Lees verder

Infrastructure management

Dynamische Infrastructuur. Service verbeteren. Kosten terugdringen. Risico's verkleinen. Het leveren van superieure business- en IT-services. Snel en flexibel. Bekijk de webcast.

Waarom een Dynamische Infrastructuur?
Een dynamische infrastructuur biedt ondersteuning en geeft vorm aan uw zakelijke- en IT- infrastructuur. Het moet leiden tot een algeheel service delivery model dat is ontworpen om servicegericht te zijn en om de eindgebruikers op alle manieren te ondersteunen en mogelijkheden te bieden. Sleutelwoorden hiertoe zijn: serviceverbetering, kostenbenadering en risicomanagement.

Verbeterde service
In een effectief, bedrijfsgericht service delivery model zijn alle onderdelen—en de mensen die ermee werken—geïntegreerd en geoptimaliseerd en worden ze op een holistische manier gemanaged. Zo kan er snel en flexibel worden ingespeeld op veranderende eisen. Voor een dynamisch bedrijf is het nodig een gedifferentieerde service aan te bieden, deze te besturen en te automatiseren.

Kosten terugdringen
Kostenbesparing betekent niet alleen dat de algehele kosten omlaag gaan, maar ook dat het beschikbare geld beter wordt besteed. Er zijn tal van methoden en technieken beschikbaar om een rendabele dynamische infrastructuur te realiseren; denk aan virtualisatie en consolidatie, energie efficientie, geïntegreerd service- en systeembeheer, gemakkelijk toegankelijke informatie etc. Een dergelijke dynamische infrastructuur reageert feilloos op de veranderende eisen van het bedrijf.

Risico's verkleinen
In de snelle wereld van dit moment hebt u een volledig, geïntegreerd raamwerk voor veerkracht en beveiliging nodig. Op die manier krijgen de gebruikers die werken met vertrouwelijke, cruciale gegevens, het noodzakelijke vertrouwen. Door het verbeteren van de beveiliging en de veerkracht kan de IT sneller reageren en is de IT op het beschermen van informatie en gegevens en op het naleven van de desbetreffende wet- en regelgeving.

Contact IBM

Slimme manieren om snel antwoord te krijgen.


Of bel IBM op nummer
020 514 5155

Groen juist nu meer dan ooit

Een nieuwe toekomst voor onze aarde.


Dynamic Infrastructure - Nieuws