IBM Power Systems

Otvorite inovacije radi iskoristivosti podataka

Snažne sile mijenjaju način poslovanja. Veliki podaci i analitika, cloud i mobilan rad pružaju neosporive mogućnosti za otkrivanje spoznaja, poticanje efikasnosti i dohvat klijenata. Danas, IBM predstavlja nova rješenja i prvu generaciju sustava s otvorenom inovacijom POWER8 procesora i arhitekture — pruža brži uvid na način koji prije nije bio moguć.


Postignite uvid do 50 puta brže sa sustavima dizajniranim za velike količine podataka

Izgrađen su da približe uvid momentu nastajanja podataka, sustavi prve generacije idealna su platforma za analitičke aplikacije jer posjeduju računalnu moć, memorijsku pojasnu širinu, I/O i pametno ubrzanje. Novi sustavi proširuju nasljeđe elastičnosti, dostupnosti i sigurnosti za velike količine podataka i analitiku te se prilagođavaju radu u najzahtjevnijim podatkovnim situacijama.

Trebate pomoć?


Povežite se s IBM Power Systems


IBM i

IBM i 7.2 proširuje omjer vrijednosti istinski integriranog operativnog sustava i nudi novu funkciju za zaključavanje kritičnih podataka, pojednostavljuje zadatke upravljanja sustavom i više.


Power Systems za velike tvrtke

Radi visoke iskoristivosti, performansi i skalabilnosti, Power Systems sadrži fleksibilne računalne resurse. Dizajniran je za većinu kritičnih aplikacija, Power pruža ekonomske prednosti konsolidacije radnih opterećenja s mogućnostima poput Power Enterprise Pools, Power Integrated Facility za Linux i Capacity on Demand.


Postignite bolju ekonomičnost rastućih podataka i cloud infrastruktura

Power Systems poslužitelji s jednom i dvije utičnice osigurat će idealan temelj za rastuće podatke i cloud okoline, sadrže prednost performansi-za-cijenu i sigurnost za pouzdano premještanje više data-centričnih aplikacija u cloud.


Idealna platforma za rastuće implementacije


Otvorena inovacija koja mijenja način kreiranja i potrošnje IT-a

Pogodnosti Power Systemsa otvaraju tehnologiju i inovaciju kreiranu u zajednici za isporuku otvorenog ekosustava.