Virtual Fabric voor IBM BladeCenter

Snelle, flexibele, betrouwbare I/O die klaar is voor de toekomst en past in uw huidige datacenter

Belangrijkste kenmerken

Overzicht

De implementatie van virtualisatietechnologie voor server wordt steeds belangrijker binnen datacenters en er is meer dynamische performance nodig om voldoende I/O-bandbreedte in het netwerk te bieden zodat aan deze eisen kan worden voldaan. Met Virtual Fabric kan IBM u helpen dit I/O-knelpunt weg te nemen - u kunt bandbreedte toewijzen waar dat nodig is en zo een maximale wendbaarheid aan applicaties geven. Door een volledig gamma van virtualisatie- en convergentiefuncties kan dezelfde netwerkhardware fungeren als Ethernet, iSCSI of FCoE, en kan bandbreedte worden toegewezen in stappen van 100Mb tot 1Gb. Kies de Emulex-adapter en de IBM BNT-switch voor geavanceerde virtualisatiefuncties, of combineer de Broadcom-adapter met uw Brocade- of Cisco 10Gb-switches voor algemene virtual fabric-functionaliteit.

Kenmerken en voordelen

Virtueel: Meerdere virtuele poorten en protocollen, met inbegrip van Ethernet, iSCSI en FCoE, vanuit een enkele fysieke poort, en tegelijkertijd gedeelde bandbreedte over meerdere applicaties.

Snel: Echter line-rate 10Gb performance.

Schaalbaar: Stel het exacte aantal poorten vast dat nodig is (van 2 tot 8 per adapter) en voer een upgrade uit naar hardware-iSCSI en -FCoE via een softwaresleutel om een combinatie van virtueel Ethernet en virtuele FCoE-poorten te krijgen.

Flexibel: Elke virtuele poort werkt op elke snelheid tussen 100Mb en 10Gb en werkt met Ethernet, iSCSI of FCoE. Zowel de switch als de adapter kan werken op 1Gb of 10Gb, in Virtual Fabric- of FCoE-modus.

Betrouwbaar: Intelligente foutbewaking voor automatische failover tussen fysieke of virtuele poorten ingeval van een storing in een uplinkpoort.

Voor geavanceerde virtualisatiemogelijkheden
BNT Virtual Fabric 10Gb Switch Module for IBM BladeCenter
QLogic Virtual Fabric Extension Module for IBM BladeCenter
Emulex 10GbE Virtual Fabric Adapter II for IBM BladeCenter
Emulex 10GbE Virtual Fabric Adapter Advanced II for IBM BladeCenter
Emulex 10GbE Virtual Fabric Adapter for IBM BladeCenter
Emulex 10GbE Virtual Fabric Adapter Advanced for IBM BladeCenter
Voor algemene virtualisatiemogelijkheden
Brocade Converged 10GbE Switch Module for IBM BladeCenter
Cisco Nexus 4001I Switch Module for IBM BladeCenter
Broadcom 2-port 10Gb Virtual Fabric Adapter for IBM BladeCenter
Broadcom (Gen 2) 10Gb 2-port and 4-port Ethernet Expansion Cards (CFFh) for IBM BladeCenter

Contact Lenovo

Lenovo neemt IBM x86 Systems over

Deze IBM x86 producten zijn nu producten van Lenovo, zowel in de Nederland als in andere landen. IBM blijft x86 gerelateerde informatie posten op ibm.com, totdat de migratie naar Lenovo is voltooid. Tijdens de transitie dienen verwijzingen naar IBM in verband met gemigreerde producten te worden gelezen als verwijzingen naar Lenovo.

LENOVO FOR THOSE WHO DO