IBM BladeCenter

Uiterst flexibele en veerkrachtige bladeserverproducten

IBM® BladeCenter® is een volledig geïntegreerd systeem dat bestaat uit bladeservers, opties voor storage, beheer en netwerken die zijn gericht op het verminderen van de complexiteit van beheer, het verhogen van de performance en het besparen op energie - en dat tegen lagere kosten.

IBM BladeCenter is een flexibel, open ecosysteem van bladeserver producten en voor u de beste keus als u:

Bekijk de BladeCenter producten in focus voor:

Uw filiaal, locatie op afstand of winkel zijn net zo afhankelijk van IT-oplossingen als de andere delen van uw bedrijf. U bent op zoek naar betrouwbare, flexibele servers en storage om deze locaties te ondersteunen, maar deze oplossingen moeten kunnen werken met beperkte IT-ondersteuning buiten een datacenteromgeving.

Het IBM BladeCenter S chassis is specifiek ontworpen voor standaard kantoren en gedistribueerde filialen op afstand; het bestaat uit een geavanceerde alles-in-één IT-oplossing waarin bladeservers, SAN-opslag, switches en beheer zijn geïntegreerd tot één geconsolideerd platform dat ideaal is voor deze omgevingen. De BladeCenter S is eenvoudig te bedienen en werkt gewoon op het lichtnet van het kantoor; hij is uitgerust met geluiddempende en stofwerende filters. Daarom kunt u hem eenvoudig naast uw bureau plaatsen en zijn dure verhoogde vloeren overbodig.

Succesverhalen van klanten

Telecommunicatiebedrijven moeten in hun IT-infrastructuur rekening houden met unieke vereisten op het gebied van betrouwbaarheid en regelgeving. Om deze uitdagingen het hoofd te bieden, zijn er IT-oplossingen nodig die de specifieke energiebeheerfuncties ondersteunen en die voldoen aan de belangrijke industriestandaarden.

Met opties voor gelijkstroom- en wisselstroomvoeding, een extra zware constructie en naleving van de strenge NEBS-3-ETSI normen, is het BladeCenter HT-chassis ideaal voor de ondersteuning van veeleisende applicaties voor de nieuwste generatie (NGN) implementaties voor telecom, militaire en medische toepassingen, overheid en de industrie. Daarnaast biedt het ontwerp van het BladeCenter HT chassis een buitengewone compactheid, met ondersteuning tot 12 bladeservers per chassis - wat zorgt voor een verlaging van de kosten voor netwerkinfrastructuur terwijl de snelheid en flexibiliteit van de netwerkinfrastructuur verhoogd worden.

Succesverhalen van klanten

Bijna elk bedrijf draait op gegevens. Elke dag opnieuw verzamelt u er weer meer. En elke dag hoopt u dat die gegevens u meer inzicht bieden. Om maximaal van uw gegevens te profiteren, hebt u een dynamische en schaalbare infrastructuur nodig. Een infrastructuur waarmee u snel kunt reageren op een veranderende bedrijfssituatie.

De IBM BladeCenter HX5 levert een ongeëvenaarde waarde bij high-end processing. Qua rekenkracht, geheugenfootprint en I/O-bandbreedte staat dit systeem op eenzame hoogte. Daarom zullen vooral reken- en geheugen-intensieve enterprise workloads profiteren van dit bladesysteem.

Enkele kenmerken:

Succesverhalen van klanten

Contact Lenovo

Lenovo neemt IBM x86 Systems over

Deze IBM x86 producten zijn nu producten van Lenovo, zowel in de Nederland als in andere landen. IBM blijft x86 gerelateerde informatie posten op ibm.com, totdat de migratie naar Lenovo is voltooid. Tijdens de transitie dienen verwijzingen naar IBM in verband met gemigreerde producten te worden gelezen als verwijzingen naar Lenovo.

LENOVO FOR THOSE WHO DO

Gerelateerde links