Clustersystemen

Waarom IBM voor clustersystemen

Met de IBM-clusteroplossingen komt u op efficiënte wijze tegemoet aan de stijgende behoefte aan verwerkingscapaciteit. De oplossing verschaft u speciaal ontworpen bouwstenen voor de besturingssystemen AIX®, Linux® Microsoft® Windows® en HPC Server 2008. Lees verder

Succes in de praktijk

 • Georgia Tech

  Supercomputer ingezet voor rampenbestrijding

In de schijnwerpers

 • Het nieuwe Power Equation-systeem van IBM

  IBM kondigt de eerste lichting van een nieuwe generatie Power™-systemen aan.

 • Zuinig omgaan met energie

  Meer controle over energie en koeling.

 • Succesverhalen van klanten

  Bayer Business Services versnelt business intelligence met SAP en IBM.

 • Deep computing

  Levert krachtige oplossingen voor de meest uitdagende en complexe problemen van klanten.

Hardware

In combinatie met software en de vereiste vakkennis vormt de Power Systems-hardware het fundament voor het ontwerpen van workload-geoptimaliseerde systemen. Power-servers en -blades zijn modulair en schaalbaar, en zijn van de chip tot en met de softwarestack ontworpen voor het bieden van geheel nieuwe niveaus van business performance.

Besturingssystemen

Power-servers zijn flexibel en bieden de keus uit verschillende besturingssystemen, zodat uw bedrijf de applicaties kan kiezen die het beste aansluiten bij de eisen die eraan worden gesteld. Of u één, twee of alle drie de besturingssystemen gebruikt - in combinatie met PowerVM zorgen ze er allemaal voor dat u maximaal profiteert van Power Systems.

Systeemsoftware

IBM's geïntegreerde benadering -- het gezamenlijk ontwikkelen van systemen en systeemsoftwarestacks -- leidt tot een maximale benuttingsgraad, beschikbaarheid en flexibiliteit waar uw bedrijf maximaal van kan profiteren.

Oplossingen

Oplossingen van IBM en IBM Business Partner profiteren volop van de grote voordelen van Power Systems om uw bedrijf nieuwe mogelijkheden te bieden en een voorsprong te geven op de concurrentie.

Migreren naar Power

De afgelopen vijf jaar zijn duizenden klanten van Oracle en HP UNIX overgestapt op POWER. Kijk waarom het hen met Power Systems is gelukt om hun performance te verbeteren, de risico's te verminderen en meer zekerheid voor de toekomst op te bouwen.

Voordelen

Veel bedrijven die overstappen op Smarter Computing implementeren een IT-infrastructuur op basis van het IBM Power Systems-platform: ontworpen voor gegevens, afgestemd op zijn taak en beheerd met cloud-technologie. Met Power Systems breng je services sneller op de markt en blijf je de concurrentie vóór. Met Power Systems lever je services met een hogere kwaliteit, zodat je producten en services zich van anderen onderscheiden. En met Power Systems lever je services met een superieure rentabiliteit, zodat operationele kosten veranderen in investeringskansen.