Érjen el rendkívüli teljesítményt

IBM Mainframe50

 

Érjen el rendkívüli teljesítményt

IBM Mainframe50


Jobb ügyfélélmény kialakítása a zEnterprise segítségével

Bemutatjuk új rendszer- és szolgáltatásajánlatainkat, melyekkel a felhőalapú számítástechnika, az elemzés, a mobileszközök és a biztonság területén is előnyre tehet szert

 

Jobb ügyfélélmény kialakítása a zEnterprise segítségével


A zEnterprise még jobb lett!

Ismerje meg új ajánlatunkat, ami gyorsíthatja az innovációt, amivel kitűnhet a versenytársak közül, és új értékeket nyújthat – kisebb ráfordítással.

 

A zEnterprise még jobb lett!

Miért pont a System z nagyszámítógépek?

A System z szerverek és megoldások elősegítik a működési adatok és az elemzések integrációját, valamint biztonságos környezetben teszik lehetővé a felhőalapú adattárolást, miközben folyamatosan növelik a megtakarításokat és értéket termelnek a vállalat számára.
A System z előnyei (US).


 • A zEnterprise szempontjai

  Az IBM System z rendszereket használó vezetők, partnerek és ügyfelek megosztják a zEnterprise-ról kialakult véleményüket.

Ajánlatunk

Megoldások

Elemzők és tanulmányok


Reflektorfényben

Videógaléria

A videó megtekintése.

Videó az IBM zEnterprise BC12 üzleti értékeiről

A videó megtekintése.

Az IBM zEnterprise BC12 részletes bemutatása

A videó megtekintése.

Az IBM System z rendszert használó vezetők megvitatják zEnterprise előnyeit

A videó megtekintése.

IBM zEnterprise: 2012 sikerei 2013-ra óriási sikert hoztak

A videó megtekintése.

Az IBM zEnterprise EC12 üzleti értékét bemutató videó

További elemzői jelentések

Clabby Analytics: "Az IBM zEnterprise EC12: technológiai/stratégiai áttekintés" (PDF, 403 KB)

Joe Clabby iparági elemző technológiai, stratégiai és árképzési szempontból vizsgálja meg az új IBM zEnterprise EC12 megoldást.

Forrester: A privát felhő és a nagyszámítógépek

A hibrid infrastruktúra megbízhatóságot és biztonságot nyújt

Gartner: Döntse el több lépésben, hogy megéri-e Önnek is nagyszámítógépre váltani

A Gartner jelentéséből megismerheti a nagyszámítógépre váltás előtt figyelembe veendő legfontosabb tényezőket.

Az IBM nagyszámítógépei: Az eltelt évek után még mindig erejük teljében (PDF, 282 KB)

A jelentésben David Hill, a Mesabi Group elemzője az IBM zEnterprise folyamatos időtállóságáról és az IBM DB2 Analytics Accelerator for z/OS értékéről ír.

Independent Assessment: zEnterprise BladeCenter Extension (zBX): Miért érdemes alkalmazni a hibrid számítástechnikát (PDF, 517 KB)

Az Independent Assessment elemzője, Alan Radding a jelentésben a hibrid számítástechnika folyamatait és előnyeit írja le az IBM zEnterprise és a zEnterprise BladeCenter Extension (zBX) esetében.

ITIC: Az IBM zEnterprise EC12 szerverek szinte hibátlan megbízhatóságot és biztonságot kínálnak (PDF, 251 KB)

Az ITIC jelentése szerint a zEC12 olyan számítási kapacitást, teljesítményt, valamint szinte hibátlan megbízhatóságot és biztonságot kínál az ügyfeleknek, amellyel a legnagyobb igényű munkaterhelések is feldolgozhatók.

Hardver

Az IBM világszínvonalú nagygépes technológiát kínál, ezzel segítve napjaink vállalkozásait abban, hogy gyorsan és rendkívül rugalmasan tudjanak reagálni az üzleti környezet változásaira. Az IBM nagygépes szerverek számos téren versenyelőnyt biztosítanak a jól működő világnak valamit nyújtó, illetve abban sikeres vállalkozásoknak – az automatizálástól a virtualizációs technológiákig és nyílt ágazati szabványokig.

Operációs rendszerek

Az IBM System z supports számos operációs rendszert támogat:

Megoldások

Az IBM technológiája, megoldásai és iparági tapasztalata az ügyfelek jobb megértése révén segíthet a versenyelőny biztosításában. A System z megoldások az IBM hardver, szoftver és közvetítő szoftver alapot rugalmas finanszírozással és csomagokkal kombinálják, segítséget nyújtva vállalatának az igény szerinti bővítés világában folytatott üzleti tevékenységhez. Az IBM segítséget nyújthat az ügyfélközpontú hozzáállás kialakításához, és támogatást biztosít a megfelelő megoldás és termékek szállításához.Események és webes közvetítések

 • A zEnterprise még jobb lett!

  Ismerje meg, hogy új ajánlatainkkal a legkisebbektől a legnagyobbakig minden vállalat új és jobb szolgáltatásokat biztosíthatnak, melyekkel gyorsíthatják az innovációt, kitűnhetnek a versenytársaik közül, illetve új értékeket nyújthatnak – kisebb ráfordítással.


 • System z Technical University az Enterprise Systems 2013 kiállításon

  Látogasson el a floridai Orlandóban megrendezésre kerülő IBM Enterprise Systems 2013 eseményre. Az esemény időpontja: október 21-25.
 • A nagyszámítógép szerepe a felhőalapú számítástechnikában

  Ismerje meg a nagyszámítógépek vállalati felhő alapú számítástechnikában játszott szerepét
 • 2013 IBM zEnterprise Technology csúcstalálkozó

  Hasznosítható betekintést nyerhet a nagyszámítógépes technológiák legújabb innovációiba.


 • Az új zEnterprise platform letöri a költségeket

  Ismerje meg a zEC12 új fejlett szolgáltatásait, valamint azt, hogy miért ideális platform a zEnterprise üzleti szempontból kritikus fontosságú információk kezelésére.


 • SHARE Bostonban

  Foglalja le helyét előre a bostoni Hynes Convention Centerben augusztus 11. és 16. között megrendezésre kerülő SHARE eseményre.


 • A zEnterprise következő generációja (ismételt lejátszás)

  Hallgassa meg az IBM vezetőinek és szakértőinek beszélgetését a zEnterprise következő generációjáról


 • IBM Systems események

  Vegyen részt az Önhöz legközelebb rendezett következő IBM Systems vagy intelligens számítástechnika eseményen!


 • System z szoftverrel kapcsolatos események

  Vegyen részt valamelyik következő System z szoftverrel kapcsolatos eseményen, telekonferencián vagy webes közvetítésen


 • System z #MainframeDebate

  Kérdezze a System z rendszert használó vezetőket és szakértőket a Twitteren!


Lépjen kapcsolatba a System z szakértőivel

Kapcsolatban az IBM System z-vel

A sajtóban

2013. május 17. DancingDinosaur: A zEnterprise és az Intel szerverfarmok(a hivatkozás az ibm.com tartományon kívülre mutat)
2013. február 7. Az IBM nagyszámítógépes részlegének vezetője a mobil és közösségi munkaterhelésekről (a hivatkozás az ibm.com webhelyen kívülre mutat)
2012. december 18. Egy német gyártó 80%-kal csökkenti az energiafelhasználást IBM nagyszámítógépekkel
2012. október 10. A Wall Street továbbra is a nagyszámítógépekre voksol. (a hivatkozás az ibm.com webhelyen kívüli helyre mutat)
2012. október 3. Vállalati adatok és rendszerek: Rendelkezésre álló, elérhető és elemzésre kész. (a hivatkozás az ibm.com webhelyen kívüli helyre mutat)
2012. október 3. A nagyvállalati rendszerek és a felhő: A két nagy kérdés. (a hivatkozás az ibm.com webhelyen kívüli helyre mutat)
2012. október 3. Nagyvállalati rendszerek és biztonság: 60 000 ok, amiért fontos. (a hivatkozás az ibm.com webhelyen kívüli helyre mutat)

A közösség megszólal

"Az új IBM zEnterprise EC12 a System z összes fontos megkülönböztető jegyével rendelkezik: nagy teljesítményű feldolgozás; fejlett megbízhatóság, rendelkezésre állás és szervizelhetőség; továbbfejlesztett biztonság; méretezéshez igazodó hatékonyság; és ami a legfontosabb, munkaterhelések széles köre futtatható és felügyelhető optimálisan System z és heterogén környezetekben."

- Joe Clabby, elnök, Clabby Analytics

"A vállalatoknak – mérettől függetlenül – gondosan meg kell vizsgálniuk azt, hogy hogyan csökkentheti a z114 a számítástechnika élettartamköltségét, a szolgáltatásszállítás minőségének javítása mellett."

- Mike Kahn, ügyvezető, The Clipper Group

"(IBM zEnterprise 114) ez a 26-tól 3100 MIPS-es doboz pontosan az, amire a cserben hagyott HP és Oracle-Sun szerver ügyfeleknek kétségbeejtően nagy szüksége van."

- Joe Clabby, elnök, Clabby Analytics

"Két nagyszámítógépünk 100 virtuális kiszolgáló gazdagépe, és legalább 50, az optimálisnál kevésbé kihasznált x86-os gépet tesz feleslegessé (...) Ez végső soron azt jelenti, hogy jobban használjuk fel az adófizetők pénzét."

- Tim Simpson, IT támogatási vezető, Dundee City városi tanácsa

"Az új z114 (...) hatalmas kapacitással rendelkezik; az iparág legjobb szolgáltatásminőségét kínálja; képes a jelenleg az Itanium és SPARC szervereken található munkaterhelések hatékony kezelésére (...) véleményünk szerint azoknak az IT-vezetőknek, akik az áttérésen gondolkodnak az Oracle SPARC- és a Hewlett-Packard (HP) Itanium-alapú szervereiről, érdemes alaposan megvizsgálni az új IBM z114-et!"

- Joe Clabby, Clabby Analytics

"Az, hogy az IBM a mai napon bejelentette a zEnterprise 114-et belépő szintű ajánlatként, a megerősítése, kiszélesítése és kiterjesztése a zEnterprise System tavaly júliusi bejelentésének (amely önmagában is megérdemelte a felhajtást, a hibrid számítástechnika terén elért forradalmi eredmények miatt)."

- Steve Bartlett, The Clipper Group

"A z114 segítségével az IBM minden eddiginél vonzóbb teljes beszerzési költségű (TCA) megoldást kínál, újabb választási lehetőséget adva azoknak a közepes vállalatoknak, amelyek folyamatosan növekvő szerverfarmjaik konszolidálását, virtualizálását és költöztetését végzik. Különösen azoknak a vállalatoknak az érdeklődésére tarthat számot, amelyek HP Itanium vagy Oracle/Sun szervereket futtatnak."

- Alan Radding, független felmérés

"A Linux és az IBM z/VM® operációs rendszer használatával az IBM System z rendszeren a város testre szabott felhőkörnyezetet hozott létre, amely olyan méretezhető és biztonságos önkiszolgáló platformot biztosít, amelyen az alkalmazottak nyílt forrású alkalmazásokat fejleszthetnek. A felhőinfrastruktúra a nagyközönség számára is lehetővé tette polgárbarát alkalmazások létrehozását és telepítését."

- Gordon Bruce, Honolulu Információtechnológiai Osztályának informatikai vezetője

"Termelési üzleti elemzési környezetünket 11 nap alatt telepítettük a System z rendszerre, amely olyan hatékony platformot nyújt, amellyel biztosíthatjuk a felhasználóink által elvárt rugalmasságot, rendelkezésre állást és megbízhatóságot. Korábban hónapokig tartott egy új Cognos szerver beüzemelése: ez most órák alatt elvégezhető."

- Adrienne DiPrima, vezető, stratégiai technológiai támogatás, Miami Dade

"A zEnterprise számos biztonsági összetevőjét a kockázatok általános csökkentésére használjuk. A titkosítási funkció például kulcsfontosságú ahhoz, hogy vállalatunk sikeresen védhesse meg az ügyfelek bizalmas adatait a nagyszámítógépen történő tárolás és a többi féllel adatfeldolgozási céllal elvégzett adatcsere alatt."

- Todd Handel, igazgató, IT stratégia és architektúra, SC Data Center, Colony Brands

"Az IBM ismét demonstrálta, miért a nagyszámítógép a legalkalmasabb platform a nagyvállalati számítástechnika számára. Az új IBM zEnterprise EC12 fejlesztések jól kiegyensúlyozott gyűjteményét kínálja a meglevő nagyszámítógépes ügyfeleknek, és a korábbinál is több érvet vonultat fel arra, hogy az új ügyfelek megfontolják a System z használatát a kritikus fontosságú munkaterhelésekhez."

- Mike Kahn, ügyvezető, The Clipper Group

Willie Favero

Rangidős tanúsítvánnyal rendelkező szakértő, DB2 for z/OS

Hogyan hozhatjuk ki a maximumot a DB2 for z/OS és a System z megoldásokból

Willie Favero jelenleg rangidős, tanúsítvánnyal rendelkező tanácsadó IT szoftver szakértő, aki a Data Warehouse for System z Swat csapat tagjaként dolgozik az IBM szilícium-völgybeli laboratóriumában. *


Hogyan hozhatjuk ki a maximumot a DB2 for z/OS és a System z megoldásokból

A blog szabad eszmecserére szolgál a DB2 for z/OS munkaterhelés-telepítéssel kapcsolatban


* A nem az IBM oldalain megjelenő tartalmak az IBM-től függetlenek és nem feltétlenül tükrözik az IBM álláspontját, stratégiáját vagy véleményét.

Roland Seiffert

IBM System z-alapú munkaterhelés-optimalizált megoldások
IBM Systems Optimization Competency Center

Roland Seiffert

Roland a Systems Optimization Competency Center nevű új IBM szervezeti egység németországi, Böblingenben működő részlegének a műszaki vezetője. A fő területe az IBM System z üzleti elemzési stratégiájának javítása optimalizált integráció révén.

A közelmúltban Roland tagja volt a zEnterprise központi tervezőcsapatának, a zBX-integrált rendszerek látszólagosgép-felügyelő integrációért és kezelésért felelős tervezőjeként. Emellett a Linux on System z hibrid technológiák vezető tervezője volt: ezen a téren elsősorban a heterogén és gazda/optimalizálási struktúrák kihasználásával foglalkozott hibrid munkaterhelések esetén. *


* A nem az IBM oldalain megjelenő tartalmak az IBM-től függetlenek és nem feltétlenül tükrözik az IBM álláspontját, stratégiáját vagy véleményét.