IBM Power Systems

Otvorite inovacije radi iskoristivosti podataka

IBM Power Systems - predstavljamo novu generaciju sistema izgrađenih za veće podatke i cloud.  Pogledajte najavu.

Snažne sile mijenjaju način poslovanja. Veliki podaci i analitika, cloud i mobilan rad pružaju neosporive mogućnosti za otkrivanje spoznaja, poticanje efikasnosti i dohvat klijenata. Danas vam IBM predstavlja novu generaciju sistema s otvorenom inovacijom POWER8 procesora i arhitekturom za obradu većih podatkovnih zahtjeva u cloudu — brže stjecanje spoznaja i prošireni ekosustav otvorenog poslužitelja baziranog na Linuxu.


Omogućite do 82 puta brže stjecanje spoznaja pomoću sistema dizajniranih za velike podatke

Izgrađen su da približe uvid momentu nastajanja podataka, sustavi prve generacije idealna su platforma za analitičke aplikacije jer posjeduju računalnu moć, memorijsku pojasnu širinu, I/O i pametno ubrzanje. Novi sustavi proširuju nasljeđe elastičnosti, dostupnosti i sigurnosti za velike količine podataka i analitiku te se prilagođavaju radu u najzahtjevnijim podatkovnim situacijama.

Trebate pomoć?


Povežite se s IBM Power Systems


IBM i

IBM i 7.2 proširuje omjer vrijednosti istinski integriranog operativnog sustava i nudi novu funkciju za zaključavanje kritičnih podataka, pojednostavljuje zadatke upravljanja sustavom i više.


Power Systems za velike tvrtke

Radi visoke iskoristivosti, performansi i skalabilnosti, Power Systems sadrži fleksibilne računalne resurse. Dizajniran je za većinu kritičnih aplikacija, Power pruža ekonomske prednosti konsolidacije radnih opterećenja s mogućnostima poput Power Enterprise Pools, Power Integrated Facility za Linux i Capacity on Demand.