Paranna asiakaskokemuksia zEnterprise-ratkaisujen avulla. Julkistammme uudet järjestelmä- ja ratkaisutuotteet, joiden avulla luot pilvi- ja mobiilipalvelut sekä huippuhyvän tietoturvan. Tutustu uusimpiin zEnterprise-ratkaisuihin

Yksinkertaista yrityksen tietotekniikkatoiminnot uuteen pilviympäristöjen aikakauteen sopivaksi

Uudet zEnterprise-ratkaisut pilvipalveluihin lisäävät joustavuutta, yksinkertaistavat toimintoja ja parantavat tehokkuutta

 

Yksinkertaista yrityksen tietotekniikkatoiminnot uuteen pilviympäristöjen aikakauteen sopivaksi

Uudet zEnterprise-ratkaisut pilvipalveluihin lisäävät joustavuutta, yksinkertaistavat toimintoja ja parantavat tehokkuutta

IBM Mainframe50

Keskuskone on kehityksen veturi
 

IBM Mainframe50

Keskuskone on kehityksen veturi


Yritysjärjestelmillä rakennetaan älykkäämpää maailmaa

IBM toimii yhteistyössä akateemisten instituutioiden ja asiakkaiden kanssa maailmanlaajuisesti antaakseen opiskelijoille valmiudet luoda uraa teknologian parissa

 

Yritysjärjestelmillä rakennetaan älykkäämpää maailmaa

IBM toimii yhteistyössä akateemisten instituutioiden ja asiakkaiden kanssa maailmanlaajuisesti antaakseen opiskelijoille valmiudet luoda uraa teknologian parissa

Miksi valita System z -keskuskoneet

Helpota operatiivisen analytiikan integrointia ja sen käyttöä suojatussa pilviympäristössä IBM System z -keskuskonepalvelimien ja -ratkaisujen avulla ja säästä samalla rahaa ja lisää yrityksen liiketoiminnan arvoa. System z -ratkaisun hyödyt (US).


Master the Mainframe

Parhaat ohjelmointiopiskelijat kilpailevat IBM:n ensimmäisessä Master the Mainframe -kilpailussa

zEnterprise-ratkaisun edut

Lue IDC:n raportti

Yhdistä kuormitukset System z -ympäristöön ja pienennä kustannuksia ja paranna tietoturvaa ja käytettävyyttä

Tietoja palveluistamme

Ratkaisut

Analyytikoiden arviot ja raportitEsittelyssä

Videogalleria

SinofiaRx

SinofiaRX vauhdittaa kasvua Enterprise Linux Server -palvelimen avulla

Katso video

Enterprise Linux Server ja IBM Wave for z/VM helpottavat tietotekniikan hallintaa

katso video

Whitecube ja zEnterprise: entistä parempi asiakaskokemus

Katso video

Brasilialainen yritys otti käyttöön IBM System z -ympäristön selviytyäkseen nopeasta liiketoiminnan kasvusta

Katso video.

Lue lisää eduista, joita zEnterprise tarjoaa yrityksellesi.

Katso video.

System z -asiantuntija Christy Joy Shroeder kertoo uusista zBC12-toiminnoista.

Katso video.

IBM System z -päättäjät keskustelevat zEnterprise-ratkaisujen eduista

Katso video.

IBM zEnterprise: Vuonna 2012 saavutettu menestys johti hurjaan suosion kasvuun vuonna 2013

Katso video.

Video: IBM zEnterprise EC12 -ratkaisun hyödyt liiketoiminnalle

Katso video.

Honolulu otti käyttöön yksityiset pilvipalvelut Linux-järjestelmässä

Lisää analyytikoiden raportteja

Clabby Analytics: IBM zEnterprise EC12 -ratkaisun teknologia- ja strategia-arvio (PDF, 403KB)

Toimiala-analyytikko Joe Clabby arvioi uuden IBM zEnterprise EC12 -ratkaisun teknologian, strategian ja hinnoittelun näkökulmasta.

Forrester: Yksityiset pilvipalvelut ja keskuskoneet

Hybridi-infrastruktuuri tuo pilvipalveluihin luotettavuutta ja huippuhyvän tietoturvan.Gartner: Vastaa kysymyksiin prosessissa, joka kertoo, onko yritykselläsi syytä siirtyä keskuskoneesta muuhun ratkaisuun

Lue Gartnerin näkemykset siitä, mitkä ovat tärkeimmät tekijät harkittaessa siirtymistä keskuskoneesta muuhun ratkaisuun.

IBM:n keskuskoneet: yhä vahvasti mukana tietojenkäsittelyssä useiden vuosien jälkeen (PDF, 282KB)

Tässä Mesabi Groupin raportissa analyytikko David Hill käsittelee IBM zEnterprise -ratkaisuista jatkuvasti saatavia etuja sekä IBM DB2 Analytics Accelerator for z/OS -ratkaisun hyötyjä liiketoiminnalle.

Independent Assessment: zEnterprise BladeCenter Extension (zBX): Tapaustutkimus, joka puoltaa hybridimallin käyttöönottoa tietojenkäsittelyssä (PDF, 517KB)

Tässä Independent Assessmentin raportissa analyytikko Alan Radding kuvaa IBM zEnterprise- ja zEnterprise BladeCenter Extension (zBX) -ratkaisun toimintaperiaatteita ja hybridimallin hyötyjä tietojenkäsittelylle.

ITIC: IBM zEnterprise EC12 -palvelimien luotettavuus ja tietoturva ovat lähes aukottomia (PDF, 251KB)

ITIC-raportin mukaan zEC12 tarjoaa asiakkaille laskentatehoa, suorituskykyä ja lähes täydellistä luotettavuutta ja tietoturvaa, mikä tekee ratkaisusta sopivan kaikkein vaativimmillekin kuormituksille.

Ota yhteyttä

 • Kimmo Hintikka • Lisätietoja

  System z -yritysratkaisut

  Selätä IT-ongelmat kuormituksen tasaavien tuotteiden ja toimialaratkaisujen avulla.

 • Uusi IBM zEnterprise -ohjelmisto

  Tutustu uusiin ratkaisuihin, jotka on tarkoitettu muun muassa pilvi- ja mobiiliympäristöihin sekä suurten tietomäärien käsittelytoimintoihin ja analytiikkatoimintoihin

Tapahtumat ja Webcast-lähetykset

 • Suuret tietomäärät ennen, nyt ja tulevaisuudessa

  Verkkolähetys: hallitse tietotekniikan monimutkaisuutta

  IBM:n johtavat asiantuntijat keskustelevat uusista zEnterprise-tuotejulkistuksista IBM Enterprise Linux Server -palvelimeen sekä pilvi- ja virtualisointiympäristöihin


Ole yhteydessä System z -asiantuntijoihin

Pysy yhteydessä IBM System z -ratkaisuihin

Yhteisö puhuu

"Sen lisäksi, että IBM on tässä System z -tuotejulkistuksessa rohkeasti täydentänyt uutta aloitustason zBC12-järjestelmäänsä, se on myös tehnyt monia yleisiä parannuksia zEnterprise-tuotevalikoimaan. Näiden parannusten ansiosta tuotevalikoima pystyy vastaamaan modernien yritysten tuleviin tarpeisiin tuomalla niiden käyttöön uusia malleja olla kosketuksissa asiakkaiden kanssa. Monet näistä parannuksista sisältyvät uuteen z/OS 2.1 -versioon."

– Mike Kahn,
(Managing Director), The Clipper Group

"Hyödynnämme laajaa zEnterprise-tietoturvakomponenttien valikoimaa pyrkimyksissämme vähentää tietojärjestelmien kokonaisriskejä. Esimerkiksi Encryption on zEnterprise on kriittisen tärkeä komponentti yrityksemme menestymisen kannalta, sillä sen avulla voimme suojata asiakkaidemme yksityiset tiedot sekä silloin, kun ne on tallennettu keskuskoneeseemme että silloin, kun tietoja vaihdetaan muiden osapuolien kanssa käsittelyä varten."

- Todd Handel
(Director, IT Strategy and Architecture),
SC Data Center,
Colony Brands

"Linux- ja IBM z/VM -käyttöjärjestelmät IBM System z -ympäristössä auttoivat kaupunkiamme luomaan räätälöidyn pilviympäristön, joka toimii skaalautuvana ja suojattuna itsepalvelualustana työntekijöidemme kehittämille avoimen lähdekoodin sovelluksille. Pilviarkkitehtuurin ansiosta myös muut kansalaiset voivat luoda ja ottaa käyttöön heidän tarpeitaan palvelevia sovelluksia."

- Gordon Bruce
(CIO), Honolulu
Department of Information Technology

"Otimme käyttöön liiketoiminta-analytiikan tuotantoympäristön System z -ympäristössä vain 11 päivässä. Sen ansiosta meillä on käytössämme tehokas alusta, joka on juuri niin joustava, nopea ja luotettava kuin käyttäjämme edellyttävät. Aiemmin uuden Cognos-palvelimen käyttöönottoon kului useita kuukausia; nyt samaan tehtävään kuluu vain muutama tunti."

- Adrienne DiPrima
(Manager, Strategic Technologies Support), Miami Dade

"RFG uskoo, että uutta IBM zEnterprise BC12 -järjestelmää voidaan pitää keskikokoisten ja siitä suurempien yritysten käänteentekevänä tekniikkana. Kun zBC12-järjestelmää käytetään yritystietopalvelimena, toimintakustannukset voivat pienentyä puoleen. Järjestelmä nimittäin tuo käyttöön yhden tietolähteen ja sen avulla voidaan parantaa asiakaskokemusta ja tietojen laatua."

– Cal Braunstein
(Chairman ja CEO), Robert Frances Group

"IBM zEnterprise EC12 tarjoaa kaikki merkittävät edut, joilla System z -ratkaisut erottuvat kilpailijoistaan: tehokkaat suorittimet, varman ja luotettavan toiminnan, hyvän käytettävyyden ja huollettavuuden, parannetut tietoturvaominaisuudet, tehokkaan skaalattavuuden sekä kaikista tärkeimpänä ominaisuutena kyvyn ajaa ja hallita optimaalisesti useita erilaisia kuormituksia niin heterogeenisissä kuin System z -ympäristöissäkin."

- Joe Clabby
(President), Clabby Analytics

"Ajamme sataa virtuaalipalvelinta kahdessa keskuskoneessamme, jotka korvaavat ainakin 50 liian vähäiselle käytölle jäänyttä x86-konetta. Viime kädessä tämä tarkoittaa, että hyödynnämme verovaroja aiempaa paremmin."

- Tim Simpson
(IT Support Manager), Dundee City Council

"Tietojärjestelmän arvon voi laskea siitä, miten tehokkaasti ja kustannuksiltaan edullisesti se voi ajaa kuormituksia. Uusien analytiikkatoimintoihin, mobiiliin tietojenkäsittelyyn, pilvipalveluihin ja tietoturvatoimintoihin tehtyjen ohjelmistoparannusten sekä uuden edullisen zEnterprise BC12 -järjestelmän ansiosta IBM:n tietojärjestelmäympäristöt kuuluvat nyt toimialansa tehokkaimpiin ja kustannuksiltaan edullisimpiin."

- Joe Clabby
(President), Clabby Analytics

Uutisissa

Willie Favero

Sertifioitu IT-asiantuntija, DB2 for z/OS

Willie Favero

Willie Favero on sertifioitu IT-ohjelmistoasiantuntija, joka työskentelee Data Warehouse for System z -tiimissä IBM:n laboratoriossa Piilaaksossa. *


Getting the Most out of DB2 for z/OS and System z

Tässä blogissa vaihdetaan vapaasti ideoita, jotka liittyvät kuormien käyttöönottoon DB2 for z/OS -ympäristöissä.


Muita tapoja olla yhteydessä Willieen


* Muissa kuin IBM:n sivustoissa esitetyt tiedot ovat IBM:stä riippumattomia eivätkä välttämättä edusta IBM:n kantaa, strategiaa tai mielipiteitä.

Roland Seiffert

IBM System z -pohjaiset kuormituksen tasaavat ratkaisut
IBM:n järjestelmien optimoinnin osaamiskeskus

Roland Seiffert

Roland on tekninen johtaja IBM:n Böblingenissä Saksassa sijaitsevassa yksikössä, jota kutsutaan järjestelmien optimoinnin osaamiskeskukseksi (Systems Optimization Competency Center). Hän keskittyy työssään IBM System z -ratkaisujen liiketoiminta-analytiikan strategiakehitykseen parantamalla toimintojen integrointia.

Roland oli aiemmin osa zEnterprise-ratkaisusuunnittelijoiden ydintiimiä, jolloin hän toimi virtualisointiohjelmistojen integroinnin ja hallinnan arkkitehtinä integroitujen zBX-järjestelmien parissa. Roland on myös toiminut Linux on System z -käyttöjärjestelmän hybriditeknologioiden pääarkkitehtinä, jolloin hän keskittyi heterogeenisten kuormitusten ja isäntäkoneessa ajettavien kuormitusten rakenteiden optimointiin hybridiympäristöisssä. *


* Muissa kuin IBM:n sivustoissa esitetyt tiedot ovat IBM:stä riippumattomia eivätkä välttämättä edusta IBM:n kantaa, strategiaa tai mielipiteitä.