BladeCenter bladeservers

IBM BladeCenter®-bladeservers ondersteunen een breed scala van processortechnologie en besturingssystemen, waardoor klanten al hun uiteenlopende workloads kunnen uitvoeren in een enkele architectuur. Dit zorgt voor minder complexiteit, verbeterd systeembeheer en minder energieverbruik en zo voor lagere totale bedrijfskosten.

Product Toepassing Processor
(Max)
Geheugen
(Min/Max)
Interne opslag
(Max)
IBM BladeCenter HX5

Schaalbare, high-performance blade server die ideaal is voor processor- en geheugen-intensieve werkprocessen zoals databases, zakelijke toepassingen en virtualisatie Two- en four-socket, six-core, eight-core of ten-core Intel® Xeon® Tot 512 gigabytes (GB) per two-socket HX5, tot 1,0 terabyte (TB) voor een four-socket HX5 configuratie en tot 1,25 TB voor een HX5 + MAX5 configuratie Tot 800 GB per two-socket HX5 die gebruik maken van solid-state-stations; schaalbaar tot 1.600 GB per four-socket HX5 (met 400 GB SSDs)
IBM BladeCenter HS23

Met dit systeem bereikt meer in uw datacenter. Het is bij uitstek geschikt voor een brede reeks workloads, zoals virtualisatie en cloud-oplossingen. De Intel® Xeon® processor E5-2600 product familie, met maximaal acht cores, verwerken tot 16 simultane threads Tot 512 gigabytes (GB) double data rate-3 (DDR-3) geheugen (uitgaand van 32 GB dual inline memory modules (DIMMs)), 16 DIMM sockets - VLP Registered error checking and correction (ECC) DDR-3, geheugenspiegeling en sparing ondersteund Tot 2 Terabyte (TB)

Speciale aanbiedingen

Accessoires & upgrades

OndersteuningContact IBM

Ik help je graag verder

Pijpelink Jeroen Hallo, ik ben Jeroen Pijpelink en gespecialiseerd in B2B Server & Storage Solutions. Ik help je graag verder.


Power Systems bekijken

Hardware

Voor het opdoen van belangrijke inzichten en het nemen van betere beslissingen werken veel bedrijven met het veilige, flexibele en open platform van IBM Power Systems. Power Systems maken gebruik van de eerste processor die specifiek ontworpen is voor big data workloads, en in hun ontwerp combineren ze rekenkracht, geheugenbandbreedte en I/O op een manier die voortbouwt op krachtige bestendigheid, beschikbaarheid en veiligheid.

Besturingssystemen

Power-servers zijn flexibel en bieden de keus uit verschillende besturingssystemen, zodat uw bedrijf de applicaties kan kiezen die het beste aansluiten bij de eisen die eraan worden gesteld. Of u één, twee of alle drie de besturingssystemen gebruikt - in combinatie met PowerVM zorgen ze er allemaal voor dat u maximaal profiteert van Power Systems.

Systeemsoftware

Transformeer uw bedrijf met Systems Software die virtualisatie, high-availability, flexibiliteit, beveiliging en compliance mogelijk maakt op Power Systems™. IBM’s geïntegreerde aanpak, waarbij systemen en systeemsoftware samen worden ontwikkeld, levert bij Power Systems optimale resultaten op.

Oplossingen

Oplossingen van IBM en IBM Business Partner profiteren volop van de grote voordelen van Power Systems om uw bedrijf nieuwe mogelijkheden te bieden en een voorsprong te geven op de concurrentie.

Migreren naar Power

De afgelopen vijf jaar zijn duizenden klanten van Oracle en HP UNIX overgestapt op POWER. Kijk waarom het hen met Power Systems is gelukt om hun performance te verbeteren, de risico's te verminderen en meer zekerheid voor de toekomst op te bouwen.

Voordelen

Veel bedrijven die overstappen op Smarter Computing implementeren een IT-infrastructuur op basis van het IBM Power Systems-platform: ontworpen voor gegevens, afgestemd op zijn taak en beheerd met cloud-technologie. Met Power Systems breng je services sneller op de markt en blijf je de concurrentie vóór. Met Power Systems lever je services met een hogere kwaliteit, zodat je producten en services zich van anderen onderscheiden. En met Power Systems lever je services met een superieure rentabiliteit, zodat operationele kosten veranderen in investeringskansen.

Verwante links