IBM System x

Odotukset uusiksi


IBM jatkaa yhteistyötään Lenovon kanssa.

Aja liiketoimintaasi eteenpäin

IBM System x -järjestelmän x86-palvelimet tukevat Microsoft Windows- ja Linux-käyttöjärjestelmiä sekä virtualisointia. System x -palvelimet ovat älykkäitä järjestelmiä, jotka on suunniteltu alentamaan kustannuksia ja vähentämään monimutkaisuutta. Pidä sovellukset toiminnassa ja käytä budjettisi kustannustehokkaasti x86-tekniikkaa käyttävien IBM System x -palvelinten avulla.
Lisätietoja (US).

IBM X6 -palvelimet: Nopeutta. Ketteryyttä. Vikasietoisuutta.

Jopa 100 prosenttia enemmän suorituskykyä pienemmillä hankintakustannuksilla.

IBM X6 ja SAP HANA | 20. maaliskuuta

x86

Selvitä, miksi IBM X6 -palvelimet muodostavat yhdessä SAP HANA -ohjelmiston kanssa alan parhaimpiin kuuluvan analytiikkaratkaisun.

System x: Tietoja palveluistamme

Esittelyssä

Tiesitkö, että...

Tapaa asiantuntijamme

Yhteisö puhuu

"IBM:n EXA-tekniikan uusi sukupolvi – X6 – on vaikuttava. JN Datalla me odotamme parantavamme yhdistämistasoamme jopa kaksinkertaiseksi ja lisäävämme näennäiskoneiden suorituskykyä hyödyntämällä tätä uutta käyttöympäristöä. Odotamme lisäksi innokkaina pääsevämme tutkimaan, mitä muita hyötyjä uudet Flash DIMM -laitteet voivat tuoda VMware-ympäristöömme."

– Søren Vestergaard Sørensen,
Osastopäällikkö, JN Data

"IBM:n Enterprise X-Architecture on aina kehittynyt niin, että se on täydentänyt Intelin Xeon-ratkaisuja ja auttanut asiakkaita saamaan irti parhaan mahdollisen suorituskyvyn ja lisäarvon skaalautuvista IT-investoinneistaan. Uusin EXA-sukupolvi, IBM X6, vie tuon synergian ja sen tuottamat hyödyt yhä korkeammalle tasolle ja auttaa varmasti vankistamaan yrityksen System x -ratkaisujen markkinajohtajuutta."

– Charles King, Pund-IT

"IBM:n X6-arkkitehtuuri on jättimäinen edistysaskel x86-järjestelmille. Merkittävästi laajennetun muistinsa ansiosta x86-palvelimet voivat nyt haastaa muut suuren muistikapasiteetin palvelimet muistissa tapahtuvan ja suurten tietokantakuormitusten tietojenkäsittelyn markkinoilla."

– Joe Clabby, Clabby Analytics

"IBM-järjestelmäratkaisu SAP HANA -ohjelmistolle IBM System x -järjestelmässä on tukemassa sitä, että voimme tarjota asiakkaillemme tehokkaita ja jatkuvasti käytettävissä olevia palveluja, joita he tarvitsevat liiketoimintatavoitteidensa saavuttamiseen."

- Tri Luke Winckelmann, johtava SAP HANA -asiantuntija ja asiakaspalvelupäällikkö, itelligence AG

"System x -järjestelmässä ajettava IBM SmartCloud Entry sisältää kaikki välttämättömät ominaisuudet yksityisiä pilvipalveluja varten", toteaa Karaca. "Aloitustason ratkaisuksi se on varsin kustannustehokas, koska se on erittäin nopea asentaa ja saada toimintakuntoon. Lisäksi ympäristöä voi helposti laajentaa tulevan kasvun mukaan lisäämällä uusia palvelimia tarvittaessa."

- Mehmet Selçuk Karaca, konsultti, Türk Telekom

"Määrittämällä System x3850 -palvelimet ja XIV-tallennusratkaisut yksityisiksi pilvipalveluiksi VMware-ohjelmiston avulla voimme kehittää nopeasti sovelluksia, jotka tukevat vaihtoehtoisia toimituskanavia, kuten mobiili- ja Internet-pankkipalveluja. Niiden avulla puolestaan voimme parantaa kilpailukykyämme ja saada uusia asiakkaita."

- Tunç Bergsan, tietohallintojohtaja, Anadolubank

"Yksityisiä pilvipalvelujamme tuottavan IBM System x3690 X5 -palvelimen ansiosta markkinoinninhallinnan käyttöympäristömme suorituskyky on parantunut 80 prosentilla edelliseen infrastruktuuriin verrattuna. Tämän ansiosta olemme voineet tarjota läpinäkyviä laskutuspalveluja huomattavasti suuremmalle määrälle asiakkaita."

- Jens Stougaard Frederiksen, IT-johtaja, Verdo A/S

"System x -palvelinten avulla olemme pienentäneet juoksevia laitteisto- ja verkkokustannuksiamme noin 50 prosenttia. Nyt käytössämme on paljon aiempaa tehokkaampi ja joustavampi käyttöympäristö, jolle voimme perustaa tulevan liiketoimintamme."

- Damir Mujic, perustaja ja toimitusjohtaja, Avalon

"Olemme saavuttaneet säästöjä monilla osa-alueilla siirryttyämme virtualisoituun palvelinympäristöön IBM System x -järjestelmässä. Fyysisten palvelinten määrän vähentäminen pienentää ohjelmistolisensseihin liittyviä kustannuksia huomattavasti ja tuo myös hallintaan ja energiankulutukseen liittyviä säästöjä."

- Marcello Fonseca Ribeiro, IT- ja tietoliikennejohtaja, Start Química

Phil Horwitz

IBM System x -järjestelmiin perustuvien optimoidusti kuormituksia käsittelevien järjestelmien ja Big Data -tietojen käsittelyn tekninen johtaja

Muita tapoja olla yhteydessä Philiin:

Philin muut suositukset:

Cliff Kinard

Sosiaalisen median strategi ja vanhempi markkinointijohtaja

Cliff Kinard Cliff kuuluu IBM:n uusiin "sisäisiin yrittäjiin". Hän hyödynsi digitaalisuutta jo silloin, kun se ei vielä ollut kenenkään mielestä hienoa saati tuottavaa. Nyt hän auttaa uudistamaan IBM System x -palvelintiimin lähestymistapaa sosiaaliseen mediaan ja Internet-markkinointiin. Tavoitteena on innostaa asiakkaat x86-, Intel- ja AMD-palvelinlaitteistomarkkinoille.

Cliffin blogi:

Cliffin blogi on tarkoitettu avoimeen keskusteluun IBM System x- ja BladeCenter-palvelimiin liittyvistä ajatuksista. Blogissa monien alojen asiantuntijat kertovat mielipiteitään useista eri aiheista: virtualisoinnista, VMware-ohjelmistosta, verkkoyhteyksistä, järjestelmänhallinnasta, Linuxista... ja tämä on vasta alkua.

Muita tapoja olla yhteydessä Cliffiin:

Cliffin muut suositukset:

Dave Willoughby

IBM System x -järjestelmiin perustuvien optimoidusti kuormituksia käsittelevien ratkaisujen vanhempi teknikko

Muita tapoja olla yhteydessä Daveen:

Daven muut suositukset:

Randall Lundin

Maailmanlaajuinen tuotemarkkinointi, huipputason System x -järjestelmät

Randall Lundin Randy on vastuussa neljän vastakkeen IBM WW -x86-palvelinten tuotehallinnasta ja -markkinoinnista. Hän tukee aiempia neljän vastakkeen palvelimia ja vauhdittaa näin menestystä markkinoilla. Lisäksi hän määrittää ja vahvistaa tulevien järjestelmätuotteiden rakenteita.

Ole yhteydessä Randyyn:

Contact IBM
Verkkokauppa

Videot

Yritysjohtajan IBM X6 -yleiskuvaus

Varatoimitusjohtaja ja liiketoimintajohtaja Alex Yost kertoo, miten X6-palvelinten julkistukseen päädyttiin.

IBM X6: Nopeutta. Ketteryyttä. Vikasietoisuutta.

Tämä valkotauluanimaatio sisältää nopean yleiskuvauksen IBM X6 -palvelimista.

IBM X6 -valikoiman yleiskuvaus

Selvitä, miten IBM X6 -palvelimet tuottavat innovaatioita, jotka antavat kilpailuetua.

Intel ja IBM X6

Intelin Shannon Poulin kertaa jatkuvasti luokkansa parhaita tietokeskusinfrastruktuureja tuottaneen yhteisen innovoinnin historiaa.

SAP ja IBM X6

SAP:n Kyle Garman kertoo X6-tekniikasta ja siitä, miten IBM ja SAP tuottavat yhdessä luokkansa parhaita ratkaisuja.

VMware ja IBM X6

VMwaren Sanjay Katyal selvittää, miten IBM X6 ja VMware-tekniikka tuottavat yritystason näennäisinfrastruktuurin.

Tapahtumat ja Webcast-lähetykset

 • IBM X6 ja SAP HANA | 20. maaliskuuta

  Selvitä, miksi IBM X6 -palvelimet muodostavat yhdessä SAP HANA -ohjelmiston kanssa alan parhaimpiin kuuluvan analytiikkaratkaisun.

 • Edge 2014

  Edge2014 | 19.–23. toukokuuta

  The Premier Event for Infrastructure Innovation

 • IBM X6 -verkkolähetys

  Liity mukaan, kun IBM ja Intel paljastavat lisää yksityiskohtia skaalautuvista IBM X6 -palvelimista.

 • Viritä IT-infrastruktuurisi läpimurtokuntoon

  Infrastruktuuritason innovaatioita

Pysy yhteydessä IBM System x -ratkaisuihin

Aiheeseen liittyviä linkkejä