IBM BladeCenter

Uiterst flexibele en bestendige bladeserverproducten

  • Lenovo is klaar voor de start met System x

    IBM x86 producten zijn nu producten van Lenovo, zowel in de VS als in andere landen. IBM blijft ook in de toekomst x86 gerelateerde informatie posten op ibm.com, totdat de migratie naar Lenovo is voltooid.


IBM BladeCenter® is een reeks uitermate flexibele en bestendige bladeserverproducten waarmee de kosten van de bedrijfsvoering kunnen worden verlaagd. Kies de bladeserver die u nodig hebt voor elke workload – binnen of buiten het datacenter – en consolideer uw servers op één platform, dat bovendien eenvoudig te beheren is. Meer info.


Op zoek naar een slimme retail oplossing?

IBM BladeCenter S is ideaal voor filialen en bijkantoren.

Behoefte aan een Telco / extra stevige oplossing?

IBM BladeCenter HT is duurzaam, NEBS-gecertificeerd
en werkt op gelijkstroom.

BladeCenter: Wat wij bieden

In de schijnwerpers

Wist u dat?

Ontmoet de experts

Blijf in contact met IBM BladeCenter

De community spreekt

"Doordat we onze SAP oplossingen op de nieuwe IBM zEnterprise BladeCenter Extension lieten draaien, konden we de benodigde tijd voor het maken van backups met 80 procent verkorten."

- Siegfried Langauf, hoofd Systeembeheer, Stuttgarter

“De overstap op een IBM BladeCenter maakte het voor ons mogelijk om de ongeveer de helft minder tijd te besteden aan serverbeheer. Mede dankzij deze tijdsbesparing kunnen we onze groeiende klantenkring blijven bedienen zonder extra IT'ers in te huren.”

- Stefan Steinert, manager System Operations for External Services, Brodos AG

"De BladeCenter servers pasten perfect bij onze architectuur en we hebben nu al een uitstekende ROI gerealiseerd. Dat komt omdat we het BladeCenter chassis kunnen blijven gebruiken en alleen de blades hoeven te vervangen."

- Thorir Baldursson, manager Virtual World Operations, CCP Games

"Met behulp van onze IBM BladeCenter HPC oplossing kunnen we bepaalde simulaties tot zeven keer zo snel uitvoeren als met onze legacy systemen."

- Jens Christian Bennetsen, projectdirecteur, Ramboll

"De besparingen op stroom zijn enorm. BladeCenter is een geweldig efficiënt pakket."

- Patrick Fitzgerald, directeur, i-Layer

“Uit puur infrastructureel oogpunt is de ware schoonheid van het werken met BladeCenter servers gelegen in het extreme gemak waarmee ze kunnen worden opgeschaald naar onze omgeving zonder dat de netwerkverbindingen, de SAN verbindingen of de elektriciteitsbekabeling daar ingewikkelder door wordt... De mogelijkheid om met ‘één box’ op te schalen met 14 servers maakt een enorm verschil, zeker in een voortdurend veranderende omgeving zoals de gaming industrie.”

- Kristjan Kristjansson, technisch leider van de EVE Online infrastructuur, CCP Games

"Met behulp van onze IBM BladeCenter HPC oplossing kunnen we bepaalde simulaties tot zeven keer zo snel uitvoeren als met onze legacy systemen."

- Jens Christian Bennetsen, projectdirecteur, Ramboll

"Doordat we onze bestaande switches hebben vervangen door IBM RackSwitch G8264 switches met IBM BladeCenter Virtual Fabric, hebben we de complexiteit en latentie teruggebracht tot een minimum."

- Are Hoel, Senior Systems Administrator, The Online Backup Company

"De BladeCenter portfolio biedt de beste performance en energiezuinigheid in zijn klasse. Dit zijn weliswaar heel belangrijke factoren in dit project, maar het was de veelzijdigheid van het chassis en de switches die het verschil maakten, plus natuurlijk de compatibiliteit met bestaande netwerkcomponenten."

- Dirk Hallen, eigenaar van DHDS

"De besparingen op stroom zijn enorm. BladeCenter is een geweldig efficiënt pakket."

- Patrick Fitzgerald, directeur, i-Layer

Chris Johnson

Marketing Segment Manager voor System x
IBM System x, x86 Competitive Tools, Sales Enablement

Chris is Marketing Manager voor IBM System x en richt zich vooral op sales enablement en concurrentietools. Hij werkt nauw samen met productmanagers van System x, IBM-verkopers en IBM-zakenpartners om de toepasselijke resources en tools te leveren zodat alle verkopers van IBM System x de juiste hulpmiddelen tot hun beschikking hebben.

Andere manieren om met Chris in contact te komen

David Watts

Projectleider en auteur van IBM Redbooks

David Watts is als Consulting IT Specialist werkzaam in het IBM Redbooks® team in Raleigh (North Carolina). Hij managet de masteropleidingen en schrijft IBM Redbooks publicaties over de hardware en software van IBM PureFlex , IBM System x en IBM BladeCenter servers en de bijbehorende clientplatforms. Hij heeft inmiddels meer dan 300 boeken en artikelen geschreven. David werkt al sinds 1989 bij IBM, zowel in de V.S. als in Australië. Hij is een IBM Certified IT Specialist en maakt deel uit van de IT Specialist Certification Review Board. David is in het bezit van een Bachelor of Engineering diploma aan de universiteit van Queensland (Australië).

Expert op het gebied van:

Productkennis van Flex System , System x en BladeCenter servers en opties.

Andere manieren om met David in contact te komen:

David's aanraders:

Contact Lenovo

Lenovo neemt IBM x86 Systems over

Deze IBM x86 producten zijn nu producten van Lenovo, zowel in de Nederland als in andere landen. IBM blijft x86 gerelateerde informatie posten op ibm.com, totdat de migratie naar Lenovo is voltooid. Tijdens de transitie dienen verwijzingen naar IBM in verband met gemigreerde producten te worden gelezen als verwijzingen naar Lenovo.

LENOVO FOR THOSE WHO DO

Online winkelen

Aanbevolen klantenvideo's


Gerelateerde links