Sisteme IBM

Alegerea dumneavoastră pentru infrastructura IT este importantă

Luaţi legătura cu noi pentru mai multe detalii

Infrastructura IT este importantă, deoarece de ea depind rezultatele afacerii.

Pentru cloud. Pentru volume mari de date şi instrumente analitice. Serverele şi echipamentele de stocare IBM (US) vă ajută să angajaţi clienţii şi parteneri, să extindeţi operaţiile şi să creşteţi eficienţa angajaţilor – pentru a îmbunătăţi rezultatele afacerii. Pentru obţinerea informaţiilor valoroase în timp real, distribuirea informaţiilor, realizarea tranzacţiilor în condiţii de înaltă securitate şi îmbunătăţirea indicatorilor economici IT, infrastructura dumneavoastră trebuie să fie agilă, rapidă şi deschisă în mod inteligent.

Vă anunţăm soluţiile IBM Systems

Vă anunţăm soluţii noi şi îmbunătăţite de stocare şi infrastructură definită software, pentru noile dumneavoastră încărcări de lucru.

Aflaţi mai multe despre anunţ (US)

Căutaţi sisteme şi echipamente de stocare IBM

system_round_icon_browse.png

storage_round_icon_browse.png

networking_round_icon_browse.png

software_round_icon_browse.png

Urmăriţi. Citiţi. Aflaţi mai multe despre tehnologiile IBM.

IBM InterConnect2015: Cloud, Mobile, DevOps, Securitate

IBM InterConnect2015: Cloud, Mobile, DevOps,
Securitate

Conferinţele Impact, Innovate şi Pulse au fost îmbinate într-un singur eveniment, dinamic şi colaborativ, pentru a oferi o experienţă mai bogată. Vă aşteptăm în Las Vegas, între 22 şi 26 februarie.

Înregistraţi-vă acum (US)

Primele 6 opţiuni de infrastructură care rezolvă provocările mediului de afaceri

01_top6.jpg

Indiferent că este vorba de iniţiative privind cloud-ul sau volumele mari de date şi instrumentele analitice, aceste cele mai importante şase opţiuni de infrastructură vă asigură soluţia optimă.

Aflaţi mai multe (US)

Examinaţi lucrurile dintr-o perspectivă diferită

Examinaţi
lucrurile dintr-o perspectivă diferită

Doriţi să aflaţi mai multe despre cloud, volume mari de date şi instrumente analitice sau infrastructura IT? IBM vă oferă webcast-uri cu informaţii de la experţi.

Urmăriţi webcast-uri în reluare (US)

Se deschide înregistrarea în avans pentru conferinţa Edge2015

Se deschide înregistrarea în avans pentru conferinţa Edge2015

Vă puteţi înregistra pentru Edge2015, conferinţa pentru inovarea infrastructurii. Vă aşteptăm între 11 şi 15 mai 2015 la Las Vegas, pentru a participa, în acelaşi loc, la discuţii privind echipamentele de stocare, Power Systems şi z Systems.

Înregistraţi-vă acum (US)

Asigură infrastructura IT succesul?

Asigură infrastructura IT
succesul?

În actuala economie globală, cu activitate neîntreruptă, companiile trebuie să acţioneze mai rapid decât concurenţa. În cadrul unei recente dezbateri video, experţii îşi împărtăşesc opiniile privind rolul pe care îl joacă infrastructura IT.

Urmăriţi reluarea

Găsiţi cloud-ul potrivit în 5 paşi simpli

Găsiţi cloud-ul potrivit în 5 paşi
simpli

Nu există o infrastructură de cloud universală pentru toate încărcările de lucru. Aceşti paşi ajută specialiştii IT să găsească cloud-ul potrivit pentru satisfacerea cerinţelor operaţionale.

Aflaţi mai multe (US)

Conversaţia privind infrastructura IT

Conversaţia privind infrastructura
IT

IBM Institute for Business Value prezintă un al doilea raport, care arată cum companiile de succes nu se limitează la simpla tehnologie când construiesc fundaţiile pentru o infrastructură IT puternică.

Citiţi ambele rapoarte (US)

Valorificaţi volumele mari de date şi instrumentele analitice: 5 paşi pentru a începe

03_5steps_bigdata

Pentru a lansa o iniţiativă privind volumele mari de date şi instrumentele analitice, începeţi prin a vă evalua mai întâi tehnologia, personalul şi procesele. Aceşti cinci paşi vă pot ajuta să acceleraţi evaluarea.

Aflaţi mai multe (US)

Infrastructura este importantă: mit sau realitate?

05_myth_truth.jpg

Se poate constata o abundenţă de idei greşite privind infrastructura IT, în special în cazul implementărilor pentru cloud, volume mari de date şi instrumente analitice. Aflaţi care este realitatea.

Aflaţi mai multe (US)