IBM BladeCenter S verslaat de concurrentie

Concurrentievoordelen - met IBM bespaart u meer


Tab navigatie

Niet alle blades zijn gelijk geschapen.

IBM® BladeCenter® is een zeer geïntegreerd systeem dat bestaat uit bladeservers, opties voor opslag, beheer en netwerken die helpen bij het verminderen van de complexiteit van beheer, bij het verhogen van de performance en bij het besparen op energie; de kosten worden verlaagd door een zeer betrouwbaar en flexibel ontwerp dat ervoor zorgt dat er niets hoeft te worden afgebroken en weer opnieuw moet worden opgebouwd (“rip and replace”) als er wijzigingen in de capaciteit moeten worden aangebracht. De belangrijkste 5 redenen om te kiezen voor IBM BladeCenter:

1. Breed aanbod aan compatibele chassis-, bladeserver-, opslag- en netwerkproducten
2. Zeer stabiele beschikbaarheid met meerdere lagen van redundantie
3. End-to-end betrouwbaarheid en een commitment voor best practices
4. Excellente energiebesparing met pioniertechnologie op het gebied van koeling
5. Superieure I/O-performance en switches op basis van open technologie
 

Bent u voor uw IT-omgeving op zoek naar betere performance en efficiency?

De IBM BladeCenter HS23 bladeserver draagt bij aan een verbetering van de rentabiliteit van uw datacenter. Daarbij zijn de volgende voordelen haalbaar:

IBM BladeCenter: slimmere systemen voor een slimmere wereld

De wereld van datacenters is momenteel uitdagender dan ooit. De kosten van IT en de complexiteit ervan moeten omlaag. U moet omgaan met eisen voor de ruimte, met energieverbruik en met afvoer van warmte. En tegelijk hiermee moet u zorgen voor verbetering van de flexibiliteit, het nuttig gebruik en het beheer. Hoe moet u omgaan met de explosie van gegevens en daarbij toch de kosten omlaag brengen? IBM BladeCenter beschikt over de flexibiliteit en de betrouwbaarheid die nodig zijn voor het beheer van de kolossale – en aanzwellende – hoeveelheid gegevens die uw systemen aanmaken, zonder complexiteit toe te voegen. Het innovatieve, open ontwerp van de BladeCenter vormt een zeer serieus alternatief voor de almaar verder uitdijende serverrekken en de steeds warmer wordende serverruimtes. Migreer naar de bladeserveroplossing waarmee u alles aankunt en kosten verlaagt. Het enige dat eronder lijdt, is de complexiteit.

Integratie van:

Vereenvoudig:

Verminder:


Convergeer uw datacenter op uw eigen voorwaarden

IBM biedt geïntegreerde oplossingen met BladeCenter als kern.

 

Zitten er bottlenecks in uw virtualisatie?

Kies dan voor IBM BladeCenter HX5! Deze biedt de flexibele geheugen- en I/O-opties die u nodig hebt voor een onovertroffen wendbaarheid van de virtualisatie.