System i, iSeries és AS/400

Power Systems platform IBM i, i5/OS és OS/400 alkalmazásaihoz

Itt az idő, hogy javítsa szolgáltatásait, csökkentse költségeit, és kézben tarthatóvá tegye a kockázatokat: álljon át a System i, iSeries és AS/400 szerverekről az új megoldásra! Válassza ki a megfelelő megoldást a nagyvállalati, középkategóriás, belépő szintű és pengeszervereket is felvonultató, nagy teljesítményéről és megbízhatóságáról híres IBM POWER6™ technológiát használó IBM Power Systems™ termékcsaládból.

Hasznosítsa a Power előnyöket

A mai POWER6 processzoros rendszerek az iparágvezető teljesítményt, a méretezhetőséget és a modularitást kombinálva módot adnak arra, hogy a lehető legtöbbet hozza ki beruházásaiból, és olyan rugalmas, dinamikus infrastruktúrát építsen ki, amely könnyen alkalmazkodik üzleti igényeihez, és velük együtt nő. Nincs még egy rendszer, amely ekkora teljesítményt nyújt egy processzormagra, ilyen széles tartományban méretezhető, továbbá fokozatos és lineáris teljesítmény- és a kapacitásnövelést kínál.

A POWER6 processzoros rendszereken futó Power Systems szoftverekkel könnyedén menedzselhetők a szerverek, jobban összeegyeztethető az informatika és az üzleti működés, és csökkenthetők az energiaköltségek. Ezzel párhuzamosan a menedzsment- és rendelkezésre állási megoldások teljes választéka segíti a feldolgozás rugalmasságának és rendelkezésre állásának javítását. Az IBM PowerVM™ virtualizációs technológiáinak használatával javítható az egyedi rendszerek kihasználtsága, mivel egyetlen szerveren együtt futtathatók a UNIX®, IBM i és Linux® alkalmazások. Számolja fel a szerverfarmokat: a Windows® alkalmazásokat futtassa ugyanabban az IBM BladeCenter® házban, amelyben a Power™ pengeszerverek találhatók.

Lépjen most a dinamikusabb infrastruktúra irányába

A világ minden táján megtalálható IBM szakértők sokféle módszerrel - pl. online, önértékelési eszközök, műhelymunka, teljeskörű migrációs szolgáltatások - segítik Önt annak eldöntésében, hol érdemes elkezdeni és hogyan teheti jelenlegi Power megoldásait dinamikusabbá. Az IBM Global Finance csapatával együttműködve megtudhatja, melyik a legmegfelelőbb finanszírozási lehetőség cége számára. A megfizethető díjak, rugalmas fizetési konstrukciók és kölcsönök, eszköz-visszavásárlási és selejtezési megoldások tanulmányozásához látogasson el webhelyünkre: ibm.com/financing/hu/.

Ez mind része az új egyenletnek — csak az IBM-nél.

További információk

További információk az IBM i (régebben i5/OS és OS/400) platformról

Források telepített System i, iSeries vagy AS/400 szerverekkel rendelkezők számára

Ha kérdése van a Power rendszerekkel kapcsolatban, keresse meg IBM-képviselőjét vagy az illetékes IBM Business Partnereket.

Itt vagyunk, hogy segítsünk