IBM Power Systems

Nyílt innováció, amellyel dolgozni kezdenek az adatok

IBM Power Systems – Bemutatjuk a rendszerek új, a big data és a felhő kihívásaihoz tervezett generációját. Lásd a bejelentést.

A Power Systems rendszereket a big data követelményeihez tervezték (US) olyan innovációt alkalmazva, amely optimalizálja az elemzési teljesítményt. Kiemelkedő gazdaságosságot biztosítanak a felhő területén, és lehetővé teszik a horizontális bővítést, valamint biztonságos felfelé méretezést, az alapokba beépített biztonsággal. Az OpenPOWER Foundation nyílt szerverplatformjának központjaként (US) a Power System rendszerek forradalmasítják az új technológia fejlesztését és szállítását.

Ajánlatunk

AIX        i for Business        Linux
powerVP   powerHA powerVC   powerSC powerVM   powerKVM

Ügyfelek sikertörténetei


Csatlakozzon hozzánk különböző rendezvényeken

 • Enterprise2014 | október 6–10.

  The Venetian, Las Vegas, Nevada
  A nagyvállalati infrastruktúra első számú eseménye

 • Power Systems Technical University | Október 20–24.

  Budapest, Magyarország
  Az intelligens számítástechnikai infrastruktúrájának megteremtése

 • Insight2014 | október 26–30.

  Mandalay Bay, Las Vegas, Nevada
  Tökéletes fórum a big data és elemzés területére vonatkozó tapasztalatok és követendő eljárások megosztására

 • Linux optimalizálási webes közvetítés

  Növelje a vállalati Linux munkaterhelések üzleti értékét

 • Power Systems oktatás

  Fejlessze képességeit AIX, IBM i és Linux ajánlatokkal

 • Power Systems igény szerint elérhető videós webes közvetítés

  Nyílt innováció, amellyel dolgozni kezdenek az adatok

 • Edge2014

  Az infrastruktúra-innováció első számú eseménye


Mit mondanak az ügyfelek

„A gyártásvezérlésben tökéletes megbízhatóságra van szükségünk... A Power Systems szerverek eddig kivételesen jó teljesítményt nyújtottak” – Xavier Michallet, Soitec

„Az IBM Power Systems technológián futó SAP for Banking megoldások és a DB2 kombinálása mindent megad a rugalmasság és a hibatűrés területén, amire az CMBC-nek szüksége van.” – Chun Guang Yuan, CMBC

Itt vagyunk, hogy segítsünk

Csatlakozás az IBM Power Systems rendszerekhez

Az IBM vezetőinek gondolatai

Doug Balog, Power Systems GM, a felhő és az adatok kérdéséről beszél

Vegye fel a kapcsolatot a gondolkodás alakítóival

Elisabeth Stahl

Vezető műszaki stratéga, Performance Marketing

Elisabeth Stahl

Elisabeth Stahl, aki az IBM Systems and Technology Group munkatársa vezető műszaki stratéga, Performance Marketing beosztásban, több mint 25 éve foglalkozik a rendszerek teljesítményével.


Elisabeth blogja – benchmarkingblog

A blog szabad eszmecserére szolgál a rendszerteljesítménnyel és az összevetés kérdéseivel kapcsolatban. A szerző az IBM developerWorks blogon is aktív – Összevetés és rendszerteljesítmény


Elisabeth egyéb elérhetőségei


Elisabeth ezt is ajánlja


* A nem az IBM oldalain megjelenő tartalmak az IBM-től függetlenek és nem feltétlenül tükrözik az IBM álláspontját, stratégiáját vagy véleményét.

Steve Will

Az IBM i operációs rendszer vezető tervezője

Steve Will

Steve Will az IBM i, egy világszerte sok százezer vállalatnál használt Power Systems operációs rendszer vezető tervezője. Gyakran tart előadást az ügyfelek számára szervezett rendezvényeken, összegyűjti az ügyfeleket képviselő szervezetektől érkező elvárásokat, és a jövőbeli technológiák tervezése során együttműködik mind külső, mind az IBM saját szakembereivel.


Steve blogja: You and i

A blog az IBM i-vel kapcsolatos témákkal, többek között az IBM stratégiájával és az architektúra előnyeivel foglalkozik, valamint bejelentéseket és híreket tesz közzé. A blogon az IBM i rendszert használó ügyfelek népes és elkötelezett közösségének arra is lehetősége nyílik, hogy reagáljon a témákra és beszélgetést folytasson a megjelenő írásokkal kapcsolatban – egyszóval a blog valóban „kettőnkről” szól.

Steve egyéb elérhetőségei


Steve Will ajánlja


* A nem az IBM oldalain megjelenő tartalmak az IBM-től függetlenek és nem feltétlenül tükrözik az IBM álláspontját, stratégiáját vagy véleményét.

Jeff Scheel

Vezető műszaki munkatárs, IBM Linux Technology Centre

Jeff Scheel

Jeff Scheel, az IBM Linux Technology Centre vezető műszaki munkatársa, a PowerLinux vezető rendszertervezője. Ő irányítja az IBM műszaki befektetéseit a PowerLinux területén, és az ügyfelekkel és a partnerekkel együtt dolgozik a problémák megoldásán a Linux on IBM Power Systems és a PowerLinux szerverek bevonásával.


Jeff blogja: The PowerLinux Community

Jeff rendszeresen ír a developerWorks PowerLinux közösségi blogra: választ ad a sokak által feltett kérdésekre, megosztja az utazásai és a felhasználókkal folytatott beszélgetései tanulságát, és felhívja a figyelmet a legfontosabb termék- és műszaki információkra. Csatlakozzon a közösséghez, kövesse az eseményeket és kerüljön kapcsolatba a PowerLinux közösség többi tagjával.

Jeff egyéb elérhetőségeiJeff ezt is ajánlja


* A nem az IBM oldalain megjelenő tartalmak az IBM-től függetlenek és nem feltétlenül tükrözik az IBM álláspontját, stratégiáját vagy véleményét.

Népszerű IT-erőforrások keresése

Még több IT-infrastruktúra megoldás