IBM Storage

Da li znate što tražite?

Rješenja za pohranu podataka

Podaci: temelj kognitivnog poslovanja

Svijet je preplavljen podacima. Strukturirani ili nestrukturirani, generirani interno ili kreirani od drugih, pohranjeni u centru podataka ili u cloudu, podaci su kamen temeljac kognitivnog poslovanja. Izjednačavanjem velikih količina podataka, otkrivanjem uzoraka i traženjem novih ideja, kognitivno poslovanje može poboljšati stručnost, ubrzati vrijeme do izlaska na tržište, poboljšati procese i ubrzati donošenje odluka.

Uključivanje kognitivnog u vaše poslovanje zahtijeva skupljanje i obradu pravih podataka. IBM storage rješenja omogućuju kreiranje infrastrukture podataka koja je potrebna za efikasan dohvat, isporuku, upravljanje i zaštitu podataka uz izvanredne performanse i ekonomičnost. Optimiziranje pohranjivanja podataka s IBM-om omogućuje da u vašem poslu pristupate pravim podacima u pravo vrijeme, te predstavlja temelj za pouzdan prijelaz vaše organizacije u kognitivnu eru

Isporuka podataka je pojednostavljena

Što je novo

IBM Cleversafe rješenja se proširuju

Cleversafe sigurna pohrana objekata za IBM Spectrum Protect

IBM Stručnjaci za pohranu podataka na zahtjev

Pridružite nam se na informativnim druženjima koja pokrivaju posljednje trendove u pohrani podataka.

Digitalni video nadzor

IBM Storage može pomoći organizacijama u pohranjivanju, upravljanju i zaštiti sve većih količina video nadzora.

Storage Solutions Tehnička zajednica

Povežite se, naučite i dijelite znanja sa stručnjacima za pohranu podataka

Pomoć za IT voditelje u upravljanju hibridnim cloudom

Postanite pouzdani pružatelj usluga

Nova tehnologija, novi način razmišljanja

IBM Institute for Business Value izvještaji istražuju utjecaj digitalne ekonomije na IT voditelje i infrastrukture

Ostanite u vezi

Provjerite trendove za pohranu podataka

Pridružite nam se na događanjimaUpoznajte stručnjake


Woody Hutsell

Manager, FlashSystem Portfolio Strategy & Enablement

Woody Hutsell ima više od 20 godina IT iskustva u IBM-u. Došao je u tvrtku iz Fusion-io, gdje je radio kao stariji direktor za upravljanje proizvodima, odgovoran za softverska rješenja. Mr. Hutsell je proveo 10 godina u Texas Memory Systems, gdje je bio na položaju predsjednika i člana uprave. On je također osam godina radio u Deloitte Consulting na različitim ulogama IT savjetovanja. Mr. Hutsell ima MBA sa sveučilišta u Texasu u informacijskoj tehnologiji.


Načini za kontaktiranje Woodyja


Richard Swain

Mid-Atlantic Storage Team Lead Engineer

Richard radi na promociji NAS tehnologije u IBM-u. Od rada s korisnicima do predavanja, Richard uvijek pomaže u usklađivanju tehnologije s budućim potrebama. Radio je 14 godina u IT poslovima i iskusio je svaki dio, od mrežnog rada, baza podataka, razvoja aplikacija do upravljanja. Trenutno radi na promociji SONAS proizvoda i u području Research Triangle Parka kao inženjer sustava za pohranu podataka.

Richardov blog: The Storage Tank

The Storage Tank je napisao Richard Swain i to je nezavisni blog o proizvodima za pohranu podataka za manje, srednje i velike tvrtke. Postoji mnoštvo izbora kod odlučivanja o tome koju vrstu pohrane podataka trebate u vašem okruženju. Za većinu su svi ti izbori isti, a razliku čini način na koji se sve sastavlja i softver koji omogućuje njihov rad.


Načini za kontaktiranje Richarda


Tony Pearson

Master Inventor and Senior Consulting IT Specialist

Tony Pearson je glavni inovator i stariji IT specijalist za IBM System Storage liniju proizvoda u IBM Executive Briefing Center (US) u Tucsonu, Arizona, te važan suradnik za IBM developerWorks. U 2011 je Tony proslavio 25-tu godišnjicu rada na IBM Storage na isti dan kad je bio i IBM's Centennial . On je autor više knjiga Inside System Storage .


Tonyjev blog: Inside System Storage

Ovaj blog služi za otvorenu razmjenu ideja vezanih uz pohranjivanje, te mrežni hardver za pohranjivanje, softver i usluge.


Načini za kontaktiranje Tonyja


Elisabeth Stahl

Chief Technical Strategist, Performance Marketing

Elisabeth Stahl je glavni tehnički strateg i stručnjak za marketing performansi za IBM Systems and Technology Group i radi na performansama sustava preko 25 godina.


Elisabethin blog – benchmarkingblog

Ovaj blog služi za otvorenu razmjenu ideja koje se odnose na performanse sustava i usporedbu performansi. Možete ju također naći na IBM developerWorks blogu - Sustavi mjerenja i performanse sustava


Drugi načini kako možete kontaktirati Elisabeth


Elisabeth također preporučuje


Brian Sherman

Distinguished Engineer – Americas Storage ATS

Brian Sherman je ugledni inženjer u IBM-u. Brian ima preko 27 godina iskustva kao IT specijalist, a pridružio se IBM-u nakon McMaster University 1985 s diplomom iz matematičkih i računalnih znanosti. Brian je radio izravno s korisnicima u različitim ulogama povezanim s pohranom podataka, na softverskoj podršci, uslugama implementacije, kao sistemski inženjer i napredna tehnička podrška. Brian ima opsežno razumijevanje trendova i novih tehnologija na području pohrane podataka. On trenutno daje tehničku podršku u prodaji hardvera i softvera za pohranu podataka, u Sjevernoj Americi, kao dio GMU i Americas Advanced Technical Support (ATS) organizacije. Brian također razvija i daje tehničko obrazovanje širom svijeta za nove hardverske i softverske proizvode za pohranu podataka i sudjeluje u nekoliko razvojnih timova za te proizvode. Brian je autor nekoliko članaka s najboljim primjerima iz prakse i redovni je suradnik na izradi IBM Redbooks.


Načini za kontaktiranje Briana