dat deze oplossingen zowel efficiënt als kosteneffectief zijn. Deze sterke portfolio van cloud- en virtualisatieoplossingen wordt bovendien ondersteund door de expertise van IBM Business Partners die u een oplossing kunnen leveren welke optimaal aansluit bij uw eisen. Informeer bij uw Business Partners naar de volgende oplossingen:

IBM Cloud oplossingen

IBM Virtual Desktop oplossingen


IBM System x3650 M4 Express

KenmerkenIBM System x3550 M4 Express

KenmerkenIBM Storwize® V3700

KenmerkenJuridische disclaimers lezen

1Van toepassing op IBM System x3750 M4, x3650 M4, x3630 M4, x3550 M4, x3530 M4 en x3300 M4 server modellen met 95 Watt processor of lager. See IBM 80 PLUS® Certified Power Supplies

2 HP ProLiant DL380p G8 supports up to 35 °C. (PDF, 7.2MB) 

3 (banner footnote 2) (static banner footnote 1) Global Financing wordt aangeboden via IBM Credit LLC in de United States en andere IBM dochtermaatschappijen en divisies wereldwijd aan gekwalificeerde commerciele en overheids klanten.

IBM apparatuur is gemaakt van nieuwe of nieuwe en gebruikte onderdelen. Onafhankelijk hiervan zijn onze garantievoorwaarden van toepassing. Voor een kopie van de van toepassing zijnde garantie klik op: http://www.ibm.com/servers/support/machine_warranties (US). IBM is niet aansprakelijk voor garantie op producten en diensten van andere leveranciers. IBM, het IBM logo, System Storage en System x zijn geregistreerde handelsmerken van International Business Machines Corporation. Namen van andere producten en diensten kunnen handelsmerken zijn van IBM of van andere bedrijven. Voor een actueel overzicht van IBM trademarks, kijk op www.ibm.com/legal/copytrade.shtml (US). Intel en Intel® Xeon® zijn geregistreerde handelsmerken van Intel Corporation of haar dochterondernemingen in de Verenigde Staten van Amerika en andere landen. Producten zijn onderhevig aan beschikbaarheid. Deze tekst is geschreven voor aanbiedingen in de Benelux. IBM kan producten, features of services beschreven in dit document eventueel niet aanbieden in andere landen. Neem contact op met een IBM  IBM Business Partner account manager voor de actuele prijzen. ©2013 IBM Corporation.

  • Kosten besparen bij hogere temperaturen

    Lees deze whitepaper zodat u weet waarom u met hogere temperaturen in het datacenter kosten kunt besparen