Tutustu IBM:n x86 räkki-, torni- ja korttipalvelimiin

Vanhentuneella IT-infrastruktuurilla on päivä päivältä yhä hankalampi pärjätä. Tiedonhallinnan vaatimukset sekä ylläpito- ja energiakustannukset kasvavat yhdessä vauhdilla lisääntyvän tietomäärän kanssa. IBM System x® on uusi, älykäs palvelinratkaisu, joka on suunniteltu vastaamaan kaikkiin tärkeimpiin IT-haasteisiin kerralla.

IBM System x tarjoaa:

IBM tarjoaa useita System x -palvelinvaihtoehtoja, joista voit valita yrityksesi liiketoimintatarpeisiin parhaiten sopivan ratkaisun. Ne kaikki tuovat lisää suoritustehoa, muistia, skaalautuvuutta sekä pitkälle vietyjä virtualisointiominaisuuksia. System x -palvelimet on varustettu tehokkailla Intel® Xeon® -suorittimilla, jotka mukautuvat palvelimen suorituskykyyn älykkäällä tavalla. Kaikkiin System x -palvelimiin on myös integroitu monipuolinen ja helppokäyttöinen hallintaohjelmisto.

Räkki- ja tornipalvelimet

Katso video
System x -palvelimien ominaisuudet
Räkki- ja tornipalvelimet takaavat tehokkaan suorituskyvyn. IBM:n tarjonnassa on useita yhdellä tai kahdella prosessoripaikalla varustettuja palvelimia, jotka säästävät tilaa ja antavat runsaasti tallennuskapasiteettia alhaisin kokonaiskustannuksin. Palvelinten virrankulutus ja jäähdytys ovat energiatehokkuudessaan huippuluokkaa. Palvelimien kapasiteettia voi myös kasvattaa joustavasti yksilöllisten ja muuttuvien liiketoimintatavoitteiden mukaan.

Blade- eli korttipalvelimet

Kompaktit ja energiatehokkaat korttipalvelimet yksinkertaistavat infrastruktuuria helpottaen tilapainetta ja järjestelmänhallintaa. Tila on hyödynnetty huomattavasti paremmin kuin kilpailevissa korttipalvelinratkaisuissa tai perinteisissä kehikkopalvelimissa.

IBM BladeCenter® -korttipalvelimet tukevat useita eri suoritinarkkitehtuureja ja käyttöjärjestelmiä, mikä mahdollistaa erilaisten sovellusten ajon yhden ja saman laitteiston sisällä. Palvelimet koostuvat itsenäisistä palvelinkorteista ja kehikosta, johon mahtuu useita eri palvelimia. Palvelinten yhteisessä käytössä on monia komponentteja, mikä vähentää hallittavien komponenttien määrän liki puoleen perinteisiin palvelimiin verrattuna. Kaikki I/O-tietoliikenne kulkee älykkäästi yhtä kautta, ja yhdestä hallintakonsolista voidaan hallinnoida kaikkia palvelimia.

iDataPlex

IBM:n x86-tuoteportfolio laajenee jatkuvasti. IBM System x iDataPlex on uuden sukupolven vaihtoehto kaikkein haastavimpaankin tiedonkäsittelyyn. Se lievittää palvelinkeskusten tilan- ja energiansäästöpaineita, sillä se on suunniteltu mahdollisimman vähän tilaa vieväksi. Palvelimen suorituskyky on huippuluokkaa, ja se kuluttaa peräti 40 prosenttia perinteisiä räkkipohjaisia järjestelmiä vähemmän virtaa.

Kattava hallintaohjelmisto

IBM on vienyt virtualisoinnin ja järjestelmänhallinnan pitkälle. IBM Systems Director -tuoteperheen ratkaisuilla sekä virtuaalista että fyysistä infrastruktuuria voi hallita keskitetysti. Monipuolisten ja uusien välineiden avulla voi seurata myös sähkönkulutusta ja lämmöntuottoa, mikä auttaa hallitsemaan ja mittaamaan energiatehokkuutta aiempaa tarkemmin. Siten energia- ja hallintakustannuksissa on mahdollista säästää huomattavasti.

Lue lisää

Contact IBM

Seuraa meitä