Power Systems

A Power Systems rendszerek adatelemzést végeznek új árbevételi lehetőségek feltárására

A várakozásmentes világ számára tervezett IBM Power Systems nyílt technológiákra épülő, az üzletmenet szempontjából kulcsfontosságú alkalmazásokhoz tervezett kiszolgálókat kínál. A várakozásmentes világ a big datához tervezett, optimalizált, biztonságos és a változó üzleti igényekhez alkalmazkodó kiszolgálókat követel meg. Olyan kiszolgálókat, amelyek kiemelkedő gazdaságosságú felhőmegoldást nyújtanak biztonságos és nyílt választási lehetőségekkel, és egy növekvő, nyílt, az optimalizálást elősegítő és az alkalmazásválasztékot bővítő környezeti rendszer innovációját építik be.

Az IBM i fejlesztései

Az adatok megértésével és hozzáférésével a vállalattal kapcsolatos, kritikus fontosságú információkhoz juthat hozzá

Power Systems megoldások

“Most!” – ez napjaink várakozásmentes világának mantrája. Az IBM Power Systems ezért nyílt innovációs platformot kínál a vállalatoknak, mérettől függetlenül. Olyan megoldásokat tesz elérhetővé, amelyek soha nem látott módokon változtatják versenyelőnnyé a big data, az elemzés, a felhő és a mobilitás lehetőségeit – várakozásmentesen.

Nagyszerű alap a felhőhöz

Arra terveztük őket, hogy segítséget nyújtsanak a saját és a hibrid felhő ígéretének valóra váltásához, és a kiemelkedő felhőgazdaságosság előnyének kihasználásához.

Gyorsabb betekintések a versenyelőny érdekében

Nyerje ki az adatokban rejlő értéket, és tegye elérhetővé gyorsabban a betekintéseket a big data és elemzési alkalmazásokra optimalizált IBM rendszerekkel.

Az alig több mint egyéves OpenPOWER Foundation egyre hatékonyabbá válik. Az alapítvány 100-nál több tagja közül néhány által együttműködésben összeállított legújabb fejlesztések kihasználják a POWER architektúra előnyeit, amellyel további innovációt, személyre szabást és teljesítményt biztosítanak a rendkívül nagy méretű adatközpontok és az egyéb technológiák felhasználói számára.

Újdonságok

A Gartner elemzése a UNIX rendszerre vonatkozóan

Az AIX folyamatos növekedése a UNIX-piacon

IBM PurePower System rendszerek

Nagyobb áttekinthetőség a felhőben

Miért fontos az infrastruktúra?

Az infrastruktúra fontossága a hibrid felhőkörnyezetek méretezésénél

A POWER8 horizontális bővíthetőségének előnye

Alkalmazások teljes beszerzési költségének (TCA) csökkentése

Fejlett virtualizáció

IBM PowerVM-t tartalmazó rendszerek összehasonlítása

Innováció és a teljesítményt érintő fejlesztések

Az IBM által a Power Systems tervezésénél alkalmazott adatközpontú megközelítés és az OpenPOWER Foundation

IBM Storage for Power Systems

Egyedülálló integráció az IBM Power környezetekben

24 hónapos, 0%-os finanszírozás

Egyes POWER8 és POWER7+ kiszolgálókra

Maradjon kapcsolatban

Lépjen kapcsolatba az IBM vállalattal, az iparági szakértőkkel, munkatársakkal és másokkal, akik megosztják a Power Systems, az AIX, az IBM i és a Linux rendszerekkel kapcsolatos tapasztalataikat. A Power Systems-közösség sokféle módot biztosít, hogy felvehesse a kapcsolatot azokkal az emberekkel, akik Önhöz hasonlóan műszaki tanácsokat, problémamegoldásokat, a kérdéseikre vonatkozó válaszokat és egyéb tartalmakat keresnek.

Csatlakozzon hozzánk különböző rendezvényekenVegye fel a kapcsolatot a gondolkodás alakítóivalJeff Scheel

Vezető műszaki munkatárs, IBM Linux Technology Centre

Jeff Scheel, az IBM Linux Technology Centre vezető műszaki munkatársa, a PowerLinux vezető rendszertervezője. Ő irányítja az IBM műszaki befektetéseit a PowerLinux területén, és az ügyfelekkel és a partnerekkel együtt dolgozik a problémák megoldásán a Linux on IBM Power Systems és a PowerLinux szerverek bevonásával.


Jeff blogja: A PowerLinux közösség

Jeff rendszeresen ír a developerWorks PowerLinux közösségi blogra: választ ad a sokak által feltett kérdésekre, megosztja az utazásai és a felhasználókkal folytatott beszélgetései tanulságát, és felhívja a figyelmet a legfontosabb termék- és műszaki információkra. Csatlakozzon a közösséghez, kövesse az eseményeket és kerüljön kapcsolatba a PowerLinux közösség többi tagjával.


Jeff egyéb elérhetőségei


Jeff ezt is ajánlja


* A nem az IBM oldalain megjelenő tartalmak az IBM-től függetlenek és nem feltétlenül tükrözik az IBM álláspontját, stratégiáját vagy véleményét.

Elisabeth Stahl

Vezető műszaki stratéga, teljesítményalapú marketing

Elisabeth Stahl, aki az IBM Systems and Technology Group munkatársa vezető műszaki stratéga, Performance Marketing beosztásban, több mint 25 éve foglalkozik a rendszerek teljesítményével.


Elisabeth blogja – benchmarkingblog

A blog szabad eszmecserére szolgál a rendszerteljesítménnyel és az összevetés kérdéseivel kapcsolatban. A szerző az IBM developerWorks blogon is aktív – Összevetés és rendszerteljesítmény


Elisabeth egyéb elérhetőségei


Elisabeth ezt is ajánlja


* A nem az IBM oldalain megjelenő tartalmak az IBM-től függetlenek és nem feltétlenül tükrözik az IBM álláspontját, stratégiáját vagy véleményét.

Steve Will

Az IBM i operációs rendszer vezető tervezője

Steve Will az IBM i, egy világszerte sok százezer vállalatnál használt Power Systems operációs rendszer vezető tervezője. Gyakran tart előadást az ügyfelek számára szervezett rendezvényeken, összegyűjti az ügyfeleket képviselő szervezetektől érkező elvárásokat, és a jövőbeli technológiák tervezése során együttműködik mind külső, mind az IBM saját szakembereivel.


Steve blogja: You and i

A blog az IBM i-vel kapcsolatos témákkal, többek között az IBM stratégiájával és az architektúra előnyeivel foglalkozik, valamint bejelentéseket és híreket tesz közzé. A blogon az IBM i rendszert használó ügyfelek népes és elkötelezett közösségének arra is lehetősége nyílik, hogy reagáljon a témákra és beszélgetést folytasson a megjelenő írásokkal kapcsolatban – egyszóval a blog valóban „kettőnkről” szól.


Steve egyéb elérhetőségei


Steve Will ajánlja


* A nem az IBM oldalain megjelenő tartalmak az IBM-től függetlenek és nem feltétlenül tükrözik az IBM álláspontját, stratégiáját vagy véleményét.