IBM PureFlex System

Pojednostavite vašu infrastrukturu kroz integraciju. Automatizirajte i optimizirajte radna opterećenja pomoću integriranog znanja i djelotvornog dizajna.

IBM PureFlex System
Unaprijed konfigurirana i integrirana infrastruktura

PureFlex System je rješenje integrirane infrastrukture dostupno u tri konfiguracije s računalnim čvorovima koji su temeljeni na x86 ili POWER procesorima i koje se pomoću dodatnih opcija mogu još prilagoditi da bi odgovarale vašim točno definiranim potrebama za IT infrastrukturom.

Kao rješenje integrirane infrastrukture, PureFlex System kombinira računanje, pohranu podataka, mrežni rad, virtualizaciju i upravljanje u jedan sistem infrastrukture.

PureFlex System je stručnjak u predviđanju potreba za resursima potrebnim za optimizaciju vaše infrastrukture i uključuje integrirane stručne uzorke oblikovane u svrhu automatizacije i optimizacije postavljanja i održavanja vaših radnih opterećenja.


Smanjite kompleksnost i oslobodite IT stručnjake od upravljanja velikim infrastrukturama uz istovremeno poboljšanje pouzdanosti aplikacija pomoću PureFlex Expressa.

Uključuje POWER ili x86 računalne čvorove, Ethernet, optičke preklopnike i jedan integrirani memorijski čvor uz ugovor o jednogodišnjem održavanju softvera.

Pomoću PureFlex standarda smanjite troškove za podršku poslovnih aplikacija kao što su CRM i ERP uz istovremeno osiguravanje fleksibilnosti za vaše nove poslovne zahtjeve.

Uključuje POWER ili x86 računalne čvorove, Ethernet preklopnik, dva optička preklopnika i jedan integrirani memorijski čvor uz ugovor o trogodišnjem održavanju softvera.

Koristeći PureFlex Enterprise smanjite operativne IT troškove i brže postavite nove usluge i aplikacije pomoću infrastrukture spremne za cloud implementaciju.

Uključuje POWER ili x86 računalne čvorove, dva Ethernet preklopnika, dva optička preklopnika i integrirani memorijski čvor uz ugovor o trogodišnjem održavanju softvera.

Open Choice: Prilagodite vaš PureFlex System

Open Choice korisnicima daje mogućnost konfiguriranja njihovog PureFlex Systema koristeći širok raspon elemenata od IBM-a i njihovih partnera. Izbor u kritičnim područjima kao što su arhitektura, memorija, operativni sistem, hipervizori i mrežni rad omogućuje sistemima da budu optimizirani i usklađeni s potrebama poduzeća.


Naglasak na IBM PureFlex System

 Pogledajte video.

IBM PureFlex System

Saznajte kako najnovija poboljšanja PureFlexa unaprjeđuju vaša radna opterećenja.

IBM PureFlex System

Integrirano rješenje za veću poslovnu vrijednost.

Priča o uspjehu

Tracewell Systems nudi IBM PureFlex mogućnosti koje nadmašuju pozadinske aplikacije.

Priča o uspjehu

Databalance drži vodeće mjesto u uslugama cloud hostinga koristeći inovativna IBM rješenja.

Zajednica govori

"IBM PureSystems omogućuje kraće vrijeme do podataka—što naši korisnici vide kao kraći put do njihovog krajnjeg cilja: uvida u relevantne informacije. Ponosni smo da smo certificirani za PureFlex s POWER7+ tehnologiju i PureSystems liniju vidimo kao inovativni korak naprijed u isporuci tehnologije za poduzeća."

- Ken Rosen, Potpredsjednik, Marketing, Chiliad, Inc.

Velik je broj izjava koje opisuju prednosti IBM PureFlex Systema i IBM Flex Systema.

"Portfelj SAP aplikacije je otvoren za iskorištavanje prednosti koje se temelje na pouzdanosti i skalabilnosti heterogene POWER & x86 infrastrukture. IBM PureFlex System će omogućiti da naši klijenti podese svoje poslužiteljske i memorijske infrastrukture, stavljajući različita SAP radna opterećenja na optimizirani sustav. On će dati novi način pojednostavnjenja postavljanja i upravljanja s poduzetničkim aplikacijama."

- Sethu M, Deputy CTO, Head of Product Architecture and Technology Strategy, SAP

"IBM PureFlex System daje drugu razinu izbora i fleksibilnosti IBM i Red Hat korisnicima, povezujući POWER7 i x86 arhitekture u arhitekturu platforme koja omogućuje širok raspon postavljanja IT rješenja za mala i srednja poduzeća pa sve do najvećih poduzeća i radnih opterećenja s kritičnim računalnim zadacima"

- Jim Totton, VP & GM, Platform Business Unit, Red Hat

"Za Infor10 ERP Enterprise (LN) na AIX-u virtualni uređaj za IBM PureFlex System će omogućiti konsolidaciju i smanjene troškove postavljanja u ravnoteži s optimiziranom dodjelom sistema i performansama."

- Daan Snijders, Potpredsjednik razvoja Infor10 ERP Enterprise (LN), Infor

"Vision Solutions je oduševljen s IBM PureFlex Systems jer predstavljaju novost među računalnim platformama. Naši će korisnici imati koristi od pojednostavljenog postavljanja rješenja visoke dostupnosti u svrhu zaštite svih najkritičnijih aplikacija na ujedinjenom sistemu s jednim sučeljem."

- Bob Johnson, Vision Solutions, Direktor VP prodaje i marketinga, Vision Solutions

Kontaktirajte Lenovo

Lenovo preuzima IBM x86 sustave

Ovi IBM-ovi x86 proizvodi su sada dio portfelja Lenova u SAD-u i drugim zemljama. IBM će nastaviti objavljivati x86 sadržaj na ibm.com dok se ne završi migracija na Lenovo. Za vrijeme prijelaznog perioda x86 proizvodi referencirani kao IBM-ovi proizvodi su dio portfelja tvrtke Lenovo.

Trebate pomoć?

Što obavezno morate vidjeti

PureSystems diljem svijeta - Afrika

IBM-ova najnovija inovacija u primjeni na budućem tržištu s najvećim rastom.

PureSystems u Africi. Prva stanica: Lagos, Nigerija

Tim dobiva uvid radi lakšeg odgovora na potrebe svojih klijenata i partnera.

IBM računalni čvor drži vodeće mjesto

IBM Flex System x240 donosi naprednije performanse virtualizacije u odnosu na konkurenciju.

Usporedite Cisco UCS s IBM Flex Systemom

Ovaj izvještaj uspoređuje dva pristupa iz kojeg se vidi da se prednost IBM-a i dalje nastavlja.

Edge2013 | Lipanj 10-14

Unaprijedite vaše IT vještine.
Cloud, Storage, PureSystems
Mandalay Bay | Las Vegas, NV

Uspjeh korisnika

Pokretanje Zetarka na brzi način pokreće cloud memoriju poduzeća uz IBM PureFlex System koji izvodi Linux.