Lees verder

Dynamic Infrastructure - Assess you needs

Dynamische Infrastructuur. Service verbeteren. Kosten terugdringen. Risico's verkleinen. Het leveren van superieure business- en IT-services. Snel en flexibel. Bekijk de webcast.

De eerste stap bij het realiseren van een dynamische infrastructuur is te bepalen waar u zich in eerste instantie het meest op moet richten. Of u nu services moet verbeteren, kosten moet besparen of risico’s moet verminderen: IBM heeft altijd de juiste services, software, hardware en financieringsmogelijkheden. Lees hieronder wat de belangrijkste eisen zijn, dan krijgt u een beeld van de volgende stappen.

Eis Advies van IBM Hoe u begint
Ik moet op afroep en zonder tijdsverlies hoogwaardige services kunnen aanbieden en managen. IBM Service Management provides comprehensive visibility into the full breadth of business and IT assets that support services, effective control over those assets as well as the business processes they enable; and extensive automation of these processes so that services can be delivered more reliably and economically. Als u op zoek bent naar manieren voor het bouwen en beheren van een dynamische infrastructuur waarmee u snel kunt reageren op veranderingen en waarmee u uw klanten tegen lagere kosten betere services kunt aanbieden, wilt u waarschijnlijk meer weten over IBM Service Management.
Ik moet al mijn operationele assets en IT-assets doeltreffender beheren. IBM Asset Management kent de unieke mogelijkheid om alle soorten zakelijke en operationele assets gedurende hun hele levenscyclus te beheren, van fabrieken, elektriciteitscentrales en gebouwen tot de infrastructuur voor gas, water en elektra, het wagenpark, de IT-apparatuur en de netwerken. Bij veel bedrijven zijn er meerdere oplossingen voor asset management geïmplementeerd: voor elk type asset één. Met IBM Asset Management kunt u alle soorten assets beheren met één systeem, zelfs die voor diepere functies op gebieden als kernenergie, nutsbedrijven, transport, olie en gas, biowetenschappen en vliegtuigonderhoud.
Ik moet bezuinigen zonder dat dit ten koste gaat van de capaciteit of de mogelijkheden. Virtualisatie biedt de mogelijkheid om IT-resources op te nemen in een pool. Daarmee vermindert u de investeringen in hardware, software en gebouwen. U doorbreekt de barrières van fysieke apparaten in een dynamische infrastructuur, waardoor het rendement, de veerkracht en de flexibiliteit toenemen. Meer informatie over de geïntegreerde reeks virtualisatieoplossingen van IBM.
Ik ben op zoek naar een plan om de energiekosten te verlagen en minder CO2 uit te stoten. Nu de energiekosten stijgen en er steeds meer aandacht is voor het milieu, kan er een concurrentievoordeel worden behaald door zuinig om te gaan met energie.

IBM’s oplossingen en services voor energie en milieu helpen u bij het opsporen en verhelpen van knelpunten op energiegebied, het verlagen van de stroomrekening, het garanderen van de beschikbaarheid van energie, het behalen van operationele efficiency en het realiseren van duurzaamheid.
Om in de “praktijk” kennis te maken met de nieuwste groene strategieën en oplossingen kunt u een bezoek brengen aan het IBM Virtual Green Data Center, een interactief model van een data center in Second Live. Of doe de zelftest.

Met IBM’s uitgebreide groep modulaire oplossingen voor het data center kunt u tot 40% besparen op de investeringen en de operationele kosten. U betaalt pas als u groeit.

Ik moet iets vinden op de explosieve groei in de hoeveelheid gegevens en informatie, dus zoek ik een oplossing die de gegevens gereed, veilig en onder controle houdt. Om de groei in de hoeveelheid gegevens bij te houden, is het niet genoeg om capaciteit toe te voegen. Het gaat er ook om dat de gegevens beschikbaar blijven, dat u ze lang genoeg worden bewaard, dat wordt voldaan aan de wet- en regelgeving en dat de gegevens veilig zijn. En dat u slimmere manieren vindt om waarde te putten uit uw informatieresources. Lees hoe IBM u kan helpen met het optimaliseren van uw informatie-infrastructuur.
Ga de informatie-explosie te lijf:
Bezoek deze webcast over informatie-infrastructuur. (link resides outside of ibm.com)

De vraag naar geïntegreerde informatie-infrastructuren
Zelftest opslagoptimalisatie
Ik moet ervoor zorgen dat mijn systemen en mijn bedrijfsvoering de veerkracht van mijn bedrijf ondersteunen. Veerkracht of resiliency houdt heel wat meer in dan alleen noodherstel. Zelfs bedrijven die denken dat ze een adequaat noodherstelplan achter de hand hebben, ondervinden vaak enorme schade omdat ze geen rekening hebben gehouden met zowel proactieve als reactive strategieën voor het garanderen van de uptime en het herstellingsvermogen van het bedrijf als er andere soorten risico’s optreden.

Onze oplossingen bieden ook het juiste niveau van beschikbaarheid en helpen bij de naleving van de wet- en regelgeving inzake beveiliging, herste, uptime en bescherming van gegevens.
Lees wat het verband is tussen veerkracht en een dynamische infrastructuur. In dit artikel leest u op welke manier uw bedrijf veerkrachtig kan worden en waar u bij het ontwerp rekening op moet letten. Deze webcast bevat onder meer aanbevelingen voor CIO’s, IT-managers en beveiligingsprofessionals voor het vergroten van de bedrijfswaarde van de IT. Ga na welke risico’s uw gegevens en uw bedrijf lopen.
Ik moet mijn systemen, gevoelige gegevens en informatie beschermen tegen beveiligingsrisico’s, en me houden aan de wet- en regelgeving. Een slimmere wereld biedt organisaties allerlei nieuwe kansen en mogelijkheden, maar deze leiden ook weer tot nieuwe beveiligingsrisico’s.

Oplossingen van IBM Security omvatten alles wat een organisatie nodig heeft om de beveiliging, compliance en risicobeheersing op een bedrijfsgerichte, holistische manier aan te pakken, geheel conform het governance framework voor de IT. Deze benadering ondersteunt een veilige, snelle en flexibele serviceverlening in een dynamisch infrastructuur.

IBM geeft organisaties de mogelijkheden in handen om de beveiligingsrisico’s dynamisch te monitoren en te kwantificeren, om een beter beeld te krijgen van de mogelijke gevolgen van risico’s en zwakke plekken, om beter te reageren op inbreuk op de beveiliging en om de investeringen in de beveiliging beter te kwantificeren en te prioriteren.
Lees hoe u de beveiligingsrisico’s en het compliance management op een effectieve manier kunt benaderen. Meer informatie over IBM Security (US)
Ik wil wel meer weten over cloud computing, maar ik weet niet precies wat mijn bedrijf er aan heeft. IBM kan u laten zien wat voor u de mogelijkheden zijn van cloud computing, een fantastische dynamische resource die, in de juiste situatie, kan bijdragen aan een verbetering van de service, een verlaging van de kosten en een verkorting van de leveringstijd. Lees waarom cloud computing voor uw bedrijf wel eens de juiste sourcing optie zou kunnen zijn. Meer informatie over cloud computing (US) van IBM.
Ik heb kapitaal en hulp nodig om de langetermijn financiering en het verwijderen van assets te regelen. IBM kan u helpen met het realiseren van de infrastructuur die u nodig hebt (en dus niet die infrastructuur die uw IT-budget toelaat). Wij bieden financierings- en verwijderingsproducten die de volledige levenscyclus beslaan, inclusief services, software en hardware.
Ik weet dat ik mijn infrastructuur flexibeler en dynamischer moet maken, maar ik weet niet waar ik moet beginnen. Niet iedereen heeft dezelfde maat. Omdat uw bedrijf uniek is, moet uw infrastructuur ook op maat worden gemaakt, om naadloos aan te sluiten bij uw specifieke eisen. Neem contact op met uw vertegenwoordiger en vraag wat wij voor u kunnen doen om de voordelen van een dynamische infrastructuur voor u op een rijtje te zetten.

Bel ons op: 1-866-883-8901
Prioriteitscode: 6N8AK17W

Contact IBM

Slimme manieren om snel antwoord te krijgen.


Of bel IBM op nummer
020 514 5155

Projectfinanciering

Een nieuwe kijk op IT Enablement


IBM Systems Lab Services & Training

Gebruik onze technische kennis en onze ervaring met opleidingen voor het bouwen van een dynamische infrastructuur.


Dynamic Infrastructure - Nieuws