Storage Fórum - 2012

Fókuszban az egészségügy2012.02.22. - Budapest, Kongresszusi Központ

Dátum: 2012. február 22. szerda
Időpont: 9:00 - 16:00
Helyszín: Kongresszusi Központ, 1123 Budapest, Jagelló út 1-3.
Parkolás: a Kongresszusi Központ parkolójában ingyenes (behajtás a Jagelló út felől)


Szeretné, ha tárolási megoldásai is olyan tökéletesen működnének, mint az emberi agy?

IBM Storage. Egyszerű. Hatékony. Erőteljes.

Szeretettel meghívjuk Önt az IBM Storage Fórum című rendezvényünkre, melyet immár a hatodik alkalommal rendezünk meg. Mint a korábbi években, idén is bemutatjuk azokat az IBM tárolási technológiákat, melyek nemcsak könnyebbé, hanem hatékonyabbá és "egészségesebbé" tehetik cége működését. A számos technikai újdonság mellett, a Fórumon az idei évben az egészségügy kap kiemelt figyelmet. A rendezvényen néhány, az egészségügy területéről vett példával is igyekszünk demonstrálni azokat az iparági változásokat, melyek az informatikai szakmát komolyan érintik.

Az egész napos szakmai program során "szakorvosaink" segítségével felállítjuk a diagnózist és igyekszünk működő recepteket javasolni, hogy az Ön infrastruktúrája, fitt és egészséges lehessen! Néhány "páciensünk" pedig saját tapasztalatairól is mesél. A technikai "kezelések" mellett azt is megtudhatják egy agykutató előadásából, hogyan képes az emberi agy elképesztő mennyiségű információt eltárolni. Emellett lehetőségük lesz egészségügyi szűréseken saját egészségi állapotuk felmérésére, kikapcsolódásképpen pedig olyan játékok kipróbálására, melyeket saját agyhullámaink segítségével hozhatunk működésbe.

Jöjjön el és vegyen részt az IBM Storage Fórumon, ahol szakorvosaink garantáltan mellékhatás nélküli IT készítményekkel várják Önöket!

Főtámogató

intel


Médiatámogatók

computerworld

hwsw

Kapcsolat

Nagy Marianna

Sajtókapcsolat:

Tornóczky Gabriella


Regisztráljon most