IBM Power Systems

Nyílt innováció, amellyel dolgozni kezdenek az adatok
a vállalat egészében


Gondolt arra, hogy POWER szerveren Linux környezetben tesztelje vagy fejlessze alkalmazását? Az OpenPOWER Hub elérhetőségéért kattintson IDE!

Az IBM Power Systems felgyorsítja a big datából kinyerhető ismeretek szerzését és a hibrid felhőinformatikai rendszerek üzembe helyezését. Az egyre terjedő nyílt kiszolgálói ökoszisztéma (US) innovatív megoldássá teszi a Power Systemset, így az ügyfelek jobban felkészülhetnek a felhőinformatika, az elemzések és a mobilizáció okozta munkaterhelésre, valamint a komplex, üzleti szempontból létfontosságú alkalmazások magabiztos kezelésére.


Ajánlatunk


Power Systems megoldások


Power megoldások az üzlet szolgálatában

A kapcsolódó videók megtekintése

A Power elemzi az adatokat új árbevételi lehetőségek feltárására


Power összehasonlítás

8x nagyobb kapacitás az adatfeldolgozáshoz, plusz nyílt integráció


Csatlakozzon hozzánk különböző rendezvényeken

 • Common | Április 26–29.

  Disneyland Resort | Anaheim, Kalifornia
  2015 Annual Meeting and Exposition – a Power Systems felhasználói közösség legnagyobb összejövetele

 • Edge2015 | Május 11–15.

  The Venetian | Las Vegas, Nevada
  Vegyen részt a műszaki és vezetőknek szervezett tárolási, z Systems és Power Systems képzésen – egyetlen esemény keretében

 • Insight2015 | Október 25–29.

  Mandalay Bay | Las Vegas, Nevada
  Big data és elemzési konferencia

 • Power Systems Technical University | Október 26–30.

  Cannes, Franciaország
  A megfelelő IT-infrastruktúra lehetővé teszi, hogy vállalata kiválóan teljesítsen az intelligensebb világban

 • IBM InterConnect2015

  Az első számú konferencia a felhő és a mobil megoldások területén

 • IBM Systems webes közvetést

  Regisztráljon, és értesüljön az IBM Systems felhő, mobil és big data megoldások továbbfejlesztésével kapcsolatos bejelentéseiről

 • Power Systems oktatás

  Fejlessze képességeit AIX, IBM i és Linux ajánlatokkalA teljesítmény kimagasló, és még annál is jobb, mint amit korábban elképzeltünk... Tudtuk, hogy gyors lesz, de azt nem, hogy ennyire!

– Jimi Inge, a Tieto termékmenedzsere

A Power Systems megoldáson futó Linux rendszerrel alapvető teljesítményjavulást értünk el... A változás érdekében könnyű volt meghoznunk a döntést.

- Michael Douds, a Bon Ton technológiai és webszolgáltatási részlegének menedzsere.

A [POWER8-on futó SugarCRM és Linux] rendszer teljesítménytesztelése a hasonló platformokhoz képest akár kétszeres értékeket mutatott...

– Clint Oram, a SugarCRM társalapítója és műszaki igazgatója

A Power rendkívüli, a juju varázslatos, a kettő kombinációja pedig tényleg nagyon jó.

– Mark Shuttleworth, a Canonical alapítója

Itt vagyunk, hogy segítsünk

Csatlakozás az IBM Power Systems rendszerekhez

Vegye fel a kapcsolatot a gondolkodás alakítóival

Elisabeth Stahl

Vezető műszaki stratéga, Performance Marketing

Elisabeth Stahl

Elisabeth Stahl, aki az IBM Systems and Technology Group munkatársa vezető műszaki stratéga, Performance Marketing beosztásban, több mint 25 éve foglalkozik a rendszerek teljesítményével.


Elisabeth blogja – benchmarkingblog

A blog szabad eszmecserére szolgál a rendszerteljesítménnyel és az összevetés kérdéseivel kapcsolatban. A szerző az IBM developerWorks blogon is aktív – Összevetés és rendszerteljesítmény


Elisabeth egyéb elérhetőségei


Elisabeth ezt is ajánlja


* A nem az IBM oldalain megjelenő tartalmak az IBM-től függetlenek és nem feltétlenül tükrözik az IBM álláspontját, stratégiáját vagy véleményét.

Steve Will

Az IBM i operációs rendszer vezető tervezője

Steve Will

Steve Will az IBM i, egy világszerte sok százezer vállalatnál használt Power Systems operációs rendszer vezető tervezője. Gyakran tart előadást az ügyfelek számára szervezett rendezvényeken, összegyűjti az ügyfeleket képviselő szervezetektől érkező elvárásokat, és a jövőbeli technológiák tervezése során együttműködik mind külső, mind az IBM saját szakembereivel.


Steve blogja: You and i

A blog az IBM i-vel kapcsolatos témákkal, többek között az IBM stratégiájával és az architektúra előnyeivel foglalkozik, valamint bejelentéseket és híreket tesz közzé. A blogon az IBM i rendszert használó ügyfelek népes és elkötelezett közösségének arra is lehetősége nyílik, hogy reagáljon a témákra és beszélgetést folytasson a megjelenő írásokkal kapcsolatban – egyszóval a blog valóban „kettőnkről” szól.

Steve egyéb elérhetőségei


Steve Will ajánlja


* A nem az IBM oldalain megjelenő tartalmak az IBM-től függetlenek és nem feltétlenül tükrözik az IBM álláspontját, stratégiáját vagy véleményét.

Jeff Scheel

Vezető műszaki munkatárs, IBM Linux Technology Centre

Jeff Scheel

Jeff Scheel, az IBM Linux Technology Centre vezető műszaki munkatársa, a PowerLinux vezető rendszertervezője. Ő irányítja az IBM műszaki befektetéseit a PowerLinux területén, és az ügyfelekkel és a partnerekkel együtt dolgozik a problémák megoldásán a Linux on IBM Power Systems és a PowerLinux szerverek bevonásával.


Jeff blogja: The PowerLinux Community

Jeff rendszeresen ír a developerWorks PowerLinux közösségi blogra: választ ad a sokak által feltett kérdésekre, megosztja az utazásainak és a felhasználókkal folytatott beszélgetéseinek tanulságát, és felhívja a figyelmet a legfontosabb termék- és műszaki információkra. Csatlakozzon a közösséghez, kövesse az eseményeket és kerüljön kapcsolatba a PowerLinux közösség többi tagjával.

Jeff egyéb elérhetőségeiJeff ezt is ajánlja


* A nem az IBM oldalain megjelenő tartalmak az IBM-től függetlenek és nem feltétlenül tükrözik az IBM álláspontját, stratégiáját vagy véleményét.

Népszerű IT-erőforrások keresése