IBM Systems

IT-infrastruktúra választás, amely valódi különbséget jelent

Elsődleges fül navigáció

A kezdéshez lépjen kapcsolatba velünk

Számít az IT-infrastruktúra, mivel az üzleti eredmények is számítanak.

Felhőmegoldásokhoz. Big datához és elemzésekhez. Az IBM rendszerek segítségével érdekeltté teheti vásárlóit és partnereit, kibővítheti tevékenységét, és képességekkel ruházhatja fel alkalmazottait – mivel az üzleti eredmények számítanak. A valós idejű ismeretek kiaknázása, az információ megosztása, a magas biztonsági szintű tranzakciók támogatása, valamint az informatikai gazdaságosság javítása érdekében jó, ha a cég infrastruktúrája agilis, gyors, és intelligens módon nyitott.

Új hibrid felhő- és elemzői infrastruktúra-megoldások bejelentése

A megoldások gyorsabb innovációt és ismeretszerzést biztosítanak, és átalakítják az infrastruktúrát. Az IBM Power Systems, a Storage, a Platform Computing és a System z most új hírekkel szolgál. Olvassa el a bejelentést.

Az IBM rendszerek és tárolók böngészése

system_round_icon_browse.png

storage_round_icon_browse.png

software_round_icon_browse.png

Nézze meg. Olvassa el. Tudjon meg többet az IBM-technológiákról.

A 6 legjobb infrastrukturális döntés, amelyek megoldást kínálnak az üzleti kihívásokra

Legyen szó akár felhőmegoldásról, elemzői kezdeményezésekről vagy infrastrukturális választásokról, ez a hat döntés segít megtalálni a helyes utat.

További információk (US)

Még jobb módok a felhőmegoldások és a big data menedzselésére

Az IBM rendszerszintű és tárolási bővítéseket jelentett be – nyílt, felhőmegoldásokra optimalizált megoldások, amelyekkel valós idejű ismeretek nyerhetők ki az adatokból

Olvassa el a májusi bejelentést

50 éves a mainframe

Az IBM mainframe immár fél évszázada segít elérhetővé tenni a rendkívülit, miközben áttörést hozott az üzleti életben, az iparban és a társadalomban egyaránt.

Fedezze fel, mitől olyan ragyogó megoldás a System z

Látogasson el az Enterprise2014 rendezvényre
Las Vegas, október 6-10

Látogasson el az Enterprise2014 rendezvényre

Az Enterprise2014 az IBM System z and IBM Power Systems Technical Universities és az Enterprise Executive Summit rendezvényeket egyetlen nagyvállalati infrastrukturális eseménnyé egyesíti.

Regisztráljon most (US)

Találja meg a megfelelő felhőmegoldást 5 egyszerű lépésben

kép helye

Nem minden munkaterhelésre alkalmazható ugyanaz a felhőmegoldás. Az alábbi lépések segítségével az IT-szakemberek megtalálhatják az üzleti igényeiknek leginkább megfelelő felhőmegoldást.

További információk (US)

Vizsgálja meg más szempontból is

Szeretne több ismeretet szerezni a felhőinformatikáról, a big datáról és az elemzésekről, vagy az IT-infrastruktúráról? Az IBM webes közvetítéseket kínál szakértők számára.

Hangoljon rá a webes közvetítésekre (US)

Használja ki a big datát és az elemzéseket: 5 lépés az elinduláshoz

03_5steps_bigdata

Ha big datával vagy elemzéssel kapcsolatos kezdeményezésbe vágna bele, először mérje fel a rendelkezésére álló technológiákat, emberi erőforrásokat és folyamatokat. Az alábbi öt lépés segít az értékelésben.

További információk (US)

Számít az infrastruktúra: mítosz vagy valóság?

Infrastructure Matters. MYTH or TRUTH?

Az IT-infrastruktúrát érintő tévhitekben nincs hiány, különösen a felhőmegoldásokat, a big datát és az elemzéseket érintő üzembe helyezések bővelkednek téves információkban. Ismerje meg az igazságot!

Továbbiak felderítése (US)

Engedje szabadjára az új System x-ben rejlő lehetőségeket

09_x86Lenovo

A Lenovo készen áll a System x-re. További információkért tekintse meg a vezetői videókat és a további tájékoztató anyagokat.

Látogasson el a weboldalra