IBM Systems

Uw keuze van de IT-infrastructuur is belangrijk

Navigatie primaire tab

Blijf in contact om te beginnen

Realisatie van de digitale transformatie

Digitale transformatie is veel meer dan een ambitie. Voor de IT-leiders van dit moment is het pure noodzaak. Het realiseren van hybride cloud betekent dat uw IT-infrastructuur zich in drie hoofdrichtingen kan ontwikkelen: integratie voor mobile services, data voor analytics services, en operations voor voorspelbaarheid van de services. Het betekent dat u de innovatie stimuleert met API's en dat u bovendien de beveiliging en controle op peil houdt. Het heeft alles te maken met het opvangen van data en het genereren van real-time inzicht. En met het vermogen om dit allemaal aan te bieden op het juiste serviceniveau.

Word hybride cloud de baas
Word hybride cloud de baas

Meer informatie over de annoncering

Nieuwe technologie, nieuwe mindset

Dit rapport van het IBM Institute for Business Value verkent de impact van de digitale economie op IT-leiders en -infrastructuur

Lees het IBV-rapport

Bladeren in IBM middleware, servers en storage

Middleware

Middleware

IBM Middleware oplossingen kunnen uw operationele model en de customer experience compleet omvormen.

z Systems

z Systems

Integreer operationele data met analytics en maak veilige cloud delivery mogelijk met IBM mainframe oplossingen. Realiseer daarbij doorlopende besparingen en meerwaarde

Power Systems

Power Systems

Optimaliseer de performance van big data en analytics en realiseer maximale cloud efficiency met beveiliging die is ingebouwd in het open fundament

Storage

Storage

Versnel de oplevering van nieuwe applicaties, groei door tot 1B petabyte, maximaliseer de performance van applicaties met flash storage en optimaliseer de benuttingsgraad van al uw storage

Kijk. Lees. Kom meer te weten over IBM middleware, servers en storage.

Kracht en flexibiliteit met hybride cloud op z Systems

Innovatieve bedrijven zorgen voor hergebruik van bestaande services op enterprise platforms en combineren die bestaande services met nieuwe technologieën.

Lees meer

Ontwerp een infrastructuur voor data

Bereid u voor om uw data, uw groei en de toekomst van uw bedrijf in eigen hand te nemen – om te beginnen met de juiste IT-infrastructuur.

Lees hoe u uw data voor u kunt laten werken (US)

Een krachtige infrastructuur opbouwen

Wilt u weten hoe andere organisaties een robuuste omgeving opzetten met behulp van de IT-infrastructuur? Deze kleurige graphic laat zien welke strategische stappen u moet zetten.

Download de brochure (910KB)

Een snelle route naar API's

Een snelle route naar API's

Koppel mobile, IoT en web apps eenvoudig aan uw organisatie

Lees waarom IBM StrongLoop heeft overgenomen (US)

Het gesprek over de IT-infrastructuur

IBM Institute for Business Value publiceert een tweede rapport over succesvolle bedrijven die bij het bouwen van een krachtige IT-infrastructuur als fundament veel verder gaan dan alléén technologie.

Ga naar beide rapporten (US)

Geef de toekomst vorm

In een slimmere, onderling meer verbonden wereld is het de technologie die voor innovatie zorgt, dankzij belangrijke nieuwe opties op het gebied van cloud, analytics en infrastructuur.

Bekijk de video (00:01:44)

Wereldwijde kalender van events

Wilt u de noodzakelijke skills opbouwen voor een slimmere wereld? Op technische events en conferenties van IBM komen IT-leiders en -professionals uit alle delen van de wereld bij elkaar.

Verbeter uw technische skills

Technologie briefings

Informatieve briefings, met live demo's en interactieve discussies, gericht op praktijkscenario's en knelpunten die overal ter wereld optreden.

Registreer u voor een event bij u in de buurt

Laat elk moment tellen

Connect 2016: 31 januari - 3 februari, Hilton Orlando. #ibmconnect IBM (logo)

Bezoek ons op IBM Connect 2016 in Orlando, de belangrijkste conferentie voor social business en digital experience ter wereld. Thought leaders, experts en practitioners bespreken er de nieuwste doorbraken en best practices.

Nu registreren (US)

Hoe de infrastructuur het potentieel van uw merk kan verzilveren

Deze infographic laat zien welke rol cloud-, analytics-, mobile-, social- en security-oplossingen spelen in het opzetten van een robuuste, innovatieve infrastructuur binnen een organisatie.

Lees verder (1.3MB)

Public? Private? Of gewoon de juiste cloud op het juiste monent?

De beste cloudoplossingen voor applicaties, data en storage vallen niet meer uiteen in duidelijke categorieën. IBM levert dynamische hybride cloud-infrastructuren die aansluiten bij de eisen van dit moment. Lees meer over hybride clouds

Meer informatie over hybride clouds