System x

Biztonságos. Hatékony. Megbízható.

A System x termékcsoport áttekintése


Torony szerverek

Belépőszintű szerverek könnyű beüzemeléssel és kezelhetőséggel. Kisebb irodák és távoli szerverkörnyezetek számára ajánljuk.


Vállalati szerverek

Az új Lenovo X6 szerverek kiemelkedően magas teljesítményűek kifejezetten nagy adatmennyiségek, analitikai és felhő-alapú megoldások, adatbázisok és ERP rendszerek kezelésére.


Rack szerverek

Rugalmas, magasan teljesítő szerverek gazdag adattárolási lehetőségekkel a nagy adatmennyiséget termelő applikációk kiszolgálására.


Nagy sűrűségű rendszerek

Erőteljes scale-out rendszerek, melyeket előre programozott munkafolyamatokhoz, grid megoldásokhoz és nagyméretű felhő-alapú infrastruktúrához terveztek.


Moduláris rendszerek

Integrált platformok, melyekben igény szerint variálhatóak a blade szerver, adattárolási, adatkezelési és hálózati opciók, így optimalizálva a rendszer összetettségét.


Flex rendszerek

Lépjen túl a moduláris rendszereken a kompromisszum-mentesen tervezett, maximális rugalmasságot és fejlett rendszermenedzsmentet biztosító megoldásainkkal, melyek bármilyen cég igényeinek megfelelnek.

System x rack és torony szerverek

Az alapvető üzleti megoldásokra tervezve

Lenovo X6 vállalati szerverek

Teljesítmény a komplexebb igények kiszolgálására

System x: Termékpalettánk

Fedezze fel az új System x termékeket:
Már a Lenovo ajánlatában!

Kapcsolatfelvétel a Lenovóval

A Lenovo megvásárolja az IBM x86-os rendszerüzletágát

Ezek az IBM x86 termékek az Egyesült Államokban és más országokban már a Lenovo termékei. Mindaddig, amíg véglegesen a Lenovóhoz nem kerülnek, az x86-os rendszerekkel kapcsolatos tartalmak továbbra is elérhetők lesznek az ibm.com weboldalon. Az átmenet ideje alatt, az átmenet által érintett termékekkel kapcsolatban az IBM-re történő utalásokat a Lenovóra történő utalásokként kell érteni.

Kiemelt videók

#1

Az x86 újradefiniálása

Érje el jövőbeli céljait gyorsabban a System x segítségével

System x M5 termékcsalád

Tekintse át legújabb System x szerver fejlesztéseinket