BladeCenter Open Fabric


IBM BladeCenter® Open Fabric is uitgerust met InfiniBand switchmodules en adapters voor BladeCenter systemen die flexibele InfiniBand netwerkfuncties bieden, zodat uw bedrijf beter gaat presteren.

InfiniBand switchmodules Productkenmerken Bandbreedte Compatibiliteit Beheer
Voltaire 40Gb InfiniBand Switch Module for IBM BladeCenter Hoogste bandbreedte en laagste latency. Verzorgt veertien 40 Gb-poorten voor elke server en zestien poorten uit het chassis per switch; opschaalmogelijkheden van 14 naar 126 knooppunten met een latency van minder dan 200 nanoseconden. Ondersteund op het IBM BladeCenter H-chassis. SNMP-beheerinterface naar AMM.
InfiniBand adapters en mezzanines Productkenmerken
2-Port 40Gb InfiniBand Expansion Card (CFFh) for IBM BladeCenter Deze adapter levert in combinatie met de Voltaire 40Gb InfiniBand-switchmodule, een end-to-end bandbreedte van 40Gb per poort.

Gebaseerd op bewezen Mellanox ConnectX IB-technologie voor lage latency, hoge bandbreedte voor server- en opslagapplicaties in een high-performance computeromgeving.

Het formaat van de adapter is CFFh en hij kan worden gecombineerd met een CIOv-adapter voor aanvullende SAS-, Fibre Channel- of Ethernet-poorten.

Speciale aanbiedingen

Accessoires & upgrades

Ondersteuning

Ik help je graag verder

Pijpelink Jeroen Hallo, ik ben Jeroen Pijpelink en gespecialiseerd in B2B Server & Storage Solutions. Ik help je graag verder.


Verwante links