IBM Systems

Uw keuze van de IT infrastructuur is belangrijk

Navigatie primaire tab

Blijf in contact om te beginnen

IT infrastructure matters because business outcomes matter.

Voor cloud. Voor big data en analytics. IBM systemen houden u in contact met klanten en partners, verbreden uw bedrijfsvoering en geven uw werknemers alle mogelijkheden in handen – want bedrijfsuitkomsten zijn nu eenmaal belangrijk. Om real-time inzicht te krijgen. Om informatie uit te wisselen. Om uiterst veilige transacties mogelijk te maken. En om de efficiency van de IT te vergroten. Om al deze redenen moet uw infrastructuur flexibel, snel en op een intelligente manier open zijn.

Maak kennis met nieuwe oplossingen voor hybride cloud en analytics infrastructuren

Snellere innovatie, eerder inzicht en transformatie van de infrastructuur. IBM Power Systems, Storage, Platform Computing en System z hebben u iets nieuws te melden. Lees de annoncering.

Bladeren in IBM Systems en Storage

system_round_icon_browse.png

storage_round_icon_browse.png

software_round_icon_browse.png

Kijk. Lees. Kom meer te weten over IBM technologie.

De zes belangrijkste infrastructurele keuzen om business challenges op te lossen

Of het nu gaat om initiatieven voor cloud of voor big data en analytics, aan de hand van deze zes belangrijke keuzen voor de infrastructuur komt u op het juiste spoor.

Lees verder (US)

Betere manieren voor het beheren van cloud en big data

IBM annonceert verbeteringen voor systemen en storage – open, afgestemd op de cloud en klaar om in real-time inzichten te bieden op basis van data

Lees de annoncering van mei

Viering van Mainframe50

Al een halve eeuw maakt het IBM mainframe het bijzondere mogelijk, met baanbrekende ontwikkelingen in business, industrie en maatschappij.

Kijk waarom System z nog steeds uitblinkt

Bezoek Enterprise2014
6-10 oktober in Las Vegas

Enterprise2014 combineert Technical Universities en de Enterprise Executive Summit over IBM System z en IBM Power Systems in één belangrijk evenement over de enterprise infrastructuur.

Nu registreren (US)

Zoek de juiste cloud in 5 stappen

Er bestaat niet één cloud infrastructuur die geschikt is voor alle workloads. Aan de hand van deze stappen vindt de IT-afdeling de cloud die het beste bij de business requirements past.

Lees verder (US)

Bekijk het eens van een andere kant

Wilt u meer kennis van cloud, big data en analytics, of IT infrastructuur? IBM biedt expert webcasts.

Beluister de opnamen van de webcasts (US)

Profiteren van big data en analytics: In vijf stappen aan de slag

Als u een big data en analytics project wilt starten, moet u eerst uw technologie, uw mensen en uw processen in kaart brengen. Aan de hand van deze vijf stappen kunt u die evaluatie versnellen.

Lees verder (US)

Infrastructuur is belangrijk. Mythe of waarheid?

Over de IT infrastructuur doen de meest wilde misvattingen de ronde, met name waar het gaat om implementaties van cloud en big data en analytics. Lees hoe het écht zit.

Ontdek meer (US)

Vrij baan voor het potentieel van de nieuwe System x

Lenovo is er klaar voor om met System x aan de slag te gaan. Meer weten? Bekijk de executive video's en andere informatie.

Bezoek de website