IBM Systems

Izbor IT infrastrukture je od presudnog značaja za poslovanje.

Stupite u kontakt da dobijete početne informacije

IT infrastruktura je vrlo važna zbog toga što su za preduzeće vrlo važni poslovni rezultati koje ostvaruje.

Za cloud. Za big data i analitiku. IBM sistemi vam pomažu da ostvarite bolje odnose sa kupcima i partnerima, da proširite svoje poslovne aktivnosti i osnažite zaposlene – zato što su poslovni rezultati vrlo važni. Da bi ste stekli poslovne uvide u realnom vremenu, razmenjivali informacije, pružili podršku za transkacije visokog nivoa sigurnosti i unapredili ekonomičnost informacionih tehnologija, vaša infastruktura mora biti agilna, brza i pametna.

Najava za nova infrastrukturna rešenja za hibridni cloud i analitiku.

Ubrzajte inovacije, ostvarite brže uvide i transformišite svoju infrastrukturu. IBM Power Systems, Storage, Platform Computing i System z imaju novosti za vas. Pročitajte najavu. (US)

Pretražite IBM Systems i storage

system_round_icon_browse.png

storage_round_icon_browse.png

software_round_icon_browse.png

Gledajte. Čitajte. Naučite više o IBM tehnologijama.

6 najboljih infrastruktura za rešavanje poslovnih izazova.

Bez obzira da li se radi o inicijativama za razvoj cloud ili big data i analitike, izbori infrastrukture kao što su ovih 6, mogu vaše poslovanje odvesti u pravom smeru.

Saznajte više (US)

Još bolje metode za upravljanje cloud-om i big data

IBM je najavio poboljšanja sistema i skladišnih kapaciteta - otvorene, prilagođene cloud-u koja će vam omogućiti da uvide na osnovu podataka dobijate u realnom vremenu

Pročitajte najavu iz maja meseca (US)

Proslava pedesete godišnjice mejnfrejm računara - Mainframe50

Već pola veka, IBM mejnfrejm računari neverovatno čine mogućim, omogućavajući nagli napredak preduzeća, industrije i društva u celini.

Saznajte o tome kako System z nastavlja da daje doprinos poslovanju. (US)

Prisustvujte događaju Enterprise2014
Od 6-10. oktobra u Las Vegasu

Enterprise2014 objedinjuje skup tehničkih univerziteta za IBM System z i IBM Power Systems i Samit izvršnih direktora preduzeća u jedan vrhunski događaj o IT infrastrukturi preduzeća.

Registrujte se odmah (US)

Pronađite odgovarajući cloud u samo 5 jednostavnih koraka

Jedna cloud infrastruktura ne odgovara svim radnim opterećenjima. Ovi koraci mogu pomoći zaduženima za IT infrastrukturu da pronađu odgovarajući cloud koji zadovoljava zahteve preduzeća.

Saznajte više (US)

Sagledajte situaciju iz druge persperktive

Želite da poboljšate svoje znanje o cloud-u, big data i analitici ili o IT infrastrukturi? IBM vam nudi webcaste stručnjaka iz tih oblasti.

Uključite se u webcast snimak (US)

Kapitalizujte ono što vam nude big data i analitika: 5 koraka za početak

Da biste pokrenuli inicijativu za big data i analitiku, najpre izvršite procenu vaših tehničkih rešenja, stručnog kadra i tehnoloških procesa. Ovih pet koraka mogu ubrzati vašu procenu.

Saznajte više (US)

Infrastruktura je vrlo važna: mit ili istina?

Pogrešnih shvatanja IT infrastrukture ima na pretek, naročito u vezi sa onima koje se odnose na cloud i big data i analitiku. Saznajte šta je istina.

Istražite više (US)

Oslobodite potencijal novog System x servera

Lenovo je spreman da posluje sa System x serverom. Pogledajte video snimke i druge informacije kako biste saznali više o tome.

Posetite veb sajt